Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
opuyorumnanaktan güneşim hayırlı olsunnnnkaydirigubbakcemile5 sonundaaa oldumu söz kesilecekmiiiii üzülyorsun demiiii ama allah mesut etsin gençler mutlu olsun yeterrrrŞeniz
ikram ne etsem diyorsun ya yerimseniben ben henüz kıs vermedim ama gelin aldım kehfe ikram edersiniz isteme işi bitince de çikolata ve tatlı ikram edilirrr yerimseniben
ggünaydın günaydın güneşim hayırlısı olsun Allah sonuna kadar içinne sindirsin inşallah .Bİr yastıkca yaşlansınlar canım .
söz kendi aranızdamı olacak yoksa aile kalabalıkmı ona göre bişeyler yapman lazım canım masaya hazırlayabilirsin birde pasta geldimi tamam işte tatlı telaşlar ama insan tedirgin oluyor hele kız vermek çok zor her işin rast gitsin bitanem benim
hayırlı akşamlar
güneş ablam hayırlı olsunn allah tamamına erdirsin
a.s.a.s.a.s.
Nasılsın ablacım? Allah tamamına erdirsin.
güneşim beni gene est geçmişsin hadi öyle olsun bakalım
selam hanımlar
güneşim kızına hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
eniştenizede geçmiş olsun allah acil şifalar versin
:
eminem bak sana özel,,teşekkür ederim bi tanem,amin inşalallah
:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
affettinmi arkadaşım
eminem nasıl gidiyo neler yapıyosun, izmirdede hava çok soğuk 3 günden beri,şu an bile ayaklarım buz tuttu ,
aslında mutfak beni bekliyo ama bunun başından kalkamıyom,torunuda uyuttum,,gezinsem ısıncam ama ,