Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Her sabah mı tartılıyosunuuuz yoksa pazar mı sadece:/ ben sabah tartıldım dünle aynıyım sinirrr:63:

Merhaba ben de katılmak istiyorum yarın diyetisyen randevum var yarın tartılacagım.muhtemelen 58 kg’ım hedefim 54 🌸

Kızlar herkesin düzeni çok farklı tabi de sormak istediğim bişey var. 3 öğün mü yapıyorsunuz 2 mi ara öğün kaç tane yapıyorsunuz? Aralıklı oruç yapan var mı?
Ben 3 öğün + birkaç ara öğün yaparım. 7 buçuk aylık bir bebitom var malum. Az da olsa süt veriyorum, diyetimi sıkı tutamam ama spora ufaktan başlarsam güzel olacak diye düşünüyorum.

Hem öğlen yemeği hem sabah kahvaltısı tek yumurtadan pattesli omlet yaptım. Pattesler dün fırında kızarmıştı, yap kızartması deel.

IMG_9202.webp

İnanmıyore haftaya pAzar mı başlangıç, ben yarın diye baya bi motive olmuştum. Bi de tartı pazar olur mu kızlarr bütün günahlar cuma cumartesi yaşanır, pazara ödem tutarız 😂
Aa ben baslamistim. Neyse zaten ben hepinize kilo konusunda acik ara fark atmisim anca yetisirim sizin kilolara 1 hafta degil 1 yil falan onceden baslasamda anca yaanii 😁

Back
X