- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Üzgünüm canim senin icinYok bidenem ya ishal değil
Genel olarak hep böyleyim sindirim sistemi çok hızlı çalışıyor metabolizma böyle oluncada yediklerim içimde durmuyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm canim senin icinYok bidenem ya ishal değil
Genel olarak hep böyleyim sindirim sistemi çok hızlı çalışıyor metabolizma böyle oluncada yediklerim içimde durmuyor![]()
Ondan kilo almıyosunYok bidenem ya ishal değil
MavlesefOndan kilo almıyosun![]()
Tavuk muyuz olm biz napayım eti butu sanki mangalda sosluycaklar bizi ncncjjcYok yaaa pek de iyi değil azcık kilolu almak güzel bişey etli butlu negzel![]()
lagnnnnnnnTavuk muyuz olm biz napayım eti butu sanki mangalda sosluycaklar bizi ncncjjc
ısırığı alınca foto çekmek geliyo dimi dskglkdjfg
Bende varim.Tek pro olmayan benmişim gibi geliyor. Herkeşler kırmızı kırmızı![]()
Tamam olurEkleyebiliriz, boy kilo ve 1 hazirana kadar hedef verebilirsiniz. Bir de bel basen göğüs ölçüsü vermek isterseniz oraya da ekleyebiliriz.
Haftaya da kıyafetlerle olacaksa 74 vs yazalım mi sen bilirsin ? Hafta sonu verememiş olma da![]()
Hedefe kaç yazalım 1 hazirana kadar?Tamam olur74 diyelim,
Dün akşam ne yediğimi yazamadım bugün yazayım:
Köfte
2 kaşık basmatiden pilav
Ayran
Canım çok tatlı istediği için de geceye doğru activia yedim 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi ekleyip
Bu sabah kahvaltıda
Zeytin
Peynir yedim canım hiçbir şey istemiyordu:/
Öğlen yemedim
Şimdi de kararsızım hala canım bir şey istemiyor yemekten sonra yazacağım![]()
65 yazalım orendacığımHedefe kaç yazalım 1 hazirana kadar?
Mezeleri denemeden sipariş vermek niye yasakKizlar butun yorumlari okudum. Cidden harikasiniz. Cok hizli basladik hepimiz bence ve motiveyiz. Arada ufak kacamaklar da basta olur bence canimiz sag olsun. Ben kacamak yapmadim gerci ama hepinize kilo konusunda tur bindirdigim icin oyle bir hakkimda yok zaten.aralikli oruc gibiydi dun. Bugun 2 normal ogun yaptim.
Sabah kiymali omlet 3 zeytin 2 lokma peynir yedim. Uzerine kocaman kupamla kahvemi ictim.
Regl tatli krizi yuzunden kahveme 1 kasik seker attim.
Aksamda bir tabakta 4 farkli cesit tadimlik balik yedim. Degisik bir temasi vardi. Mezeleri denemeden siparis vermek yasak oldugu icin meze yiyip biraktim yani. Az azdi hepsi. Gunu kapattim daha da yemem.