Gne55 le ay Saati...

selam hanımlar
güneşim kızına hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
eniştenizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin

hayırlı akşamlar
güneş ablam hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin
a.s.a.s.a.s.

Nasılsın ablacım? Allah tamamına erdirsin.

canlarım sağolun güzel dileklerizize çok teşekkür ediyorum,:Saruboceq::1hug::1hug::1hug::1hug:

:
selam hanımlar
güneşim kızına hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
eniştenizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin

eminem bak sana özel,,teşekkür ederim bi tanem,amin inşalallah
:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
affettinmi arkadaşım

resimleri pc yüklensin makineden ,kızımın söz resimlerini koycam buraya

:

eminem bak sana özel,,teşekkür ederim bi tanem,amin inşalallah
:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
affettinmi arkadaşım

estafurulla güneşim bende seni çoook öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
torunlarlan kolay gelsin canımopuyorumnanaktan

eminem nasıl gidiyo neler yapıyosun, izmirdede hava çok soğuk 3 günden beri,şu an bile ayaklarım buz tuttu ,
aslında mutfak beni bekliyo ama bunun başından kalkamıyom,torunuda uyuttum,,gezinsem ısıncam ama ,

eminem nasıl gidiyo neler yapıyosun, izmirdede hava çok soğuk 3 günden beri,şu an bile ayaklarım buz tuttu ,
aslında mutfak beni bekliyo ama bunun başından kalkamıyom,torunuda uyuttum,,gezinsem ısıncam ama ,

sakaryada çok soğuk valla bende çok üşüdüm kıza dedim kaloriferin ısısını yükselt anca ısındım benimde yapacak bişi yok yeni geldik buralara fazla kişilerle tanışamadık daha biraz sıkılıyoz ama komşu filan edinirsek alışacaz bakalım

yenimi taşındın canım,güle güle otur,tayin filanmıi
bende klimayı açtım ısınsın biraz berk kalkınca sıcak olsun,,gerçi kalktımı kapı filan hep açıyor durmuyoki yaramaz,
zamanla hemen insan komşu edinemiyo,bu zamandada çok zor insanları tanımak,allah hayırlı komşular nasip etsin

amin canım herşeyin hayırlısı kızım öğretmen ataması çıktı onun için gittik

güneşim allah tamamına erdirsin
çok yakışmışlar maşallah
mutlulukları daim olsun:Saruboceqpuyorumnanaktan

çok güzeller ikiside. birbirlerini tamamlamışlar
tebriklerrr bi ömür olsun inş
a.s.a.s.a.s.

sağolun çok teşekkürler arkadaşlar,güzel dileklerinize,amin:Saruboceqpuyorumnanaktan

Gunescigim kimbilir ne kadar mutlusundur...Hepinizin mutlulugu bir omur boyu daim olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…