Gne55 le ay Saati...

sorma canim nerde gecti artik fakat ben fazla takmiyorum her yasin bir güzelligi var diye düsünüyorum yeterki sagligimiz yerinde olsun

bitoşummm ,,,bende takmıyorumm aslında ,,bencede doğru ,,allah sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin,,,kim genç kalıyokiii,,çocuklarımız bile ,,30 zunu geçtilerrrrr

en azından benim çocuklarımmm

bende eski resimlerime bakarim söyle bir ic geciririmde e napalim artik gecti ay biz simdide süperiz yaaaaaaaaa digmi günescimvereliniortak

hoşbulduk güneş ablamm misafir vardı giremedim iyisindir inş
resmine bayıldımm bunca sene saklamışın ne güzellalkisalkisalkis

seherim ben çok değer veririm resimlere ,kimin olursa olsun saklarımm,,,
iyim şükür sen iyimisin,,misafirler yakındanmı ,,yoksa akrabalarmı

bende eski resimlerime bakarim söyle bir ic geciririmde e napalim artik gecti ay biz simdide süperiz yaaaaaaaaa digmi günescimvereliniortak

bitoşum evt süperizzzz ,,şükürler olsunnn,,ben kendimi hiç 54 yaşında gibi hissetmiyom,,,kendimi seviyorum ,,,
aman boş ver yaşı ,,,maşı,,maşı noluyosa ,:roflol:

ewtyaaaa biitosumm evdeyim ama yinede zor fırsat bulup giriyom

annem ceryanda kalmış her tarafı agrıyo rahatsızlandı sıcaktan her taraf camlar acılınca böyle oluyo

sorma canim nerde gecti artik fakat ben fazla takmiyorum her yasin bir güzelligi var diye düsünüyorum yeterki sagligimiz yerinde olsun

bitoşummm ,,,bende takmıyorumm aslında ,,bencede doğru ,,allah sağlıklı hayırlı yaşlar nasip etsin,,,kim genç kalıyokiii,,çocuklarımız bile ,,30 zunu geçtilerrrrr

en azından benim çocuklarımmm

rabbim cümlesine ömürler versin insallah :Saruboceq:

bitoşum evt süperizzzz ,,şükürler olsunnn,,ben kendimi hiç 54 yaşında gibi hissetmiyom,,,kendimi seviyorum ,,,
aman boş ver yaşı ,,,maşı,,maşı noluyosa ,:roflol:
valla öyle günescim bende aynen biz daha 18 yasindayiz öyle düsünelim öyle olalim demi ama zemuszemusalkisalkisalkis

annem ceryanda kalmış her tarafı agrıyo rahatsızlandı sıcaktan her taraf camlar acılınca böyle oluyo

gecmis olsun canim benim olsun girdigin zaman görüsürüz bizdeopuyorumnanaktan

sehernazım anneciğine geçmiş olsun,,,bende her gün sıcaktan yerlerde ceryanda yatıyommm,,neyseki 3 gündür serinledi izmir ,,yatağımda yatıyomm,,,y

yaz başından beri ,,yerde yatıyomm,,napim sıcaktan kimseyi istemiyom ,,yanımda ,,alışmışım yalnız yatmaya,,,yatağa geçince sıkıntı verdi,,2 kişi yatmak,,

ben kactim günescim canlarim iyi geceler hayirli sabahlar hepinize öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar dün yazdığım yazıda ,,ablam sanmışınız,,
benim küçüğümdür benden 9 yaş küçüktür,
şimdi aklıma geldi ,açıklamak istedim

saol bitosumm güneş ablam vala annem esintiyi çook seviyo sonundada bölee hasta oluyoo

geneş ablammm rahatlıga alıştınn artıgın koçişide istemicenn yanında

geneş ablammm rahatlıga alıştınn artıgın koçişide istemicenn yanında

seher nazım bu gidişle öyle olcak galibaa:bbo:

kızlar iyi geceler canlarım çıkyorum yatayım ,öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepiniziiiiiiiiiiiiii

SAdRpYRIV-
1051903057_75903582a7.jpg

Son düzenleme:
günaydın
hazırmı kahvaltı
ben çok acım
yolda geldimmmmm
mamaları bekliyorum haydi güneşimmm hazırla artıkkkk:)

X