Gne55 le ay Saati...

iyiki doğdun güneşimmmmmmmmmmmmmmmm nice sağlıklı yıllaraaaaaaaaaaaaaaaaaa öpüyorum

Sevgili Güneş yeni yaşın sana,gönlündeki bütün dileklerini getirsin.Herzaman sevdiklerinle,sağlık mutluluk içinde,yüzünde gülücüklerle uzun yıllar yaşamayı nasip etsin.Nice yıllara arkadaşım.a.s.

http://bp0.blogger.com/_nOzfjMXg48k/SFEJ9eqoCZI/AAAAAAAAAx8/x269gEpUwZQ/s400/ro.jpg[/

canım dogum günün kutlu olsunnn

ablam ...çok öptüm seni Şeniz..allah nice yıllara erdirsin inş .sağlık mutluluk,huzur içinde .....:Saruboceq:
pasta varmı pasta cokacimcoook....öptüm ablam ....çayımıda alayımda geçeyim şöyle ..

slmmmmm

alıntı yapmadım çok yer tutacağı için,özür dilerim,,sevilmek ,unutulmamak çok güzelmiş, bana bu duyguyu yaşattığınız ve güzel dilekleriniz için çokkkkkkk teşekkür ediyorum,inanın gözlerim yaşardı,inşallah nice nice yıllara sizlerle beraber olmak üzere ,tekrar teşekkür ederim iyiki varsınız ,iyiki sizi tanımışım ,hepinizi seviyorum,canlarım benim :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

buyrun arkadaşlar pastam ihep beraber yiyelim afiyet olsunnnnn

Son düzenleme:
oohh yedim içtim canım.

niceeee senelere sağlıklı ve huzurlu tabi.torunlarının torunlarını göresin inşallaaaaaahhhhhh.Şeniza.s.

ayyy ablam bi kaça bilsem kaydirigubbakcemile3..buradan kopamıyomki ...annem(kayınvalidem)yemeğe çağırmış oraya gidiyom ..gidicem .inş ..:Saruboceq:.hmmm kim bilir neler döktürmüştür nelercokacimcoook...pek meziyetlidir bnm kaynanacığım Şeniz..tıpkı gelini ..:roflol::roflol:

güneş abla nıce seneler dılerım... a.s. a.s.

marifetli o zaman kayınvalidem ,oohh ne güzel buğün yemek derdin yok,,eeee gelin kaynana toprağından yaratılmış derler eskiler,,[:1hug:/U]

güneş abla nıce seneler dılerım... a.s. a.s.

canım kardeşim çok teşekkürler ,öptümmm,her zaman beklerim buraya ....:1hug:

bende çıkabilsem burdan pazara gitçem daha, oofff buğünde biri yemek yapsın bana ,nolur sanki,özel günde ama nerdeeee....:çok üzgünüm:

bizde seni seviyoruz ablacığım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…