Gebeliğe Hazırlık Göbeğimden aşşa inen Kahverengi çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamileysen eger erkek bebekte oyle cizgi oluyormus.tabi ne kadar dogru bilemem ☺
Gebelik şüphem var ama daha test yaptırmadım canım benım daha çok yeni yani bırlıktelıgımızın üstünden 6 gün geçti ve benım yumurtlama dönemi bittikten sonra 3. Gün biz beraber olduk sonrasında dün ve bugün çok afedersiniz ama hem gaz sancım var hemde goguslerımde aşırı hassasiyet ve damarlar belirginleşti bu normal adet dönemimde de oluyordu fakat , bu çizgiyi daha yeni görüyorum

Benim de gebeliklerimde asiri akintim oluyor ve gozlerimde hafif sarilik ve bayginlik.annem beni gorunce hemen anliyor hamile oldugumu.ikinci ve ucuncu gebeligimide oyle ogrendim.ilk gebeligimi asiri akintidan dolayi ogrendim.

Benim de gebeliklerimde asiri akintim oluyor ve gozlerimde hafif sarilik ve bayginlik.annem beni gorunce hemen anliyor hamile oldugumu.ikinci ve ucuncu gebeligimide oyle ogrendim.ilk gebeligimi asiri akintidan dolayi ogrendim.
Ben ilk defa gebelik yaşacagım için neyin ne olduğunu daha yeni öğreniyorum öğrenmeye de çalışıyorum bir sürü şüphem var ama o kahverengi çizgi hormonlarla da alakalı olabilir diye düşünmedim değil belki gebelik değildir ama inşallah rabbım nasip eder ise vardır çok istiyorum çunku

Daha iliskinizin uzerinden 6 gun gecmis.Gebeliginiz kanitlanmamis bile.hem o çizgi hemen cikmiyor.Iki gebeligimdede sonlara dogru cikti.

Daha iliskinizin uzerinden 6 gun gecmis.Gebeliginiz kanitlanmamis bile.hem o çizgi hemen cikmiyor.Iki gebeligimdede sonlara dogru cikti.
Ben zaten gebelikten dolayı cıktı diye bir söylentim olmadı , GEBEYİM DİYE DE BİR İDDİAM OLMADI farkındamısınız bilmiyorum ? Ben sadece gebelık ŞÜPHEM var olabılır mi acaba diye sordum ve şunu da belirttim ilk defa hamile Olucagım eğer var ise pek bilgim yok arastırıyorum araştırmaya devam ediyorum dedim siz bence baştan bir okuyun yazılanları bu şekilde insanların duyguları ile pat diye oynanmaz burda hepımız evlat sahibi olmak istiyoruz ve gebe olmak isteyen bir anne adayı olarak heyecanlı ve hevesliym.

DuyguLrinizla oynayacak birsey yazdigimi sanmiyorum,tekrar okumamada gerek yok bende tecrube ve fikirlerimi soyledim.Alinacak birsey yok ortada.

Altta var canm adetim de geçikmişti. Acaba hamile miyim diye düşündüm. Test yaptım iki defa değilim. Umarim sen hamissindir canım
İnşallah bitanem rabbım herkesin yüzünü güldürsün inşallah bugün kan vermeye gideceğim insallah güzel haberler ile dönüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…