iyiyim ablacığım bende topikleri geziyorumegemm canım hoş geldin napıyosun iyimisin
ayyy topik gezmekten başım döndüü,,,
ilk hediyemi kendim kendime aldım dün,,akik taşlı gümüş yüzük ,çok hoşuma gitti ,kızlarağası hanınna gitik dün ,ordan aldım hem burcumun taşımış akik bende yeni duydumm
güneşim güle güle kullan canım sen en güzel şeylere layıksın canım benim
iyiyim ablacığım bende topikleri geziyorum
güle güle kullan ablacığım
aaa ablam ben gleip yaparım sana ne demek ..canım ..seve seve ...allah sana iyi insanlar denk getirsin inş .güzel gelinler ..iyi kalpli ..sevgili ..*Allah korkusu olan ..ozaman rahat edersin biraz inş ..
güneşim güle güle kullan canım sen en güzel şeylere layıksın canım benim
güneşim kontrole gittinmi ne oldu sonuç
senin beğendiğin olsun, oraya gidelim güneşçiğim
senin beğendiğin olsun, oraya gidelim güneşçiğim
a.s.slmmmmm
alıntı yapmadım çok yer tutacağı için,özür dilerim,,sevilmek ,unutulmamak çok güzelmiş, bana bu duyguyu yaşattığınız ve güzel dilekleriniz için çokkkkkkk teşekkür ediyorum,inanın gözlerim yaşardı,inşallah nice nice yıllara sizlerle beraber olmak üzere ,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ,iyiki sizi tanımışım ,hepinizi seviyorum,canlarım benim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
afiyet olsun canım,, bende taze fasulye , pilav yaptım,Canım, eşim sadece az tuzlu, hiç yağ olmayan sebzeler yiyor. işim zor.
kendime tavuk sote, biraz pilav yaptım. tavuk çorbam var dünden. salata, yoğurt
güneşçiğim bak paylaşım yaparsan şehitlerimize
sana kolay gelsin
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/179664-kadinlar-kulubunden-sehitlerimize-6.html
a.s.:1hug: a.s.:1hug:seviyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii