• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göbeğimden aşşa inen Kahverengi çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilelerde oluyor genelde ama bende yok :)
Demekki sunu anlıyoruz herkesin yapısı bir değil🙈😍🙏🏻 Bende var ama gebe olup olmadığımı bilmiyorum en kısa zaman da ne ile ilgili olduğunu öğrenip geri dönüş yapacağım 🙏🏻 bu arada Allah bagıslasın hayırlısı ile gelsin inşallah❤️❤️

İnşallah kuzum bugün gideceğim❤🙈 kan verecegım umarım herşey gönlümüzce olur rabbım dualarımızı karsılıksız bırakmaz 😍😍
İlişki yeni olduysa çıkmaz ama canım kanda da.. 10 gün sonra kanda beta salgılanmala başlıyor eğer 11 12 gün olmadysa ilişki olalı birazıcık daha sabret beence 😍🤗

Zaten olan bi cizgiymis hamilelikte koyulasir belirginlesirmis bende cikmadi. Herkeste olacak diye bir sart yok ama olmayan cok

Bende de var gittikçe belirgin oldu ve göbeğimin etrafida kahverengi leke oldu 😒

Bana oğluma hamileyken olmuştu ama 4.aydan sonra belirmeye başladı
kopkoyuydu aşırı göze batıyodu
Ablama da oldu ama ablam şimdi 2.ye hamile kızı olacak inşallah ama onda yine çıktı kopkoyu. Ben bunu doktora sordum
Bazı insanlarda genetik olabiliyor dedi
Bende de ablamda da oluyo
Cinsiyetle alakası yok yani

Bende de var gittikçe belirgin oldu ve göbeğimin etrafida kahverengi leke oldu 😒

Doğumdan sonra geçiyo canım bendede kopkoyuydu doğumdan sonra hemen geçmeyince aldım lifi duştayken karnımı bastırarak keseledim hepsi soyulup gitti ölü deriymiş meğerse😊 o an bembeyaz oldu karnımı öyle görünce o kadar mutlu olmuştu ki.... Doğumdan sonra hemen kese yapamadım tabi sezeryan olduğum için karnıma dokununca çok acıyordu o yüzden ağrımın azalmasını beklemiştim

Benım gebelık varmı yok mu belli bile değil canım ben daha çok yeniyim 5.6 günlük oldu birlikteliğimizin üzerinden geceli🤔🤔

Canım 6 günlük bebek daha rahime bile yerleşmez o çizginin belirginleşmesi için hamilelik hormonunun çok yükselmesi lazım
Hamile değilsin demiyorum ama olsan bile o çizgi çıkmaz hemen

Hamileysen eger erkek bebekte oyle cizgi oluyormus.tabi ne kadar dogru bilemem ☺
Benimde öyleydi bir oğlum oldu çok şükür.
Erkek çocuğuysa oluşur derler benimde oğlumda oluşmuştu kızlarımda oluşmadı

Benim kızım var, 5. 6. Ay gibi belirginleşmeye başlamıştı bende, kızım 21 aylık aşağı tarafta biraz duruyor ama geçti büyük ölçüde.

Canım 6 günlük bebek daha rahime bile yerleşmez o çizginin belirginleşmesi için hamilelik hormonunun çok yükselmesi lazım
Hamile değilsin demiyorum ama olsan bile o çizgi çıkmaz hemen
Doğru söylüyorsun canım zaten arastırdım Araştırma sonuçlarımda da aynı veriye vardım peki 6 günlük bebek erken gebelık testinde cıkarmı ona göre bakacagım🙈

Doğumdan sonra geçiyo canım bendede kopkoyuydu doğumdan sonra hemen geçmeyince aldım lifi duştayken karnımı bastırarak keseledim hepsi soyulup gitti ölü deriymiş meğerse😊 o an bembeyaz oldu karnımı öyle görünce o kadar mutlu olmuştu ki.... Doğumdan sonra hemen kese yapamadım tabi sezeryan olduğum için karnıma dokununca çok acıyordu o yüzden ağrımın azalmasını beklemiştim
Canım benım kide genetik bir durum sanırım ama anneme baktığımda yada kardeşime baktığım da böyle bir çizgi ile karsılasmadım bende olması çok garibime gitti ve bırlırtellıkten 6 gün geçti oluşması çok imkansız 🙏🏻😘 canım yeterki sağlıklı bir evlat getireyim dünyaya bu bana yeter kalsa da gitse de farketmez 😍😍😍

Bana oğluma hamileyken olmuştu ama 4.aydan sonra belirmeye başladı
kopkoyuydu aşırı göze batıyodu
Ablama da oldu ama ablam şimdi 2.ye hamile kızı olacak inşallah ama onda yine çıktı kopkoyu. Ben bunu doktora sordum
Bazı insanlarda genetik olabiliyor dedi
Bende de ablamda da oluyo
Cinsiyetle alakası yok yani
Cinsiyeti kesinlikle belirlemez zaten 🦋 benım çok açık soluk bir çizgi annem ve kardeşim de yok şüphe uyandırmadı değil 🙈

Canım rabbım herkese nasip etsin inşallah 🙈🙏🏻 Bizim berbaerlıgımızın üstünden 6 gün geçti kan da yaptıcam çıkmaz diyen var erken gebelık testinde de cıkmax mıs ne yapacağımı şaşırdım❤️

Back