Glukofen kullananlar yardım....ne olur

YS88

Gel Mucizem Ne olur :(
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
1.522
6
Kızlar mrb glukofen kullananlar var mı?bu ilaçla zayıflayanlar ve hatta hamile kalanlar bile olmuş doğru mu sizcede.günde kaçtane kullanıyosunuz faydasını gördünüz mü?ve pkoluyum ben özellikle pkolulara iyi geliyomuş.yardım edin lütfen....

merhaba güzelim bak bizimde topiğimiz var glifor kullanan var mı diye aynı ilaç metformin kandaki insülin ihtiyacını karşılıyor tatlı yerken tuzlu tuzlu yerken tatlı ihtiyacın gidiyor evet hamile kalan var bu ilaçlarla faydalı yani ilk günler sende acayip bulantı yapar vitaminle almanımı önerdi tek mi verdi bulantı yapıyor diye kesinlikle bırakma iki hafta içinde geçiyor pcos olanların muhakkak içmesi gerekiyor acil şifalar Allahım hepimize yardım etsin

sağol bitanem evet gördüm sizin topiği ama bayağı bi geride kaldığım için girmek istemedim bi kaç sayfa okudum anlayamadım doğrusu allah hepimişze acil şifalar versin...

bu ilacı doktor obezite ahstalarına zayıflamak amaçlı veriyor..
bende anlamıyorum zayıflamayı sağlıyorsa hemde hamilelik amaçlıda neden veriliyor sonra şeker hastalarıda kullanıyor.. bu ilaç gerçekte ne ilacı cidden merak ediyorum....

canım bu ilaç evt şeker ilacı vücuttaki şekeri dengeliyo.hem fazla kilolu kişilerin vücuduna hapsolmuş insülini dengeliyo bi kısmını dışarı atılımını sağlıyo hemde normal hastalarda özellikle pkolarda vücuttki insülini dengeleyip adetlerinin düzene girmesini yumurta kalitesinin artmasını sağlıyo...yani bende pkoluyum ve kiloluyum ne yaparsam yapayım spor diyet vs.bi türlü zayıflayamıyorum ve tatlıyı çok yiyorum...

canım benim o ilacı bende içiyorum çünkü yumurtanın incelmesine yardımcı oluyomuş yani yumurtayı çatlatıyor sabah 1 akşam 1 alıyorum hamileligi kolaylaştırıyor yardım ettiysem ne mutlu bana

canım teşekkür ederim paylaştığın bilgi için kaç mg içiyosun ben 850 mg günde 1 tane alıyorum.o bile ilk gün mafetti beni....pkolu musun sende?

canım benim o ilacı bende içiyorum çünkü yumurtanın incelmesine yardımcı oluyomuş yani yumurtayı çatlatıyor sabah 1 akşam 1 alıyorum hamileligi kolaylaştırıyor yardım ettiysem ne mutlu bana

tşk ederim bitanemm

anladım canım çok saol hatta saolun.. ne bilim zayıflamak içinn doktora gittiğimde bunu obaz hastalarına veriyodu bende istedim bermedi kilom 63 diye... diyet yap yeter dedi..
amaaa ben inat ettim aldım amaa kullanmadım sonradan okudum yok hamileliği kolaylaştırıyo yok şeker hastalaarı dedim yanlış bi işler yapar bende kullanmadım oyüzden sordum

bende pkoluyum genç kızlığımdan beri. tedavi görüyo musun canım gebelik için ne kadardır hangi işlemlerden geçtin.ben 7 aydır bebek istiyorum ve geçen ay iğne tedavisi + aşılama oldu ama tutmadı malesef...:gitme::1no2:

benim glukofeni kullanışımın bugün 5.günü.Sabah akşam günde 2 tane 850 mg olan haptan içiyorum.Dün gece beni feci halde ishal yaptı.bugün şimdilik daha iyiyim ama halsizlik de var..bunlar geçecek mi gerçekten.Bu şeker haplarıyla hamile kalanlar var mı

kızlar geçen sene 8 ay kullandım sonra 6 ay bıraktım şimdi yine başladım 1,5 paket bitti günde 2 tane alıyorum ama acayip mide bulantısı ve ishal yapıyo gerçi ben normaldede ishal olurum hep ama bu ilaç dhada tetikliyor.ama hiç zayıflamadım ilaçtan

kızlar bende 3 gündür içiyom ben de acayip derecede ishal oldum.ama iyi aslında bağırsaklarımızı tenizliyo...ilginize tşkler canlarımm buarada gebelik sorunlarımızı ve tedavi aşamalarımız hakkında da konuşup dertleşelim olmaz mı?

kızlar size söyleyeceğim sadece bu ilacı kullanmaya devam edin eğer pcos varsa birde bebek yoksa 100 doktorada gitseniz aynı şeyi metformin şeker hapı verecek çoğu kişide gebelik sağlıyor kimine 1 ay kimine 1 sene bence bırakmayın muhakkak faydası olacaktır.biraz tırnak ucu bile yol katetmek bizim için çok önemli bulantı ishal gelip geçer en çok 2 hafta bence denemeye değer tercih sizin tabii her vücut bir değil biraz sabır

Bende bu ilacı kullanıyorum 2 ayda 4 kilo verdim 2ay öncesindede biraz spor biraz yediklerime dikkat etmeye çalıştım 5 kiloda öyle verdim toplam 9-10 kilo verdim şuanda 73kg'yum (83kg'idim) 5 kilo daha vermemi istiyor doktorum... benimde sorunum aynı sizlerin ki gibi... ayrıca bende gizli şekerde var halen kullanıyorum bu ilacı sabahları aç karınla içiyorum 1 tablet. hamilelik içinde beklemekten başka bişey yapamıyoruz Allah sabır versin ... herkese acil şifalar dilerim.

canlarım inşallah hepimize faydası olur bu ilacın ben devam ediyorum dediğiniz belirtiler bende de var.inşallah bir an önce bebeciklerimiz gelir...

Kızlar artık kımse uĞramıyo burays yenı topık aÇtım gelın sızlerı beklıyorum..ekım/kasım ayı tedavı olacak veya aŞılama yaptıracak savaŞÇılar hazır mıyız dıe.hepınızı beklıyorum

merhabalar kızlar bende kullanmaya başladım glukofen günde 2 tane çok kötü mide bulantısı yapıyor halsizlik yapıyor bunlar zamanla geçicek mi glukofen ile hamile kalanlar varmı bilgilendirirseniz sevinirim

mrb kızlar bende aralık 2012den beri glukofen 850 mg kullanıyorum sağlık personiliyim aynı zamanda:)ilk başlarda mide bulantı kusma yaptı ama geçti..kullandıktan bi ay sonra göğüslerim şişti ve biraz büyüdüler.. kontrole de gidecem..böyle bişey başına gelen var mı?

arkadaşlar bugün doktora gittim ilk defa tedaviye başladım bana infolic, glukofen 850 mg, agnucaston ilaçlarını verdi hem pko için iyi geliyormuş hem de gebeliği kolaylaştırıyormuş internette de araştırdım bayağı bi hamile kalanlar var rabbim bize de nasip eder inşallah ama benim boyum 164 kilom da 54 yani zayıfım aslında ama doktor daha da zayıflamamı söyledi ne kadar bi kaç kilo daha vereceksin bu ilaçlarla dedi kullanan var mı aranızda

İki gundur kullaniyorum pkoluyum insulin ditencim var bulanti falan yok acaba bans fayda etmedimi ne dersiniz sabah aksam tok iciyorjm siz acmi iciyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar sesime kulak verin. Ben de pko ile yıllarca uğraştım. Hiçbir ilaç fayda etmedi. Tek fayda tek çözüm zayıflamak ve spora başlamak..deneyin bana hak vereceksiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…