Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler arkadaşım sende ikinci olmuşsun:):)inşallah incelirim artık kilomda bir değişiklik yokmafoldumben....mavlicim tebrik ederim ......inş haftaya daha da çok incelirsin......başarılarının devamını diliyorum
yeşil çayı nezamanlar içmem daha uygun olur arkadaşım
selam kızlar
bravo kızlar size ben takıldım kaldım incelemiyorum bi türlü
yaaa didsim ben ne zaman devamsızlık yaptımkiii yazdım sanıyorum heepp :kedi:
Hemen bakıyorummmm, tabiki hata bende, 1 gün eksik yapmışsın, ayın 11inde, Allah ım körüm heralde ya, kaç oldu bu :mymeka: Çok özür dilerim, hemen düzeltiyorum bilmiyorumkismile
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mek-icin-bugun-yaptiniz-250.html#post10964318
evde yeşil çayımı 5 li çaydan kendim demliyorum ama ben gündüz dışarda oluyorum ozaman sallama içebiliyorum bimde nane limonlu yeşil çay vardı ondan aldım...sallama olunca neden olmuyo?Sallama yeşil çaydan bahsetmiyorum haberiniz olsun bilmiyorumkismile Ben Çaykur'un bergamut aromalısını içiyorum..
yok tatlım önemli eğil zaten bende bazen unutuyorum ama yaptm gibi geliyo opuyorumnanaktan
bugü rahtsızım sadee karın egzersizlerini yaptım
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik
ben dün kendimi çok kasmışım galiba
sabah her kemiğim ağırıyordu boğazımda dahil
adım attıkça kaslarım parçalanıyor sanki yaa ben bi yerde yanlış bişimi yapıyorumbilmiyorumkismile
bu gün hiç bişi yapamadımm bu yüzdenmafoldumben
evde yeşil çayımı 5 li çaydan kendim demliyorum ama ben gündüz dışarda oluyorum ozaman sallama içebiliyorum bimde nane limonlu yeşil çay vardı ondan aldım...sallama olunca neden olmuyo?
İkinizide kaytardı yazdım güzeller olumunekankayizsmile
KanCicegi; birden yüklendiğin için ağrın olması normal, bir hafta sonra falan anca alışır vücudun, hepimizde aynı şeyi yaşadık, tembellikten oluyor :smiley-cool:, evinde kas gevşetici varsa içip sıcak bir duş al, sonra ayaklarını uzat biraz yükseğe, yat öyle biraz, yarına kalmaz bişeyin, yarında daha az yap sayıları Şeniz
Sallama çayın aynı etkiyi göstermediğini okumuştum bir çok yerde şekercim Şeniz