Glukofen kullananlar yardım....ne olur

2 sene sonra bu konuyu hortlatasım geldi.
kendime şekerin gizlisini bile konduramazken 83. kg gelince artık kanımında duruma isyan ettiğini anladım.
ustune haşimato oh miss yani.
glukofen 1000mg baya büyük geldi gözüme.o kadar hastamıyım dedim
ilk icrattim tok içilen hapı aç içmek oldu. şuan felaket ishalim. bu ilaç sayesinde zaten geçmeyen bir ishalimsi durum içerisindeydim bu da tuz biber ekti.ercefuly ile idare ediyorum fakat başka rahatsızlık varsa hangi bölüme görüneyim bağırsaklarım için bilemedim.

Ilaci ben gunde 1 adet kullaniyordum 850 mg lik ve tok ictim hic bir yan etki yapmamisti.bir baska doktora anlattim gunde 2 tane yemekle birlikte alinmasi daha dogru dedi dun oyle denedim ve fena ishal oldum bulanti terleme acayip oldum

Ilaci ben gunde 1 adet kullaniyordum 850 mg lik ve tok ictim hic bir yan etki yapmamisti.bir baska doktora anlattim gunde 2 tane yemekle birlikte alinmasi daha dogru dedi dun oyle denedim ve fena ishal oldum bulanti terleme acayip oldum
yemek arasi diyorlar ama arasi tam nasil bilemiyorum.ishali de ercefuly ile yavaşlatiyorum.kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum.daha bi şeker hastasi gibi hissettim

gastroentrolojiye gideceğim cumartesi yemek arası da içsem ishalim bitmiyor.

Merhaba Bende daha bugün başladım. Yumurtalıklarımda tembellik var bu ilacı kilo vermem için verdi yarım doz içiyorum ayrıca diana ilacı kullanıyorum bu iilaçla beraber

Hamile kalan oldu mu acaba glukofenleee

Tüp bebekle hamile kaldım.ilk 2 ayında kullandım.hamileligimin
Yaa çok teşekkur ederim cvp verdiniz bende kullaniyrm bakalim sadece bu ilacla bile hamile kalan olmus ama nasip

Mrb Tatlim Doktorumun Tavsiyesi Uzerine Glukofen Kullanmaya Basladim Ama yani etkileri cok kotu yapiyo iştahını kesiliyo yorgunluk uyku yapiyo Bende 1 senelik evliyim adetlerim duzensiz duzene girmesi icin kullaniyorum

Yaa çok teşekkur ederim cvp verdiniz bende kullaniyrm bakalim sadece bu ilacla bile hamile kalan olmus ama nasip
Sizlere tavsiyem ovulaayon testiylede takip yapmaniz inanin ise yariyo

Mrb Tatlim Doktorumun Tavsiyesi Uzerine Glukofen Kullanmaya Basladim Ama yani etkileri cok kotu yapiyo iştahını kesiliyo yorgunluk uyku yapiyo Bende 1 senelik evliyim adetlerim duzensiz duzene girmesi icin kullaniyorum
Bebek dusunuyorsaniz ovulasyon testi takibini denemenizi tavsiye ederim

Ovulasyon testi takibinide denemenizi tavsiye ederim
Bu ay denemistim ama 20 gune kadar surekli koyu cikti pik yapip yapmadigini hic anlamadm son hafta siliklesti zatn bi ise de yaramadi cunku regl oldum maalesef sanirim yumurtlamadm

merhaba glikofen reçetesiz alınabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…