canımmmmmmmm hoş geldin nerelerdesin sen,tatil bitmedimi daha,işler bittide ,misafirlerin misafirleri var ,,haftaya gelcekler nasipse,kahvenide içtim sağolasın canımopuyorumnanaktanselam canım ben geldim ama ev sahibi yok nerdesin güneşim haberler nasıl hayırlı haberlerini alayım inşallah nasıl yaptın işler bittimi misafirler geldimi haberler sende canım ben kahveleri yapayım sen anlat
bitoşum slm canım zemuszemusiyi aksamlar günescim opuyorumnanaktan
slmlar ben geldim ama çıkacam şimdi namaz kılıp tekrar gelirim
Günaydın hanımlar zemuszemus
slm güneş ablam nereye girsem kimseler yok bugün yada yakalayamıyorum ..öptüm hepinizi ablacım umarım iyisindir.
neyse ben çıkıyorum size iyi sohbetlerr
bitoşum ve fırstledy ablam hoşgeldiniz kızlaropuyorumnanaktan
kardelenim güle güleopuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptümopuyorumnanaktan
:a015:
bitoşum ve fırstledy ablam hoşgeldiniz kızlaropuyorumnanaktan
kardelenim güle güleopuyorumnanaktan
kızlar bende çıkıyorum hepinizi öptümopuyorumnanaktan
:a015:
neyse ben çıkıyorum size iyi sohbetlerr
selamlarrr kızlarrrr
leydim mrb ,,sağol canım,,gittide ne demekk,yıllar su gibi geçmiş anlamamışımmerhaba güneşim. resmin çok güzel. ah ah öyle resimlere ben hiç bakamıyorum. bakınca çok hüzünleniyorum. gitti gitti gençlik diyorum.:gitme:
suuuuuuuu,,,,canım benim ne güzel kelimeler çok teşekkür ederim bi tanemmm opuyorumnanaktangüneş ablacım ben fotoğraflarına bakmıştım daha önceden çok hoş bir hatunsun bence ayrıca müthiş bir enerjin var bunu bizler hissediyoruz zatenopuyorumnanaktan
kardelenim değilmi canımkaydirigubbakcemile5
hanimlar ben anca geldim valla nassiniz bakem
selamlarrr kızlarrrr
selamlar sehernazim nasilsin canimopuyorumnanaktan
ahhhhhhhh ,,,ahhhhhhhh o günler bir geri gelseeee,,kıymetini daha iyi bilcemde ,,ama imkansızzzzzzzzzzgünescim canim resmini gördüm bayildim eski günlerimi hatirladim valla kaydirigubbakcemile5
gecmis olsun canim
iyidir canim valla hic rastlasamiyoruz söyle bol bol sohbet edelim yerimsenibensaol bitomm bende yeni girdimm misafir vardı yolladımm sen nassınn:a015:
ahhhhhhhh ,,,ahhhhhhhh o günler bir geri gelseeee,,kıymetini daha iyi bilcemde ,,ama imkansızzzzzzzzzz
sağol canımmmmmmm
canımmmmmmm
hoş geldinnn sefa geldin nerelerdeydin ,görünmedinna.s.