hoşbulduk güneş ablamm misafir vardı giremedim iyisindir inş
resmine bayıldımm bunca sene saklamışın ne güzellalkisalkisalkis
bende eski resimlerime bakarim söyle bir ic geciririmde e napalim artik gecti ay biz simdide süperiz yaaaaaaaaa digmi günescimvereliniortak
sorma canim nerde gecti artik fakat ben fazla takmiyorum her yasin bir güzelligi var diye düsünüyorum yeterki sagligimiz yerinde olsun
bitoşummm ,,,bende takmıyorumm aslında ,,bencede doğru ,,allah sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin,,,kim genç kalıyokiii,,çocuklarımız bile ,,30 zunu geçtilerrrrr
en azından benim çocuklarımmm
valla öyle günescim bende aynen biz daha 18 yasindayiz öyle düsünelim öyle olalim demi ama zemuszemusalkisalkisalkisbitoşum evt süperizzzz ,,şükürler olsunnn,,ben kendimi hiç 54 yaşında gibi hissetmiyom,,,kendimi seviyorum ,,,
aman boş ver yaşı ,,,maşı,,maşı noluyosa ,:roflol:
ewtyaaaa biitosumm evdeyim ama yinede zor fırsat bulup giriyom
annem ceryanda kalmış her tarafı agrıyo rahatsızlandı sıcaktan her taraf camlar acılınca böyle oluyo
ewtyaaaa biitosumm evdeyim ama yinede zor fırsat bulup giriyom
annem ceryanda kalmış her tarafı agrıyo rahatsızlandı sıcaktan her taraf camlar acılınca böyle oluyo
ben kactim günescim canlarim iyi geceler hayirli sabahlar hepinize öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kactim günescim canlarim iyi geceler hayirli sabahlar hepinize öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan