- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi sevvalllllll
hamilelerde oluyor genelde ama bende yok :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki sunu anlıyoruz herkesin yapısı bir değilhamilelerde oluyor genelde ama bende yok :)
İlişki yeni olduysa çıkmaz ama canım kanda da.. 10 gün sonra kanda beta salgılanmala başlıyor eğer 11 12 gün olmadysa ilişki olalı birazıcık daha sabret beenceİnşallah kuzum bugün gideceğim❤kan verecegım umarım herşey gönlümüzce olur rabbım dualarımızı karsılıksız bırakmaz
![]()
Rabbim gönlüne göre versin canımİnşallah canım dualarıma duacı olun çok istiyorum ❤![]()
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canım..İnşallah bitanem rabbım herkesin yüzünü güldürsün inşallah bugün kan vermeye gideceğim insallah güzel haberler ile dönüş yaparım ❤![]()
Bende de var gittikçe belirgin oldu ve göbeğimin etrafida kahverengi leke oldu![]()
Benım gebelık varmı yok mu belli bile değil canım ben daha çok yeniyim 5.6 günlük oldu birlikteliğimizin üzerinden geceli![]()
Hamileysen eger erkek bebekte oyle cizgi oluyormus.tabi ne kadar dogru bilemem ☺
Benimde öyleydi bir oğlum oldu çok şükür.
Erkek çocuğuysa oluşur derler benimde oğlumda oluşmuştu kızlarımda oluşmadı
Doğru söylüyorsun canım zaten arastırdım Araştırma sonuçlarımda da aynı veriye vardım peki 6 günlük bebek erken gebelık testinde cıkarmı ona göre bakacagımCanım 6 günlük bebek daha rahime bile yerleşmez o çizginin belirginleşmesi için hamilelik hormonunun çok yükselmesi lazım
Hamile değilsin demiyorum ama olsan bile o çizgi çıkmaz hemen
Canım teşekkür ediyorum cevabın için erken gebelık testinde çıkmaz dimiİlişki yeni olduysa çıkmaz ama canım kanda da.. 10 gün sonra kanda beta salgılanmala başlıyor eğer 11 12 gün olmadysa ilişki olalı birazıcık daha sabret beence![]()
Bu çizgi herkes de varmışBenim kızım var, 5. 6. Ay gibi belirginleşmeye başlamıştı bende, kızım 21 aylık aşağı tarafta biraz duruyor ama geçti büyük ölçüde.
Canım benım kide genetik bir durum sanırım ama anneme baktığımda yada kardeşime baktığım da böyle bir çizgi ile karsılasmadım bende olması çok garibime gitti ve bırlırtellıkten 6 gün geçti oluşması çok imkansızDoğumdan sonra geçiyo canım bendede kopkoyuydu doğumdan sonra hemen geçmeyince aldım lifi duştayken karnımı bastırarak keseledim hepsi soyulup gitti ölü deriymiş meğerseo an bembeyaz oldu karnımı öyle görünce o kadar mutlu olmuştu ki.... Doğumdan sonra hemen kese yapamadım tabi sezeryan olduğum için karnıma dokununca çok acıyordu o yüzden ağrımın azalmasını beklemiştim
Cinsiyeti kesinlikle belirlemez zatenBana oğluma hamileyken olmuştu ama 4.aydan sonra belirmeye başladı
kopkoyuydu aşırı göze batıyodu
Ablama da oldu ama ablam şimdi 2.ye hamile kızı olacak inşallah ama onda yine çıktı kopkoyu. Ben bunu doktora sordum
Bazı insanlarda genetik olabiliyor dedi
Bende de ablamda da oluyo
Cinsiyetle alakası yok yani
Canım rabbım herkese nasip etsin inşallahBende de var gittikçe belirgin oldu ve göbeğimin etrafida kahverengi leke oldu![]()
Evet benım kuzenım de de olmamıştı canımZaten olan bi cizgiymis hamilelikte koyulasir belirginlesirmis bende cikmadi. Herkeste olacak diye bir sart yok ama olmayan cok