Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

arkadaşlar göbek ölçünüzü nasıl alıyorsunuz?? göbek deliği hizasından mı yoksa en geniş yerinizden mi??

Biz yarışmadaki herkesin eşit şartlarda yarışabilmesi için göbek deliği hizasından alıyoruz..
Yarışmamıza katılmak istiyorsan kurallamız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yaz, bende alıyım takıma seni..

boynumda fıtık var ne tür hareket yapcağımı şaşırdım:KK43: sizce ne doğru olur?

Benimde var ben bütün hareketlerimizi yapıyorum..

1. Mekik: Bugün de 2x20
2. Ters mekik:
3x20
3. Derin nefes al ver:
Aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme:
Bunu seviyorum, epey yaptım
5. Çapraz mekik:
2x20
6. Görünmez sandalye:
Dura dura yaptım işte bir süre
7. Ayakları kaldırmaca:
20 zor çıktı

1. Yürüyüş:
İki durak erken inip yürüdüm
2. Bacak esnetme:
Uğraştım epey, 10 dakika etmiş olabilir
3. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirmece:
100'er kere
4. Step:
50'den sonra saymadım
5. Çömelme: Yorulana kadar yaptım
6. Geri tekme:
20 etti
7. İp atlama
: Bayağı atladım, saymadım.

Bendede boyun fıtığı var, onun için mekik aleti kullanıyorum. (Tembelliğimden değil yani naniknanik) Bu bir yarışma olduğu için uymamız kurallarımız var, malesef şunu yapıyım bunu yapmıyım diye birşey söz konusu değil canım ama verilen sayılardan daha az yapabilirsin özel durumundan dolayı a.s. Ayrıca katılmak için ölçülerini vermediğinden listede değilsin..

didscim mezuram maalesef yok temin edince ölçecem o yüzden veremedim.ben o zaman dahil olayım size.ama sizi de takip ediyorum.

didscim mezuram maalesef yok temin edince ölçecem o yüzden veremedim.ben o zaman dahil olayım size.ama sizi de takip ediyorum.

İple ölçüp, ölçtüğün ipi cetvelle ölçüp aramıza katılabilirsin sempatiksalakcinni

ya kusurabakmayın ben de bu topiği yeni görüyorum ve ne yarışması olduğunu anlayamadım? bir anlatın desem bana kızar mısnız? bende de bir hayli sezeran göbeği var da 1 ay içide görünen birkısmını eritmeliyim, nasıl yapacaksam artık

ya kusurabakmayın ben de bu topiği yeni görüyorum ve ne yarışması olduğunu anlayamadım? bir anlatın desem bana kızar mısnız? bende de bir hayli sezeran göbeği var da 1 ay içide görünen birkısmını eritmeliyim, nasıl yapacaksam artık

Aşkolsun neden kızayım :1hug: Bu bir göbek ve basen eritme yarışması canım. Yarışarak sporu zorunluluk olmaktan çıkarıp biraz mecburi olsada daha bir zevkli hale getirmeye çalışıyorum kendi çapımda :eek:
Yarışmamıza katılmak istiyorsan kurallamız linkte yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html#post9305591 Eğer kabul edersen; göbeğini göbek deliği hizasından birde basenini ölçüp buraya yaz, bende alıyım takıma seni..

Son düzenleme:
Aşkolsun neden kızayım :1hug: Bu bir göbek ve basen eritme yarışması canım. Yarışarak sporu zorunluluk olmaktan çıkarıp biraz mecburi olsada daha bir zevkli hale getirmeye çalışıyorum kendi çapımda :eek:

dids ben de yarışmaya katılmak istiyorum,göbek ölçüm 75,kalçam 91,kalça hareketi yapmam ama ben,gitmesin :-) göbek problemim var sadece.

dids ben geldim canım.moralim bozuk bu sıralar.düzelmeyede niyeti yok galiba....
spor yaparak biraz motive olabilirim diye düşünüyorum.

09.03.2010

1. yürüyüş /
2. bacak esnetme / 10 kez
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. stepper / 500
5. ters mekik / 10
6. ip atlama (zıplama) 20
7. mekik / 30
8. çapraz mekik / 20
9. derin nefes / 20
10. sag sol sopali / 20
11. çömelme / 5
12. görünmez sandalye / 20
13. ayaklari kaldir-indir / 25
14. geri tekme / 10

dids ben de yarışmaya katılmak istiyorum,göbek ölçüm 75,kalçam 91,kalça hareketi yapmam ama ben,gitmesin :-) göbek problemim var sadece.

Benim basenim 90 ve sadece göbek problemim var, ben yapıyorum hareketleri. Hem spor olsun, hem kimseye haksızlık olmasın diye. Bu bir yarışma olduğu için onu yapıyım bunu yapmıyım olmuyor malesef tatlım. Eğer katılmak istiyorsan durum budur. Yaparsın ama normal miktarlardan az yaparsın. Cevabını bekliyorum listeye eklemek için a.s.

dids ben geldim canım.moralim bozuk bu sıralar.düzelmeyede niyeti yok galiba....
spor yaparak biraz motive olabilirim diye düşünüyorum.

Spor (ve örgü :smiley-cool:) herşeyin ilacı, bende bunun canlı örneğiyim Şeniz

Kızlar, duymayan varsa söylemek isterim, egzersiz sonrası yağsız süt veya yoğurt tüketmek yağ yakımını hızlandırıyormuş. Ve hâttâ yoğurda pul biber karıştırmanın da faydası oluyormuş.

