Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız?

mavlicim tebrik ederim ......inş haftaya daha da çok incelirsin......başarılarının devamını diliyorum
teşekkürler arkadaşım sende ikinci olmuşsun:):)inşallah incelirim artık kilomda bir değişiklik yokmafoldumben....

yeşil çayı nezamanlar içmem daha uygun olur arkadaşım

Ben eskiden günde iki kupa olarak düzenli içiyordum, çok faydasını gördüm, ama tembellikten falan bıraktım içmedim alsanaalsanasmile, şimdi tekrar başladım, günde bir kupa içiyorum, ne zaman denk gelirse işte. Sana tavsiyem sakın uyumana yakın içme, cin gibi oluyorum ben içince bilmiyorumkismile

selam kızlar
bravo kızlar size ben takıldım kaldım incelemiyorum bi türlü
yaaa didsim ben ne zaman devamsızlık yaptımkiii yazdım sanıyorum heepp :kedi:

evet bencede faydası oluyo bende bayadır içmiyorum düzenli içtiğin zaman etkisini gösteriyo yarın bende içeyim

slm herkese bende bu grubA dahil olmak istiorum ama bebise sut veriorum aranızda emziripte bu hareketleri yapan varmı? sute engelmi? bebegim 5ay 3 haftalık 6ay olunca baslayabilirsin dedi drum malum sezeryan oldum ve gobusum var..yardım ve fikirlerinizi bekliorum

kafeinsiz yesil cay var doganın ondan icebilirsiniz sorun olmz ben emzirdigim icin onu iciorum

Sallama yeşil çaydan bahsetmiyorum haberiniz olsun bilmiyorumkismile Ben Çaykur'un bergamut aromalısını içiyorum..

Son düzenleme:
Mekik 75
Ters mekik 50

Derin nefes al ver aklıma geldikçe
Omuzda sopa çevirme 100

Çapraz mekik 50
Görünmez sandalye20
Ayakları kaldırma 50Yürüyüş 15dk
Bacak esnetme 40
Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 40
Step 10dk
Çömelme 20defa

Geri tekme 40
İp atlama 100

mekiik:60
ters mekik:50
çapraz mekik:70
sopalı harkeket:120
çömelme 30
derin nefes al var:aklıma geldikçe
sırt esnetme 50 saniye

geri tekme :40
ip atlmama:130
bacak kaldırma :40
yürüyüş 20 dk
step:75 adım
görünmez sandalye e30
herlade bukadardı bugün

Hemen bakıyorummmm, tabiki hata bende, 1 gün eksik yapmışsın, ayın 11inde, Allah ım körüm heralde ya, kaç oldu bu :mymeka: Çok özür dilerim, hemen düzeltiyorum bilmiyorumkismile

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...mek-icin-bugun-yaptiniz-250.html#post10964318

yok tatlım önemli eğil zaten bende bazen unutuyorum ama yaptm gibi geliyo opuyorumnanaktan

bugü rahtsızım sadee karın egzersizlerini yaptım
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik

Sallama yeşil çaydan bahsetmiyorum haberiniz olsun bilmiyorumkismile Ben Çaykur'un bergamut aromalısını içiyorum..
evde yeşil çayımı 5 li çaydan kendim demliyorum ama ben gündüz dışarda oluyorum ozaman sallama içebiliyorum bimde nane limonlu yeşil çay vardı ondan aldım...sallama olunca neden olmuyo?

benim evde yaptığım yeşil çay,biberiye funda yaprağı kekik 5 dk demleyip limon sıkıp içiyorum......... 1. Mekik 3 x20
2. Ters mekik 3 x20
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. yürüyüş 30dk
5. Çapraz mekik 15kere
6. Görünmez sandalye 20sn
7. Ayakları kaldırma 15 kere
8. ip atlama 300 kere
9. Bacak esnetme 50 kere
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100 kere
11. Step 65
12. Çömelme 3 x15
13. Geri tekme 30

ben dün kendimi çok kasmışım galiba
sabah her kemiğim ağırıyordu boğazımda dahil
adım attıkça kaslarım parçalanıyor sanki yaa ben bi yerde yanlış bişimi yapıyorumbilmiyorumkismile
bu gün hiç bişi yapamadımm bu yüzdenmafoldumben

KANÇıÇEĞıilk günler mekik çekerken çok zorlamıycan canım benimde boynum çapraz mekikte ağrıyodu yapabildiğim kadar yapmaya başladım baştan zorlamadım çok doğrulmadan hafif kalktım şimdi daha çok kalkabiliyorum birde plates yaparken gösteriyorlar boynunu çok kavramadan hafif tutcan ama vücudun ağrıyorsa demekki çok hareketsizdin birden yapınca et kırığı olmuştur dids arkadaşımızda daha önce söylemişti yeni başlayanlar hareketlerin yarısını yapsın diye ben alışık olduğumdan hamlamadım..geçmiş olsun!

valla bende yarısını yaptım güyaa
ama yinede kastı beni en çok mekikler ve bacak kaldırma mahvetti
daha önceden spor yapmamamıştım doğru ancak
çok yaramaz bi kızım var yani çok hareketsiz sayılmam akşam uyuyunca anca oturabiliyorum
ben galiba çok zorladım yanlış yapım hareketleri ondan oldu
teşekkür ederim a.s.

yok tatlım önemli eğil zaten bende bazen unutuyorum ama yaptm gibi geliyo opuyorumnanaktan

bugü rahtsızım sadee karın egzersizlerini yaptım
60 mekik
30 çapraz mekik
30 ters mekik

ben dün kendimi çok kasmışım galiba
sabah her kemiğim ağırıyordu boğazımda dahil
adım attıkça kaslarım parçalanıyor sanki yaa ben bi yerde yanlış bişimi yapıyorumbilmiyorumkismile
bu gün hiç bişi yapamadımm bu yüzdenmafoldumben

İkinizide kaytardı yazdım güzeller olumunekankayizsmile

KanCicegi; birden yüklendiğin için ağrın olması normal, bir hafta sonra falan anca alışır vücudun, hepimizde aynı şeyi yaşadık, tembellikten oluyor :smiley-cool:, evinde kas gevşetici varsa içip sıcak bir duş al, sonra ayaklarını uzat biraz yükseğe, yat öyle biraz, yarına kalmaz bişeyin, yarında daha az yap sayıları Şeniz

evde yeşil çayımı 5 li çaydan kendim demliyorum ama ben gündüz dışarda oluyorum ozaman sallama içebiliyorum bimde nane limonlu yeşil çay vardı ondan aldım...sallama olunca neden olmuyo?

Sallama çayın aynı etkiyi göstermediğini okumuştum bir çok yerde şekercim Şeniz

İkinizide kaytardı yazdım güzeller olumunekankayizsmile

KanCicegi; birden yüklendiğin için ağrın olması normal, bir hafta sonra falan anca alışır vücudun, hepimizde aynı şeyi yaşadık, tembellikten oluyor :smiley-cool:, evinde kas gevşetici varsa içip sıcak bir duş al, sonra ayaklarını uzat biraz yükseğe, yat öyle biraz, yarına kalmaz bişeyin, yarında daha az yap sayıları Şeniz

Sallama çayın aynı etkiyi göstermediğini okumuştum bir çok yerde şekercim Şeniz

tamam didsçim kas gevşetici hiç aklıma gelmedi varsa içeyim hemen
yoksa mefta olacam çok ağırıyo bacaklarım:gitme:

X