- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
-
Bende kizima hamileyken vardi ogluma hamileyken yoktuBenim de kızıma hamileyken olmuştu halada duruyor gitmedi :)
Hamile değilim ama hafif belirtileri var beraberliğimizin 5. Günü bugün inşallah vardır çocuk sahibi olmak çok istiyorum en yakın zaman da kan vereceğimHamileysen eger erkek bebekte oyle cizgi oluyormus.tabi ne kadar dogru bilemem ☺
Hamile değilim canım ama şüphelerim var inşallah gebeyimdir rabbim nasip etmiştir yani ilk defa gözüme çarptı ve aynaya baktığım zaman da görüyorum ve dikkatımı su da cekti sadece alla tarafta değil yukarı taraftada varmışHamileyken genelde olur hormonlarla alakalı galiba, sonradan geçiyor çoğu zaman.
Yeterki gebe olayım geçmese de olur çok istiyorum çunkuHamileyken genelde olur hormonlarla alakalı galiba, sonradan geçiyor çoğu zaman.
Buda kafa karıştırıcıBende hamileyim oğlum olacak bende öyle.birşey yok
Bazı hamileliklerde ilk haftalarda bazılarında sonradan cıkıyormuşben kızıma hamileyim bende daha yeni yeni çıktı
İnşallah bende de gebelik durumu vardır ilk defa dikkatimi çekti ama kendimi umutlandırmıyorumBende kizima hamileyken vardi ogluma hamileyken yoktu
Kesin hamilelik ile ilgili mi acaba canım bir bilgin varmıHamilelik nişanıymış zaten o çizgi
Benım gebelık varmı yok mu belli bile değil canım ben daha çok yeniyim 5.6 günlük oldu birlikteliğimizin üzerinden geceliErkek çocuğuysa oluşur derler benimde oğlumda oluşmuştu kızlarımda oluşmadı
Keşke bende gebe olsam da gitmese şüphe taşıyorum ama daha hiç test yaptırmadımBenim de kızıma hamileyken olmuştu halada duruyor gitmedi :)
Allah bağışlasın canım rabbım herkese nasip etsin inşallahBenimde öyleydi bir oğlum oldu çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?