Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

kaydirigubbakcemilete te geldim burdayım...opuyorumnanaktan

ölçülerim aynı şekerim..hayret şaşırdımmmsempatiksalakcinni

acaip motive halindeyim..dümdüz bir karın istiyorum artıııkkguclubacismile

slm didis ben geldim, Bu hastalık ve dinlenme bana iyi gelmedi, :1no2: sğolsun annem hastayım diye; çorbalar, kompostolar, meyveler vitamin takviyesi falan derken iyileştik. Dün eve geldim birde tartıya çıkim dedim ne zorluklarla verdiğim kilolardan ikisi geri gelmiş :bbo: oofff neyse vericez artık napalım

ben ölçülerimi yazim yarında eğzersizlere başlıyorum
göbek 100cm
basen 114cm :eek:

selam kızlar bende geldim. tatil bitti başladı okul :KK43:(((

tatilde burda olamasam da hemen hemen hergün hareketlerimi yaptım.kaytarmadım yani....

ölçülerimi vereyim

göbek:78
basen 91

Üçünüzünde iznini kaldırdım, hoşgeldiniz ŞenizŞeniz

selam ölçülerim basen 95
bel 75
ama bel ve basen arası olan o berbat yeer aynı ne yaparsam yapayım 1 cm bile incelmiyor umudumu kesecem artık

Umut kesmek yoook, gebertirim :mymeka:

Yokmu başka ölçü veren bilmiyorumkismile Ezel başlıcak çıbık sırnaşık şey

selam ölçülerim basen 95
bel 75
ama bel ve basen arası olan o berbat yeer aynı ne yaparsam yapayım 1 cm bile incelmiyor umudumu kesecem artık

al bendende o kadar bikaç ay daha sabredip şu bel ve basen incelten kremlerden bile almayı düşünüyorum tabii hareketlerimi bırakmadan :sinifsinif:

al bendende o kadar bikaç ay daha sabredip şu bel ve basen incelten kremlerden bile almayı düşünüyorum tabii hareketlerimi bırakmadan :sinifsinif:

Denedim ben, bir halta yaramıyorlar mirmirmirmir Yeşil çay için şekerler Şeniz

Yokmu başka ölçü veren bilmiyorumkismile Ezel başlıcak çıbık sırnaşık şey
ezel bitti damladım bende anacım ne heycanlı dizi
ya ordakiler ne kadar zayıf belleride incecik benim gibi değiller kalçalarıda dik oda benim gibi değil oooof of

ciddimi dids hani şu extra jel i falan baya iyi gibi geldi bana ama

Valla işe yaradıysa ne mutlu sana, bende bir tek yeşil çay ve spor işe yarıyor bilmiyorumkismile

ezel bitti damladım bende anacım ne heycanlı dizi
ya ordakiler ne kadar zayıf belleride incecik benim gibi değiller kalçalarıda dik oda benim gibi değil oooof of

Vallahi hop oturup hop kalkıyorum izlerken eyvahedigeldismile
Bizde oluruz onlar gibi elimizden tutanmı var sırnaşık şey

yok didsim yanlış yazmışım iyi geldi derken kafama yattı manasında demekki onlarda para tuzağı çünkü hiç biri ucuz değil

hatta geçenlerde trt de gürkan kubilay çıktı bi kremi kadına denediler masajla incelme olmuştu onun için düşündüm bende

ciddimi dids hani şu extra jel i falan baya iyi gibi geldi bana ama

canım benim ark aldı hiç bir işe yaramadı....boşuna alma derim.

bide sen zaten çöp gibisin 72,5 göbek 90 basen. nereni incelteceksin anlamadım.....
kafamçokkarıştı

mekik100
çapraz mekik:75
ters mekik:50
ip atlama:100
step:40
sopalı hareket:200
yürüyüş 15dk
görünmez sandalye
bacak kaldırma:50
geri tekme:50
çömelme :30
derin nefes al ver aklıma geldikçe
ayak kaldırma30

canım benim ark aldı hiç bir işe yaramadı....boşuna alma derim.

bide sen zaten çöp gibisin 72,5 göbek 90 basen. nereni incelteceksin anlamadım.....
kafamçokkarıştı

evet canım haklısın daaaa üstten şöyyle bakınca top gibi bişey oluyo aynada yandan bakıyorum ehh fena değil zaten ben evlenmeden öncede böyleydi göbüşümde hep incecik göbüşsüzlere imrenirim napimm yaaaa :eek:

dün CheGuevera da dedi ya ezeldekiler çok ince diye bende hep cansu dere ye bakıyorum kadını yandan ölçsen 1 karış ancak yaaa :tomato:

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50 kere
5. Çapraz mekik 2 x 20
6. Görünmez sandalye yok
7. Ayakları kaldırma 10kere
8. Yürüyüş leslie 4 mil
9. Bacak esnetme 30 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20 kere
11. Step 50
12. Çömelme 3 x10
13. Geri tekme 10 kere
14. ıp atlama (zıplama) 50

evet canım haklısın daaaa üstten şöyyle bakınca top gibi bişey oluyo aynada yandan bakıyorum ehh fena değil zaten ben evlenmeden öncede böyleydi göbüşümde hep incecik göbüşsüzlere imrenirim napimm yaaaa :eek:

dün CheGuevera da dedi ya ezeldekiler çok ince diye bende hep cansu dere ye bakıyorum kadını yandan ölçsen 1 karış ancak yaaa :tomato:

canım seninde sanırım sivri göbeğin var. benim öyle de.ben bildim bileli öyleyim.göbeğim top gibi.göbek deliğimin altında bir sivrilik var. anneminde öyle.ne kadar zayıf olsamda o hep vardı :))))

mekik 100 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
ayak kaldırmaca 100 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 5 dk

çömelme 60 kez
esneme 60 kez
bacak kaldırma 100 kez
geri tekme 60 kez
zıplama 100 kez

Sen duymadınmıııı ohaoldumsmile O kız uzaylı ondan öyle sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım seninde sanırım sivri göbeğin var. benim öyle de.ben bildim bileli öyleyim.göbeğim top gibi.göbek deliğimin altında bir sivrilik var. anneminde öyle.ne kadar zayıf olsamda o hep vardı :))))

evet canım katılıyorum 47 kilo iken bile göbeğim vardı

dids arkadaşım beni listeden çıkarabilirmisin özel sebeplerden ara vermek zorundayım inşallah en kısa zamanda aranıza dönmeye çalışıcağım....:gitme:

1. Mekik 3 x 20
2. Ters mekik 3 x10
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 50 kere
5. Çapraz mekik 2 x 20
6. Görünmez sandalye20sn
7. Ayakları kaldırma 10kere
8. Yürüyüş leslie 3 mil
9. Bacak esnetme 30 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 20 kere
11. Step 50
12. Çömelme 3 x10