Gne55 le ay Saati...

6760_103827113577_519613577_2096462_506000_n.jpg

Son düzenleme:
günescim iyi gezmeler ne güzel yapiyorsun iyi eglenceler bizim icinde dolas torununda cok tatli masallah :nazar:allah ömürler versin öptüm o yanaklarindan cok Şeniz

slm iyi pazarlar hepinize,ben istanbuldayım ,nasipse salı günü dönüyorum izmire ,sizleri çok özledim, birazdan oğlum heybeliadaya götürcek bizi,,
onlar hazırlanırken bende birip bakim dedim ,
nehirim çok tatlı olmuş büyümüş teyzeleri,bi tombiş olmuş maşallah
öptüm hepinizi ,,iyi pazarlar Şeniz

maşallah canım.allah bağışlasın.pek tatlı nehir hanım.ohhh yarasın tatilin canım,

inş. güzel geciyordur.
hayırlı yolculuklar,bekleriz seni bekliyoruz.:1hug:

tünaydınlar
hepinize çok teşekkür ederim,,nasipse yarın dönüyorum,,,nehiri banyo yaptırdık,,,uyuyor,,
birazdan annanesine gitçez ,,,dün çok yorulmuşum,,mahvoldum ,yorgunluğun adıı gezmek koymulşlar ama değdi ,çok güzeldi heybeliada bayıldım,,,oğlum resimleri yolladığında koycam topiğe

tünaydınlar
hepinize çok teşekkür ederim,,nasipse yarın dönüyorum,,,nehiri banyo yaptırdık,,,uyuyor,,
birazdan annanesine gitçez ,,,dün çok yorulmuşum,,mahvoldum ,yorgunluğun adıı gezmek koymulşlar ama değdi ,çok güzeldi heybeliada bayıldım,,,oğlum resimleri yolladığında koycam topiğe

GÜLE GÜLE GEL BEKLİYORUZ Şeniz
MAŞALLAH NEHİRDE :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
PROFİLİNDEKİ ŞAPKANA BAĞILDIMMMMMMyerimseniben

teşekkürler ablam,çaydanlıkta çok şıkopuyorumnanaktan

Egem, sizler için sunumu da şık olsun istedim içindeki görünmüyor demli mis gibi çay:)

slm canlarım şükür kavuşturana ,döndüm nihayet ,bu sabah
nasılsınız ,,döndüm ama işler beni bekliyor,,nerden başlıcam bilmiyorum,,badana yapılcak ,,ooffff tatilden sonra çok zor geliyor ya,,yol yorgunluğu üstümde daha,,10 günde 1800 kilometre yol katetdik,
aslında en çok eşim direksiyon sallamaktan yoruldu,,kolları ayakları uyuşmuş,,,yatıyor garibim,,hala kendine gelemedi,,:roflol:

X