Bunun için kontrollü deneyler yapmışlar. Yani egzersiz grubunu ikiye bölüp bir kısmına egzersiz sonrası süt, diğer kısmına başka bir şey içirmişler, süt içen grubun zamanla daha hızlı yağ yaktığını tesbit etmişler. Aklınızda bulunsun.

Ben de merakımı yenemeyip Callanetics'i denedim bu gece. Bacaklarımın titremesi geçmeden sütümü içip geleyim :kahve:

Callanetics de iyiymiş, ikisini bir arada götürebilir miyim bilmiyorum. Yapamam herhalde fisfisfis

Üst üste deneyip ikisini de yapacak hâl kalıyor mu, ne kadar zamanımı alıyor bakıp ona göre ayarlarım bir şeyler. Hevesim hiç kaçmasın da başka şey istemem..

Kızlar, duymayan varsa söylemek isterim, egzersiz sonrası yağsız süt veya yoğurt tüketmek yağ yakımını hızlandırıyormuş. Ve hâttâ yoğurda pul biber karıştırmanın da faydası oluyormuş.

Bu akşam biberli yoğurdu denedim, tadı çok feciydi ya benneyaptımki Oysa cips sosu olarak ne güzel oluyordu :tomato:

Bu akşam biberli yoğurdu denedim, tadı çok feciydi ya benneyaptımki Oysa cips sosu olarak ne güzel oluyordu :tomato:

Ben de eskiden yoğurda biber, bol nane falan katıp dip sos yapardım. Hâttâ lavaşı teflon tavada kıtır kıtır olana kadar kurutur cips gibi yerdim o yoğurtla. Ne kadar sevdiğim de göbek ölçümden bellidir zaten :sm_confused:

Ben o yoğurdu başka türlü yiyemeyeceğim için süt içerim herhalde. İyi de olur, keyfime kalsa aklıma bile gelmez süt içmek. Gerçi bugünkü çikolatalıydı ama..... :mymeka:

20 dk masaj aleti taktım göbeğime karıncalandı artık karnım
birazdan sterç film sarıp yatıcam ben karnıma
bi sitede okudum kadının biri biberiye yağı sürüp üzerine streç film sarıyormuş ve sabaha kadar böyle yatıp sabah banyoda iyice kese yapıyormuş
deneyin faydasını görmezseniz o zaman yazın diyordu bakalım artık
deneyip görücez pek inanmam böyle şeylere ama
çaresizlik ne yaparsın haftada 3 gün deli gibi spor yapıyorum yok yok

Benim basenim 90 ve sadece göbek problemim var, ben yapıyorum hareketleri. Hem spor olsun, hem kimseye haksızlık olmasın diye. Bu bir yarışma olduğu için onu yapıyım bunu yapmıyım olmuyor malesef tatlım. Eğer katılmak istiyorsan durum budur. Yaparsın ama normal miktarlardan az yaparsın. Cevabını bekliyorum listeye eklemek için a.s.
tamamdır o zaman,ama kalça hareketleri az olsun,zaten göbeğim çok inatçı,kalçadan gidiyor durmadan.

tamamdır o zaman,ama kalça hareketleri az olsun,zaten göbeğim çok inatçı,kalçadan gidiyor durmadan.

Hoşgeldin aramıza o zaman, ekledim senide listeye a.s.

----------------

krizalit.kristalin; benimkinin sorumlularıda aynı, sende ağzının tadını biliyosun haa :smiley-cool: :roflol::roflol: Bende sütü nesquikli içerim mutlaka, ay olmaz içine biber sütün benneyaptımki Sirkeye başladım dün bakalım nolucak, yazarım işe yararsa Şeniz

Hoşgeldin aramıza o zaman, ekledim senide listeye a.s.

----------------

krizalit.kristalin; benimkinin sorumlularıda aynı, sende ağzının tadını biliyosun haa :smiley-cool: :roflol::roflol: Bende sütü nesquikli içerim mutlaka, ay olmaz içine biber sütün benneyaptımki Sirkeye başladım dün bakalım nolucak, yazarım işe yararsa Şeniz

Sirkeli suya ben de başlamıştım. Suyu kaynatıp azcık soğuyunca balı içinde çözdürüyordum, bazen bir tutam yeşil çay atıp biraz demini verince alıyordum, sonra da sirke ve biraz limon suyu ekliyordum. Tadını da seviyordum, hafiflik de veriyordu aslında da tatile gidince unuttum gitti. Ben de başlasam iyi olacak iyi hatırlattın.

Temizlikte de sirke kullanmayı sevdiğim için içim temizleniyor gibi hissediyordum kaydirigubbakcemile3

Sirkeli suya ben de başlamıştım. Suyu kaynatıp azcık soğuyunca balı içinde çözdürüyordum, bazen bir tutam yeşil çay atıp biraz demini verince alıyordum, sonra da sirke ve biraz limon suyu ekliyordum. Tadını da seviyordum, hafiflik de veriyordu aslında da tatile gidince unuttum gitti. Ben de başlasam iyi olacak iyi hatırlattın.

Temizlikte de sirke kullanmayı sevdiğim için içim temizleniyor gibi hissediyordum kaydirigubbakcemile3

Bende bir dönem yapmıştım 4 kaşık bal, 4 kaşık sirke, 4 bardak su olayını, o zaman epey incelmiştim, tam hatırlamıyorum ne kadar, sonrasında annem bıraktırmıştı, şimdilerde sirkeyi herkes kullandığından kopardım izni :smiley-cool: Birde extradan yeşil çayda içiyorum tabi. Seninkide değişikmiş, sende onu yap, hangisi daha çok işe yararsa ona devam ederiz sırnaşık şey

X