Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

19-20 mart hareketlerim

1. Mekik 60
2. Ters mekik 60
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 5 dk
7. Ayakları kaldırma 20
8. Yürüyüş 60 dk
9. Bacak esnetme 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100
11. Step 100
12. Çömelme 30
13. Geri tekme 30
14. İp atlama (zıplama) 100

didsim benim ölçüler aynı şekerimboshayallersmile

selam herkese,benimde göbek sorunum var ,bende strej poseti sarip karnima spor yapiyorum birde geceleri onu sarip yatiriyorum cok terletiyor,acaba fayda olacakmi bilmiyorum,belimden 3 cm gitmis 10 günde,ama göbek sanki ayni gibi ,birde 3 ay önce dogum yaptim 2 cocuguma ondanmi artik bilemiyorum .

ölcülerimde üst karnim 83 cm,alt göbek 104 cm,basen 103 cm,boyum 164 cm kilom 71

20 MART
1. Mekik 80
2. Ters mekik 20
4. Omuzda sopa çevirme 100
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 1 dk
7. Ayakları kaldırma 300
8. Yürüyüş 40 dk
9. Bacak esnetme 70
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 200
11. Step 300
12. Çömelme 70
13. Geri tekme 100
14. ıp atlama (zıplama) 70

21 MART

1 SAAT YÜRÜYÜŞ
30 DAKıKA PıLATES

22 MART
1. Mekik 80
2. Ters mekik 20
4. Omuzda sopa çevirme 50
5. Çapraz mekik 60
6. Görünmez sandalye 2 dk 2 kez
7. Ayakları kaldırma 200
8. Yürüyüş 30 dk
9. Bacak esnetme 50
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 150
11. Step 150
12. Çömelme 50
13. Geri tekme 80
14. ıp atlama (zıplama) 100

Basen : 98 cm
Göbek : 73 cm

ölçülerim aynı

dün vadi yürüyüşü ve yapmıştık sabah 8 de başladık 4 tee evdeydik. o yetmezmiş gibi bide akşam leslie ile 4 mil yaptım bu gün her yerim ağrıyor o yüzden hareket yapamıcam

bu hareketleri regl döneminde yapmak sakıncalı mı kızlar....ben ölçülerimi vermedim hala çünkü mezura bulamadım :)))

bu hareketleri regl döneminde yapmak sakıncalı mı kızlar....ben ölçülerimi vermedim hala çünkü mezura bulamadım :)))

Regli döneminde özellikle yürüyüş yapmak çok faydalı, rahatlatıyor. Ben bu hareketleri yaparken epey zorlanıyorum ama inadımdan yapıyorum. Yarışmamızda regli dönemlerinde izinli olma şansın var tabi.

Kızlar işim vardı, anca gelebildim, hemen yapıyorum listeleri, ölçü veremeyenler varsa verebilirler..

Regli döneminde özellikle yürüyüş yapmak çok faydalı, rahatlatıyor. Ben bu hareketleri yaparken epey zorlanıyorum ama inadımdan yapıyorum. Yarışmamızda regli dönemlerinde izinli olma şansın var tabi.

ben yapıyorum bu egzersizleri gerçektende çok faydalı... rapor edicem bende hergün sana ama bi türlü ölçülerimi öğrenemedimkaydirigubbakcemile3

ben yapıyorum bu egzersizleri gerçektende çok faydalı... rapor edicem bende hergün sana ama bi türlü ölçülerimi öğrenemedimkaydirigubbakcemile3

Kendini iple ölçüp ipide cetvelle ölçsene tatlım :)

asenayı açtım kalça ritim solo yaptım 1saat fena ter döktümmmmm

ohh ohh valla süper taktik en güzel ter attıran şey göbek atmakzemuszemus bende roman havasıyla ter atıyorum bol bol en keyifli spor işte:1rolleyes:

haha evet cnm yaptım ben onu da çok sağlıklı olmaz diye düşünmüştümama dur gidip ölçüp geliyim umarım doğru ölçerim...

ben bunu yaptımda canım sonuç korkunç çıktıakannehir bir insanın beli 80cm olabilir mi akannehir ben öyle göbekli bi insan falan değilim kii yanlış mı ölçtüm ki acaba?? bel:80 kalça:95 :1no2:

beli niye ölçüyorsunki göbek deliği hizasından göbeğini ölçeceksin onun vereceksin ölçüsünü

ben bunu yaptımda canım sonuç korkunç çıktıakannehir bir insanın beli 80cm olabilir mi akannehir ben öyle göbekli bi insan falan değilim kii yanlış mı ölçtüm ki acaba?? bel:80 kalça:95 :1no2:

Yarışmada herkesin eşit olması için göbek deliği hizasından ölçücksin, bu arada ben başladığımda 82 cmdim :eek: Ekliyorum dimi listeye son kararınmı :smiley-cool:

iyi akşamlarkızlar ve dids cim
kızım çok hasta ve perşembe günü hastaneye yatma ihtimali var
çok kötüyüm
gripti ciğerlere kadar inmiş dedi doktor
neolur dua edin çabuk iyileşsin bende döneyim aranıza

X