- 24 Mart 2008
- 1.217
- 0
- 42
sagol ellerine saglıkkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar slm canlar
hadin bakim gece çayınız hazır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol ellerine saglıkkaydirigubbakcemile3iyi akşamlar slm canlar
hadin bakim gece çayınız hazır
yarın gelinin iş görüşmesi varmış ,,şimdi çalıştığı yerden 2 saatliğine izin alıp gitmesi gerekiyo mesafede uzak olunca ,eşim götürüp getircek,
bunu kızım deminden beri ,söylenip duruyo ,onun özel şöförümü babam niye götürüyor kendi babası götürsün,,kızım dedim yabancımı o yetişmesi lazım yoksa keyif için götürmüyor,keyfine olsa bende kızardım dedim,,ama yok sinirden ağlıycak ,çekildi odasına ,
yarın badana yapılcak,,berk bende napcam bakalım,,oğluma söyledim yarın annannesi baksın diye,neymiş efendim işleri varmış ,bakamazmışlar ben onlara sorcam görcek onlar işimin olduğu zaman yan çiziyorlar inat yapıyorlar kızımda onun için böle davranıyor
ablam ya sen üzme kendini kızın haklı ama gelini babada ne yapsın .....allah yardımcın olsun:teselli:
günescim canim hosgeldin üzülme canim herseyin hayirlisi insallahopuyorumnanaktan
senin kız bu siteye üyemi... olur abla böyle şeyler anlıyorumcanım aslında kızım çok iyidir ,biraz kıskandı galiba
yok canım üye değilsenin kız bu siteye üyemi... olur abla böyle şeyler anlıyorum
günescim nasilsin canim
canim nasilsin bende yatmaya hazirlaniyorum bu gün biraz keyfim yok tansiyon meselem var kücük yükselmis iyi degildim bu gün sen nasilsin günescim
iyi geceler topiğim yarın akşam görüşmek üzere
yatayım çünki yarın çokkkkk iş var
badana olcakkkk evim,ancak gece girerim ben olmasam bile buyrun gelin bekliyorum boş bırakmayın bakim burayı küserim sonraaaaopuyorumnanaktan
eee artık bana çay kahve yaparsınız artık
canım geçmiş olsun aman dikkat et
benimde moralim bozuk buğünlerde ,,
iyi gecelerrrrr