Gne55 le ay Saati...

çaylar hazır

kahveli_kurabiye.jpg

NazarCay.jpg

oh bu çay ve kurabiye bana çok iyi geldi.delikafaduldennaniknanik

opuyorumnanaktanevet yoktum canım daha yenı gelmıstım ardındanda toplandık zaten neyse ınsallah bırdahakı sefere otururuz kahvelerımızıde ıcerız
inşallahh bitoşum inşallah[a.s./B]
Selamlar bende geldim çay saati offff pastaları gördümde dibim düştü yaaa:))

canım hoş geldin ,buyur sende afiyet olsun a.s.

yeşilim ellerine sağlık ,bi tanem ben yokken ağırlıyorsun misafirleriopuyorumnanaktan
mrb arkadaşlar pastalar nefis canımız istedi güneşim eşim dün gitti ben gidemedim netten baktım çok büyükmüş orası çok dolaşmak lazım hayırlısı
evt canım baya büyüdü orası,,basın sitesi son duraktı ,eskiden şimdi dahada büyüdü,,allah yardımcınız olsun canım:1hug:
güneşim cumartesi gidiyor musun. fazla özletme kendini olur mu.

betülcüm cumartesi gidiyoruz canım ,1 hafta kalıcam ,ordan dönünce istanbula gidicez oğluma ,nehirime inşallah:1hug:

hayırlı cumalar
buğün berkin doğum günü ,3 yaşına giriyor ,
nice nice sağlıklı ve hayırlı uzun yıllara bebeğim ,
iyiki doğdun aşkım ,seni çok seviyorummmm
babannesinin prensiiiiii:emir_bebek::nazar:sositosositohihoyyyt

Günleriniz aydın, Cumanız hayırlı olsun...Her şey gönlümüzce olsun

Berkin doğum günü kutlu olsun. Daha nice yıllara güneşim

DSC00231.JPG

sunacım nasipse yarın marmarise ,sonrada istanbula oğlumun yanına
gidicez ,,nehiri çok özledikkk
kızım izine çıktı ,

güle güle gidin iyice dinlen hakettin yoruldun birde ameliyat senin dinlenmaye ihtiyacın var iyice eğlen benim yerime de

güle güle gidin iyice dinlen hakettin yoruldun birde ameliyat senin dinlenmaye ihtiyacın var iyice eğlen benim yerime de

evt canım yoruldum ,gerçekten , dinleneyim
akşamda kutlama yapılcak berk için ,eşim gitmiyo aslında bende gitmek istemiyom,aileler konuşmuyoz görüşmüyoz nolcak bilmem
eşim biz döndükten sonra yaparız kendimiz diyor ,aslında haklıda
hayırlısı bakalım

canım belki kırgınlıklar biter daha iyi olur çocuklarımız için bazı şeylere katlanıyoruz ne yaparsın siz daha iyisini bilirsiniz tabiiki

akşam üzeri kızımın odasında yatağa uzanmıştım,berk te yanımda oynuyo zıplıyodu ,nasıl oldu anlamadım ,yavrum yataktan yere düşü,bir baktım kolu ters dönmüş ben şok halinde eyvah kolu kırıldı çocuğun diye nasıl ağlıyorum o kucağımda ağlıyor,hemen kızımı aradım çabuk atla taksiye berk düştü koluna bir şey oldu ,o panikle ben,,
çok şükür sakinleşince baktım koluna b ir şey yok çok üzüldüm ya moralim bozuldu
allahım korudu yavrumu ,,
rabbim bütün çocukları korusun:Saruboceq:B]

X