Gobegimdeki ve gogsumdeki killar

Yani aslında şöyle diyeyim ağdayla bir süre aldım ve dediğin gibi pütür pütür batıklar olmaya başladı. Gilette nin venüs ünü aldım onunla traş yaptım bir süre cillop gibi oldu :) sonra epilasyon şuan kaymak :) birkaç tane çıkıyo ağdayla alıyorum kimi zamanda venüsle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dediğiniz venüs jilet görevi mi görüyor canım ? Peki kaç seansta azaldı bu kadar azıcık bişey kalsa razıyım çok abartı çıkmıyor ama onlar da rahatsız ediyor bazılarının hiç tüyü yok ne güzel ya kol bacak vajina yetmiyor bide bunlar :25::5:

evet endokrinolojiymiş ikisi birden derken hem endokrin uzmanı dediğiniz gibi hemde kadın doğuma gitmeyi düşündüm aynı gün yani bi günde halledeyim diye tabi endokrin uzmanı bütün testi yapıyor kadın doğuma gerek yok diyorsanız onunla uğraşmayım bilmediğim için soruyorum :26:

Ben şuan endokrine gidiyorum sonuç alamazsam kadın doğuma da gözükmeyi düşünüyorum. Cildiye bana direk endokrini önermişti. Bence önce iyi bir endokrin uzmanına gözük derim

Özellikle göğüs ucundaki normal değil. Kadın doğuma git derim önce, ben de zamanında üstünde durmadım durmadım sordum günümü :30: İhmal etme doktora görün önünü alamıyorsun sonra :14:

Çok oldum ama kusura bakma canım ya :) göğüs ucu demişsin ya benim ucunda değildi etrafında var bahsettiğin bu mu ?

Ben şuan endokrine gidiyorum sonuç alamazsam kadın doğuma da gözükmeyi düşünüyorum. Cildiye bana direk endokrini önermişti. Bence önce iyi bir endokrin uzmanına gözük derim

Tamam canım ben araştırayım burda doktorları gideyim teşekkür ederim :16:

dediğiniz venüs jilet görevi mi görüyor canım ? Peki kaç seansta azaldı bu kadar azıcık bişey kalsa razıyım çok abartı çıkmıyor ama onlar da rahatsız ediyor bazılarının hiç tüyü yok ne güzel ya kol bacak vajina yetmiyor bide bunlar :25::5:

Evet evet 3 bıçaklı jilet kadınlara özel mavi tekli fiyatı 21 tl idi sanırım başlığı çıkıyor. Yenisini takıyorsun kutuda 4 lü başlıklar var ayrıca. Batıkları düzeltiyor jilet azaltması için lazer epilasyona gidersin

Evet evet 3 bıçaklı jilet kadınlara özel mavi tekli fiyatı 21 tl idi sanırım başlığı çıkıyor. Yenisini takıyorsun kutuda 4 lü başlıklar var ayrıca. Batıkları düzeltiyor jilet azaltması için lazer epilasyona gidersin

Hmmm ama bunu epilasyona gitmeye karar vermeden başlamayayım o zamana kadar ağda mecbur :1: teşekkür ederim cevap için canım :16:

Yoo başla bence batıklarında arın kötü görüntü vardır eminim benimde öyleydi ben epilasyona gitmeden jilete başladığımda şimdiki gibiydi ama sen bilirsin

Yoo başla bence batıklarında arın kötü görüntü vardır eminim benimde öyleydi ben epilasyona gitmeden jilete başladığımda şimdiki gibiydi ama sen bilirsin

Ya öyle de ama şimdi kalınlaşır iyice çıkarsa eski halinden daha azaldı aldıkça sadece pütürler sorun gittiğim cildiyeci losyon verdi onu sürcem bi dahaki ağdada geçirirse hiç sorun kalmaz şimdi daha kötü olma riski var :/

2 ağda 1 jilet yapabilirsin bu son teklifim :)

2 ağda 1 jilet yapabilirsin bu son teklifim :)

Aynı yontemı kullanıyorum ne batık ne puturluk,puruzsuz gözüküyor cılt ,memnunum

Bende de çok kil tüy var ama aldıkça azaliyo allaha şükür ama yine de doktora gitmeyi dusunuyrm hormon bozukluğu falan varsa bileyim :) adet düzensizliğim oluyordu dört ay boyunca ara kanama yaşadım iki haftada bir adet oluyodum resmen kadindoguma gittim bi de bu konudaki en iyi devlet hastanesine yumurtalikalrimda falan sorun yokmuş öyle dediler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen hangi aşamada anladın canım. Sana olan zararları neler

Ağda ile alabiliyorsun arkadasım bende de var ama cok değil ben yinede rahatsız oldugum için ağda ile karnımın o kısmını alıyorum göğüs ucu olanı cımbızla alabilirsin :)

Iphone dan gönderildi

Bende de var..
Evlenmeden önce eşim takar diye düşünüyodum ama sallamiyo sagolsun...
O da kıllı zaten...
Kıllarımızdan memnunuz :p

Çok tatlisinizz :))

Bende de çok kil tüy var ama aldıkça azaliyo allaha şükür ama yine de doktora gitmeyi dusunuyrm hormon bozukluğu falan varsa bileyim :) adet düzensizliğim oluyordu dört ay boyunca ara kanama yaşadım iki haftada bir adet oluyodum resmen kadindoguma gittim bi de bu konudaki en iyi devlet hastanesine yumurtalikalrimda falan sorun yokmuş öyle dediler

Git tabi ihmal etmeyelim :)

Yalniz degilsin canim bende herkeste oyle saniyodum taa ki arkadasimda olmadigini gorene kadar
agda yapiyorum napabilirim ki baska

Back