Gne55 le ay Saati...

mrb güneşim ben döndüm nasılsın

sunacım hoş geldin
ne zaman döndün arkadaşımm

pazartesi döndüm pc bozuktu bugün yapıldı nasılsın canım ben sana birşey soracam basın sitesini biliyormusun ev arıyoruz da

buğün şu saat oldu üstümde bir ağırlık var ,yatıp yatıp kalkıyorum yine yatıyorum,,kahvaltımı bile yeni yaptım,,hiç bir iş yapmak istemiyo canım,,bir tuhafım buğün ,içimde sıkıntı var :bbo:

benim oğlum yeşilyurt k b b yi kazanınca evimize uzak oldu mecburen taşınacaz

doğru haklısın canım ,,uzak baya,
ev bulmakta çok zor bu sıcakta allah yardıncın olsun canım

tşk edrim canım ne yapalım mecburen birazdan eşimle çıkıp oraları bir gidip görelim bakalım nasılmış

güneşim akşam çayını içtim gidiyorum topiklrimi gezim bi ablammmm
ne kadar tatlı torunun oyle nazarladan allahım saklasın yanaklarında çimçilemek geldi içimde opppp yerimizeee

Son düzenleme:
güneşim akşam çayını içtim gidiyorum topiklrimi gezim bi ablammmm
ne kadar tatlı torunun oyle nazarladan allahım saklasın yanaklarında çimçilemek geldi içimde opppp yerimizeee
esmerim hoş gelmişin afiyet olsun canım yine beklerim,,gidince istanbula öpücem yerine nehirimi,,
güneşim o zamandan beri nette araştırıyorum kafam şişti inş buluruz

murgizim canım ,bu sıcakta çok zor ev aramak allah yardım etsin,,dün gittinizmi ev bakmaya ,allah rast getirsin canım[/CımOLOR]

canım günescım nasılsın toplantımız cok güzeldı senınde olmanı cok ısterdım neyse ınsallah bır dahakı sefere kısmet olurda hep beraber oluruz öptüm cok görüsürüz canımcım kahvenı ıcmeye her zaman gelecem opuyorumnanaktan

canım günescım nasılsın toplantımız cok güzeldı senınde olmanı cok ısterdım neyse ınsallah bır dahakı sefere kısmet olurda hep beraber oluruz öptüm cok görüsürüz canımcım kahvenı ıcmeye her zaman gelecem opuyorumnanaktan

bitoşum hoş geldin ,ya bende çok istedim inanki kuşumla konuştuk hatta ,sana gelmek istiyorum diye,leydiyle ,,sen yokmuşun ,altınoluka gitmişin,
bir kaç gün önceden haberim olsadı berki bırakabilirdim ,annannesine
neyse kısmet değilmiş inşallah birdahaki sefere:Saruboceq:

her zaman beklerim canım gel ,,
inşallaH Bırgün gerçekten yüz yüze içeriz kahvemizi,,kuşumla ,ve senle

opuyorumnanaktanevet yoktum canım daha yenı gelmıstım ardındanda toplandık zaten neyse ınsallah bırdahakı sefere otururuz kahvelerımızıde ıcerız

çaylar hazır

kahveli_kurabiye.jpg

NazarCay.jpg

mrb arkadaşlar pastalar nefis canımız istedi güneşim eşim dün gitti ben gidemedim netten baktım çok büyükmüş orası çok dolaşmak lazım hayırlısı

X