• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gobegimdeki ve gogsumdeki killar

asyadan

sev çok sev
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
1.646
1.226
333
İstanbul
Merhaba kızlar
Hepiniz umarım iyisinizdir. Sizinle şu aralar kafama çok takılan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Göğüsumun üstünde ve göbek dediğimiz etrafinda çok fazla ve uzunca killar var. Çevremde kimsede yok sizde böyle dertleri olan var mı be yapsam acaba ya

Merhaba kızlar
Hepiniz umarım iyisinizdir. Sizinle şu aralar kafama çok takılan bir sorunumu paylaşmak istiyorum. Göğüsumun üstünde ve göbek dediğimiz etrafinda çok fazla ve uzunca killar var. Çevremde kimsede yok sizde böyle dertleri olan var mı be yapsam acaba ya

Bende de var :P gecen arkadaşımla denize gittik hic farketmemisim daha gobegime bi baktim utandim :-D arkadasimda da varmis aliyormus oyle dedi

Özellikle göğüs ucundaki normal değil. Kadın doğuma git derim önce, ben de zamanında üstünde durmadım durmadım sordum günümü :30: İhmal etme doktora görün önünü alamıyorsun sonra :14:

Bende de var :P gecen arkadaşımla denize gittik hic farketmemisim daha gobegime bi baktim utandim :-D arkadasimda da varmis aliyormus oyle dedi
Ya bide çok Uzunlar. Annem kaç yaşında kadın 1 tane yok ya. Ama benim bildiginiz delik cevrem kıl yumağı. Goguslerimde öyle çok rahatsız olmaya başladım.
Sonradan çoğaldıysa 'pco' olabilirsiniz
Pco nedir canım

Ya bide çok Uzunlar. Annem kaç yaşında kadın 1 tane yok ya. Ama benim bildiginiz delik cevrem kıl yumağı. Goguslerimde öyle çok rahatsız olmaya başladım.

Pco nedir canım

Benım göğsümde yokta göbekte baya var merak ettim bende neden acaba

Pco nedir canım

Polikistik Over Sendromu (PCOS, PKOS); yumurtalıklarda irileşme ve bir çok küçük kist oluşumu ile karakterize olup kişide bir takım hormonal problemlere zemin hazırlayan ve günümüzde neden oluştuğu halen kesin olarak bilinmeyen bir durumdur.

Polikistik over sendromu olan kişilerde;

Adet gecikmeleri (oligomenore)
Sivilce (akne)
Obesite (normalden fazla kilolu olma)
Tüylenme (hirsutism)

Sizde adet sorunları var mı ?

Yol ucunda degilde üst tarafinda var canim

Gidip tahlil yaptırmanı öneririm hormonal olabilir ve ihmal edersen inanki artıp yayılıyorlar almasan da. Pko demiş bir arkadaş olabilir çoğu kadında var polikistik over ismi netten araştır istersen Endokrin ya da kadın doğuma git.

Son düzenleme:
Polikistik Over Sendromu (PCOS, PKOS); yumurtalıklarda irileşme ve bir çok küçük kist oluşumu ile karakterize olup kişide bir takım hormonal problemlere zemin hazırlayan ve günümüzde neden oluştuğu halen kesin olarak bilinmeyen bir durumdur.

Polikistik over sendromu olan kişilerde;

Adet gecikmeleri (oligomenore)
Sivilce (akne)
Obesite (normalden fazla kilolu olma)
Tüylenme (hirsutism)

Sizde adet sorunları var mı ?
Sivilceee hemde bu koca halimle onlarla ugrasiyorum. Ramazandan sonra ilk iş bi kadın dogumcudan randevu alıp yumurtaliklarima baktirmak. Dermatoloji uzmanimda sivilce için bir türlü tedavi bulamayinca kadın doğuma yonlendirmisti gidememistim. Gitmek farz oldu

Sivilceee hemde bu koca halimle onlarla ugrasiyorum. Ramazandan sonra ilk iş bi kadın dogumcudan randevu alıp yumurtaliklarima baktirmak. Dermatoloji uzmanimda sivilce için bir türlü tedavi bulamayinca kadın doğuma yonlendirmisti gidememistim. Gitmek farz oldu

Evet gidin mutlaka

Gidip tahlil yaptırmanı öneririm hormonal olabilir ve ihmal edersen inanki artıp yayılıyorlar almasan da. Pko demiş bir arkadaş olabilir çoğu kadında var polikistik over ismi netten araştır istersen Endokrin ya da kadın doğuma git.
Evet gideyim. Bu pro bu aralar be çok karşıma çıkar oldu. [emoji20]

Benimde ayva tüyü şeklinde vardı ala ala kalınlaştırdım ve lazere gittim şimdi birkaç yerde var onlarıda alıyorum ağdayla.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back