- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
Hahaha çok yaratıcıAnlıyorum. Birinin kullanıcı adı "daha da doğurmam" dı benden önce kapmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha çok yaratıcıAnlıyorum. Birinin kullanıcı adı "daha da doğurmam" dı benden önce kapmış![]()
Ben de ben de ben dedaha da doğurmam
Ben 3Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
düzelttim yavrukuşOrenda 62.70 im bebeyim tam olarak
Ben 3 öğün + birkaç ara öğün yaparım. 7 buçuk aylık bir bebitom var malum. Az da olsa süt veriyorum, diyetimi sıkı tutamam ama spora ufaktan başlarsam güzel olacak diye düşünüyorum.Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Merhaba tartı günümüz pazar olacak bizim, uyum sağlayabilecekseniz ekleyelim?Merhaba ben de katılmak istiyorum yarın diyetisyen randevum var yarın tartılacagım.muhtemelen 58 kg’ım hedefim 54![]()
O kadar tembelim ki bu ceza yuzunden kesin ac gezip bir suru kilo verecegimTamam kilo veremeyen minimum o hafta 2 gün 7000 bin adım tamamlamak zorunda o zaman.
Bi gün olunca amaaaağn diyoduk 2 olsun da göreyim sizi![]()
Aa ben baslamistim. Neyse zaten ben hepinize kilo konusunda acik ara fark atmisim anca yetisirim sizin kilolara 1 hafta degil 1 yil falan onceden baslasamda anca yaaniiİnanmıyore haftaya pAzar mı başlangıç, ben yarın diye baya bi motive olmuştum. Bi de tartı pazar olur mu kızlarr bütün günahlar cuma cumartesi yaşanır, pazara ödem tutarız![]()
Ben de başladım bugün ama yanlış yaptım, dün elmalı tart pişirdim yiyemeden diyete girdim ya ahahaAa ben baslamistim. Neyse zaten ben hepinize kilo konusunda acik ara fark atmisim anca yetisirim sizin kilolara 1 hafta degil 1 yil falan onceden baslasamda anca yaanii![]()
Sabah sirkeli su içtim bir de önemliBende 1 yumurta 1 haşlanmış patatesten salata yaptım, ilk öğünüm oldu 12:30da
Eki Görüntüle 3572133
Tek yumurta devekuşu yumurtası mıydı bebeyim baya bereketli çıkmış çünküHem öğlen yemeği hem sabah kahvaltısı tek yumurtadan pattesli omlet yaptım. Pattesler dün fırında kızarmıştı, yap kızartması deel.
Eki Görüntüle 3572120
Ben degilim xhdhhd ortalamayi 85 kiloyla yukselttimBu nasıl diyet grubu herkes zayıf![]()
Bende gruptaki yorumlari okurken yanlislikla cikolata yemisim. Yani yiyormusum farkinda degilmisim.Ben de başladım bugün ama yanlış yaptım, dün elmalı tart pişirdim yiyemeden diyete girdim ya ahaha