Gne55 le ay Saati...

güneşcim nasılsın bitanem ben de şimdi fırsat buldum buğün çok çok daha iyiyim banyoda yaptım yatıyorum ama yazmam zor oluyor

ablacığım çaya geldim ben:)
ama içmiş gibi oldum çok güzel çay dııı ellerine sağlıkkkk:) buda bende sizi ikrammm
kendi ellerimle kahfe yaptım sonra çayı içeriz ablamm
esmerim hpş gelmişsin canım,ama ben yoktum ferah kahvelerin olsun eline sağlık bi tanem
[Ubenanım gelmiş hoş gelmiş, çok sevdiğim bir şiir,gönlümüz birmiş[/U]afiyet olsun tatlım...
güneş abla çaylar ben de bügünnn
afiyet olsun hanımlarrrr

esmerim canım benim ,süpersin çaylar kahveler tşekkür ederim ellerine sağlık,

mrb güneşim nasılsın canım benim 5 çayına geldim
mrb murgizim ,hoş gelmişin bu sefer denk gelmedik,her zaman beklerim arkadaşım..
güneşcim nasılsın bitanem ben de şimdi fırsat buldum buğün çok çok daha iyiyim banyoda yaptım yatıyorum ama yazmam zor oluyor

iyim canım,hg ,çok sevindim iyi olmana,sıhhatlar olsun ,bende az öncegirdim nete,öğlen berk uyurken girmiştim ,uyanınca giremedim, önemli olan sağlığın canım,

özledim sizleri çok geri sayfalarada çok bakamıyorum umarım herkesler iyidir herkesi çok öpüyorum iyiki sizi buldum

canım ben yatıyorum çok öpüyorum iyi geceler Allaha emanet ol yarın berki çok öp benim için

ÜÇ GÜN
Bütün hayatım boyunca
Acı ve tatlı,
Üç gün yaşadım diyebilirim sana
Birincisi, seninle tanıştığımız gündü
ıkincisi, beraber bir aşkı paylaştığımız gün
Üçüncüsü ise, istemeden ayrıldığımız gündür...

Ne güzell bir yazı ablacım...eline sağlık ii geceleR...mirmirmirmir

güneşçim ben çayımı içtim. yalnız nestcafeye hayır demem. kremal olsun. tercihim ondan yana. kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

günaydın ablacığım

Bugüne bir bak!

Çünkü bu, gerçek hayat.

Bugünün kısalığında yatar,

Varlığımızın tüm doğruları ve tüm gerçekleri,

Büyümenin hazzı,

Hareketin zevki,

Ve parlaklığı güzelliğin.

Dün bir düşten ibaretti.

Yarınsa bir hayal.

Bugünü iyi yaşamak, dünü tatlı bir düş,

Yarını da umut dolu kılar.

ışte bu yüzden bak bugüne bir daha,

Ve yeni doğan günü selamla.

arkadaşlar 2 de hastaneye gidicem ,kontrole, öptüm hepinizi,gelince görüşürüzzzzzz

GÜnaydın
ablam gecmıŞ olsun allaha ement ol opt
sen yokken ben Çay servısını yapım barııııııı Çaylar esmer gÜzelındeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…