Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

bu seri yeni çıktığı için henüz her yerde yok bende çok zor buldum

benim saçlarımda aşırı kuru ve serttir. tabi röfle boya vs. ilede iyice kuruyup sertleşiyor. yaz bitene kadar brezilya fönü uygulamayacağımdan, burda görünce bu şampuanı deneyeyim dedim. bir heves baya arayarak migrostan temin ettim. şampuan, maske, ve sıvı bakım spreyini bulabildim. saç kremi yoktu. yıkadım ama sonuçtan hiçde memnun kalmadım. ilk önce kokusu beni çok tıkadı, saçlarımda ağırlık yaptı ve yeterince yumaşatmadı. ben hala nude ve proteki tek geçiyorum. sanırım her şampuan her saça uygun değil. her gördüğümü denemekten ev şampuan ,saç kremi, maske ve serum çöplüğüne döndü

su gibi olmasa da silikonsuz saç kremi migros ve carrefourlarda gördüğüm syoss adlı saç kremi hem kocaman hem ucuz:)

Teşekkür ederim, bulabilirsem sulandırarak kullanırım. Saçımı yıkamak için (kremle yıkıyorum), uçlara da bu serinin maskesini bulursam kullanayım. Dfn garlı maskem bitecek neredeyse

kokusu çok yoğun evet ama allahtan saçta kalmıyo
her şampuan herkeste aynı etkiyi yaratmıyo işte
ben de nude hiç kullanmadım beğenen de var beğenmeyen de
ama içerik bakımından cazip geliyo sls pareben vs olmamasından dolayı
protek şampuan da her yerde yok eminönünde bile bulamadım

Teşekkür ederim, bulabilirsem sulandırarak kullanırım. Saçımı yıkamak için (kremle yıkıyorum), uçlara da bu serinin maskesini bulursam kullanayım. Dfn garlı maskem bitecek neredeyse

downunder saç kremleri su gibi canım
gerçi ben beğenmedim daha yoğun kremleri seviyorum nedense

yeni bir ürün ama nasıl deneyeneler memnunmu saçta gözle görülür bir onarma gelişme varmı acep

downunder saç kremleri su gibi canım
gerçi ben beğenmedim daha yoğun kremleri seviyorum nedense

Sağol canım. Ben de uçlarda yoğun kullanabiliyorum, o yüzden bu gliss in kavanozdakine baktım. Su gibi kremi kullanış amacım farklı, onu sulandırp saçımı yıkıyorum :) (Okuyunca deli der gibi bakabilirsiniz ama gerçekten de yıkanıyor ve tertemiz oluyor, önemli olan bu işi nasıl yaptığımız:))

iyi de saç kremi diplere sürülmez ki dökmüyor mu saçını:26:

iyi de saç kremi diplere sürülmez ki dökmüyor mu saçını:26:

Kullandığın kreme bağlı canım. Uçlara kullanılan çok ağır kremleri diplere kullanmıyorum zaten. O yüzden silikonsuz kullanıyorum ve sulandırıyorum. Kremlerde nazik temizleyiciler mevcut, saçta bekletince acayip güzel temizliyorlar. Haftada bir de normal şampuanla yıkıyorum

canım zaman zaman ben de saçımı sadece kremle yıkarım
sana katılıyorum özellikle kızıl kullanırken çok faydalı oluyo

amonracım tavsiyen üzerine bu şampuandan aldım senin tavsiyelerine güveniyorum benimde saçım sert inatcı elektiriklenen içine bir kaşık bal koydum ki bunu hep yaparım ama bir türlü istediğim şampuanı bulamıyorum en pahalısınıda denedim yok yok yok..

bakalım bir kaç yıkamada belli olur zaten durum herhalde öpüyorum

bende bu seriyi yeni aldm şampuan saç kremi ve saç maskesi üçlüsünü kullanıyrm.mükemmel bi seri.fakat bu seriyi herkes kullanmamalı.bu seri çok kuru,çok yıpranmış ve işlemden zarar görmş saçlar için.saçınız yağlıysa mesela bu seri size uymayabilir.bnm saçım röfleli ve kuru...o yüzden ben çok memnun kalmış bulunmaktayım

Bu serinin hepsini almak istiyorum ama nereye gitsem çok satıldığını ve ellerinde kalmadığını söylüyorlar.Umarım yakın zaman da bulabilirim.

umarım faydasını görürsün tatlım
ben aradaki farkı 4 günlük tatilde başka
şampuan kullanarak gördüm
kesinlikle saçları yatıştırıp yola koyuyomuş bu şampuan
tatil boyunca bu seriyi kullanmadığım için
mısır püskülü gibi gezdim

kesinlikle haklısın
zaten şampuan çok kuru aşırı yıpranmış saçlara hitap ediyo

Bu serinin hepsini almak istiyorum ama nereye gitsem çok satıldığını ve ellerinde kalmadığını söylüyorlar.Umarım yakın zaman da bulabilirim.

ben de her yerde rastlamadım
hatta ilk aldığım yerde bi daha da görmedim
yeni çıkmış da sayılmaz artık ama nedense her yerde yok

nasıl nasıl nasıl daha önce görmedim bu konuyu...

hemen bu seriyi bulmalıyım yarın.

ben de saç maskesini aldım ilk defa bu gün kullandım biraz saçım döküldü ama sanırım zamanla geçer zaten bu ara saçlarım dökülüyor... Kokusu muhteşem ve sonrada çok yumuşaktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…