Gne55 le ay Saati...

evet öyle ya çalışıyorum devam aynı eczaneyi taşıdık geçen hafta daha büyük hastane karşısı bir yere onun yorgunluğu var üzerimde pazarda nöbetçiyiz

ay taşınma deyince tüylerim diken gibi oluyor,çok yorucudur
neyse bitmiş,yorgunluğu ancak geçer üstüne üstlük nöbetçisin birde,allah yardımcın olsun kardelenim
:teselli:

ay taşınma deyince tüylerim diken gibi oluyor,çok yorucudur
neyse bitmiş,yorgunluğu ancak geçer üstüne üstlük nöbetçisin birde,allah yardımcın olsun kardelenim
:teselli:

evet ya çok yorucu oluyor taşınmak neyseki bitti çok şükür bu pazar nöbet var birde cuma günü sonra rahatız

Ne hoş tatlı bir telaş ve koşuşturma heyecanıda cabası. Kolay gelsin canım. Damatlar seviliyor.

Canım müsaitsen çaya geldim. Hayırlı olsun kızını vermişsin.:1hug: Ömür boyu mutlu olsunlar.

Ne hoş tatlı bir telaş ve koşuşturma heyecanıda cabası. Kolay gelsin canım. Damatlar seviliyor.

lerenim aynen canım,evt ya gerçekten sevdim ısındım damat adayına ,inşallah hep böyle devam eder bi tanemopuyorumnanaktan

lerenim aynen canım,evt ya gerçekten sevdim ısındım damat adayına ,inşallah hep böyle devam eder bi tanemopuyorumnanaktan

inşallah güneşim inşallah.hayırlı uğurlu olsun.allah tamamına erdirip bir yastıkta kocatsin .

mutluluklar dilerim kızına canım opuyorumnanaktan

irnam teşekkürler canım,güzel dileklerin için amin inşallahopuyorumnanaktan

ablam hayırlı olsun diyeyim ....

kızını vermişsin ne güzel Allah mutlu etsin onları....

arkadaşlar pazar günü,söz kesilcek ,ne ikram edeyim,ne yapayım fikirlerinizi bekliyorum ona göre

opuyorumnanaktan güneşim hayırlı olsunnnnkaydirigubbakcemile5 sonundaaa oldumu söz kesilecekmiiiii üzülyorsun demiiii ama allah mesut etsin gençler mutlu olsun yeterrrrŞeniz
ikram ne etsem diyorsun ya yerimseniben ben henüz kıs vermedim ama gelin aldım kehfe ikram edersiniz isteme işi bitince de çikolata ve tatlı ikram edilirrr yerimseniben

ggünaydın günaydın güneşim hayırlısı olsun Allah sonuna kadar içinne sindirsin inşallah .Bır yastıkca yaşlansınlar canım .
söz kendi aranızdamı olacak yoksa aile kalabalıkmı ona göre bişeyler yapman lazım canım masaya hazırlayabilirsin birde pasta geldimi tamam işte tatlı telaşlar ama insan tedirgin oluyor hele kız vermek çok zor her işin rast gitsin bitanem benim

hayırlı akşamlar
güneş ablam hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin
a.s.a.s.a.s.

günaydın,hayırlı haftalar kızlar,,ooooo ne güzel sohbetler yapılmış,,,sohbetiniz bol olsun kızlar,,şu an torunum kucağımda size yazıyorum,,nasılsınız bakalım,,
dün kızımın sözü vardı,,sevinci ve üzüntüyü,anyı anda yaşadık,,

sevindik ,çünki,kalabalık ve neşeli bir aile oramında (27 kişiydik) allahın emri verildi,kızım istendi kahveler içildi,,yüzükler takıldı,,çikolatalar yenildi,çaylar içildi,sohbetlet ortamı gayet güzel giderken,,
birden mutfaktan bağırış çağırış,çığlıklar yükseldi,ne olduğunu anlamadan,koşuştuk,,kızkadeşimin eşi,fenalaşmış yere düşmüş,kendinde değildi,nefes alamıyorsu,sapsarı olmuştu,hemen ambulans çağırdık,hastane yakın olduğundan çabuk geldiler,hemen müdahale ettiler,kalp krizi dediler ilk anda çünki belirtiler öyleydi, hastaneye kaldırdılar,acile,saat 2 ye kadar acildediler erkekler,,yapılan tetkiklerden mide kaneması geçiriyomuş,,şu an hala hastanede yatıyor,kardeşim başında,25 yıllık damadımız olur daha önce hiç bir rahatsızlığı olmadı,tabi ortam bir anda üzüntüye dönüştü,
yüzükleride o takmıştı,mide kanamasının nedenini araştırıyor doktorlar,,
üstelik dün gecede 12 de kızıyla berabar çanakkaleye gidicekti,yeğenim orda okuyo,,kızda mahvoldu,babasını öyle görünce,
işte böyle arkadaşlar ,hala gecenin üzüntüsü var ,üzerimizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…