Gne55 le ay Saati...

selam canım ben geldim ama ev sahibi yok nerdesin güneşim haberler nasıl hayırlı haberlerini alayım inşallah nasıl yaptın işler bittimi misafirler geldimi haberler sende canım ben kahveleri yapayım sen anlat
canımmmmmmmm hoş geldin nerelerdesin sen,tatil bitmedimi daha,işler bittide ,misafirlerin misafirleri var ,,haftaya gelcekler nasipse,kahvenide içtim sağolasın canımopuyorumnanaktan
iyi aksamlar günescim opuyorumnanaktan
bitoşum slm canım zemuszemus
slmlar ben geldim ama çıkacam şimdi namaz kılıp tekrar gelirim

canım slm ,allah kabul etsin tatlımmopuyorumnanaktan

merhaba güneşim. resmin çok güzel. ah ah öyle resimlere ben hiç bakamıyorum. bakınca çok hüzünleniyorum. gitti gitti gençlik diyorum.:gitme:

güneş ablacım ben fotoğraflarına bakmıştım daha önceden çok hoş bir hatunsun bence ayrıca müthiş bir enerjin var bunu bizler hissediyoruz zatenopuyorumnanaktan
kardelenim değilmi canımkaydirigubbakcemile5

bitoşum ve fırstledy ablam hoşgeldiniz kızlaropuyorumnanaktan
kardelenim güle güleopuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptümopuyorumnanaktan
:a015:

bitoşum ve fırstledy ablam hoşgeldiniz kızlaropuyorumnanaktan
kardelenim güle güleopuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptümopuyorumnanaktan
:a015:

suyum canim ben geldim sen nere kacan neyse yarin görüsürüz insallah iyi geceler canim öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba güneşim. resmin çok güzel. ah ah öyle resimlere ben hiç bakamıyorum. bakınca çok hüzünleniyorum. gitti gitti gençlik diyorum.:gitme:
leydim mrb ,,sağol canım,,gittide ne demekk,yıllar su gibi geçmiş anlamamışım
suuuuuuuu,,,,canım benim ne güzel kelimeler çok teşekkür ederim bi tanemmm opuyorumnanaktan
hanimlar ben anca geldim valla nassiniz bakem

bitoşşş hoş geldinnnnnnn ben kendi adıma iyimde biraz başım ağrıyo ,a.s.

saol bitomm bende yeni girdimm misafir vardı yolladımm sen nassınn:a015:
iyidir canim valla hic rastlasamiyoruz söyle bol bol sohbet edelim yerimseniben
ahhhhhhhh ,,,ahhhhhhhh o günler bir geri gelseeee,,kıymetini daha iyi bilcemde ,,ama imkansızzzzzzzzzz

sağol canımmmmmmm

sorma canim nerde gecti artik fakat ben fazla takmiyorum her yasin bir güzelligi var diye düsünüyorum yeterki sagligimiz yerinde olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…