- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
afiyet olsun canımkesinlikle iyi gider ...öfff süper görünüyo ablam ikiside ....
oohh yedim içtim canım.
niceeee senelere sağlıklı ve huzurlu tabi.torunlarının torunlarını göresin inşallaaaaaahhhhhh.Şeniza.s.
marifetli o zaman kayınvalidem ,oohh ne güzel buğün yemek derdin yok,,eeee gelin kaynana toprağından yaratılmış derler eskiler,,[:1hug:/U]ayyy ablam bi kaça bilsem kaydirigubbakcemile3..buradan kopamıyomki ...annem(kayınvalidem)yemeğe çağırmış oraya gidiyom..gidicem .inş ..:Saruboceq:.hmmm kim bilir neler döktürmüştür nelercokacimcoook...pek meziyetlidir bnm kaynanacığım Şeniz..tıpkı gelini ..:roflol::roflol:
güneş abla nıce seneler dılerım... a.s. a.s.
ayyy ablam bi kaça bilsem kaydirigubbakcemile3..buradan kopamıyomki ...annem(kayınvalidem)yemeğe çağırmış oraya gidiyom..gidicem .inş ..:Saruboceq:.hmmm kim bilir neler döktürmüştür nelercokacimcoook...pek meziyetlidir bnm kaynanacığım Şeniz..tıpkı gelini ..:roflol::roflol:
slmmmmm
alıntı yapmadım çok yer tutacağı için,özür dilerim,,sevilmek ,unutulmamak çok güzelmiş, bana bu duyguyu yaşattığınız ve güzel dilekleriniz için çokkkkkkk teşekkür ediyorum,inanın gözlerim yaşardı,inşallah nice nice yıllara sizlerle beraber olmak üzere ,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ,iyiki sizi tanımışım ,hepinizi seviyorum,canlarım benim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug: