- Konu Sahibi yazgxuxlxuxm..
-
ben de bir pko lu olarak bu ilacı kullanıp çok faydasını gören biriyim. günde 2 adet 850 mg tok karnına alıyordum. sizlerin de dediği gibi ilk başlarda çok mide bulantısı yaptı. özellikle tatlı yiyeceklere olan aşırı ilgim ve iştahım birden kayboldu. kullandıkça adetlerim düzene girdi. 8-9 kilo kadar verdim. hamile de kaldım fakat düşük yaptım.hamile kalınca doktorum bu ilacı kesmişti ve düşükten sonra da kullanmamı istemedi. ama ben bu ilacın pko lular için vazgeçilmez olduğuna inanıyorum ve tekrar başlamak istiyorum bu konuda doktorumla konuşacağım. çünkü bıraktığımdan beri iştahım çok arttı kilo almaktan korkuyorum bu yüzden sık sık yürüyüş yapıyorum. pko da kilo almamak da çok önemli. kilo hormonların düzenini bozuyor.
Merhaba bobola aynı hapı bende kullandım kaç tane yumurtan oluştu hamile kaldığın ay klomen kullandın mı kullandıysan günde kaç tane ?Bende kullanıyorum bi tane yumurtam oluştu çatlatma iğnesi verdi dr? sanada çatlama iğnesi verdimi dr?Ben şimdi adetimi bekliyorum inş hamile kalırımCvp yazarsan sevinirim.
merhaba arkadaslar..bende yaklasık 3aydır glucophage kullanıyorum..ve allahıma sukur su an hamileyim.daha doktoruma gitmedim,acaba hamileyken bu ilacı kullanmaya devam etmelimiyim? yardımcı olabilirmisiniz..!
arkadaşım 3 ayda düzenli regl olabildin mi ben de kullanıyorum 3 aydır ama düzene girmedi.
ilk aylarda doktorların bazıları bu ilaca devam ettiriyorlarmış düşük olmasın diye ama sen yine de doktoruna sor uzun süre kullanılmaz herhalde. hayırlı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?