Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

sarımsak,bemiks,çamterebenti ha hımmmm olabilirama bu üçünüde şu güzelim gliss şampuanına katamamki napsam acaba önce bunları uygulasammm sonra o şampuanla yıkasam.ama busefer bemiks sarımsak ve çamterebentini nereye dökücem...aktarda bakımyagı demişsin olabilirde aslında.sonrasında gliss serisinide uyguladıkmı tamamdır

of bemiks deme onun kokusu hiç çıkmıyo ben geçen hafta yaptım sinemaki kürü
az önce saçımı yıkadım onca yıkamaya hala mı kokar
bence şampuanı 3 e böl ufak aseton şişesi kolonya şişesi gibi
birine sarımsak rendele
birine çam terebentin
bemiksten şampuana değil de bakım yağlarıyla uygula bence
1 tane ayırdığında sade kalmış olur hem

Havalar o kadar sıcak ki buzdolabında yemek bile dayanmıyor. O şampuanın içindeki sarımsağın vay haline. Sarımsaklı ve ampullü şampuanım bioblas, Sade şampuanımda glissin shea yağlı olanı. Olmazsa ona çam terebentin ekleyeyim. Ortaya karışık yapalım birşeyler. Bu halinden kötü olamaz değil mi :97:

Bemiksin kokusu bana çocukken içtiğimiz vitamin şuruplarının kokusunu anımsatıyor

iyi fikir
ama sarımsak durdukça kötü kokmaya çürümeye başlıyo
bence sen sana 1 hafta gidecek şekilde ayır şampuandan
her 100 ml ye 1 sarımsaktan hesapla
ben eşantiyon şampuanlar oluyo ya mesala
ben ona bölerdim 125 mg bu komilinin minik şampuanları
varya ona o da zaten 5 yıkamada falan bitiyodu saçım kısa olduğu için
yoksa büyük 500 lük şampuan bitene kadar koku mahvediyo her yeri

sormayaa bende bu yüzden bırakmıştım.eşime bööö gelmişti artık.yanıma yattıkça sırtını dönüyodu adam..bende bıraktım.yani şöyle eğer şampuan güzel kokuyosa bemiksi bakım yağı alır onun içine koyarım haftada bir yaparım şampuanın kokusu daha baskın çıksın istiyorum..bakım yağına bemiks koyar haftadabir uygularım.gliss şampuanımada sarımsak ve çamterebenti koyarım günlük kullanırım bunu..aaa bak nedicem inegölde kuaförüm bir krem önermişti hem haaarika kokuyor hem şekil verip bakım yapıyor.normal saçkremlerinden değil fısfıslı parlaklık veriyor kokusu daha baskın ve çok hoş koku problemide böylelikle halloldu...tebriklerlavantayı kaynat süz sogusun dök amaaan ugraşmaya deymez böyle güsel oldu..şimdi bütçe ayırmak gerek.gittigidiyrda varmıdır acaba gliss yeni serisi

ya ben ilk yaptığımda koku yok sanıyordum eşime dedim, saçım nasıl kokuyor diye bir salladım adam kusacaktı bööög bu ne diye. Şimdi yanına yaklaşınca kokuyor diyor. Huylandı bir kere. Bakım yağınıda böyle karışım yaptım. Su sıcaklar geçsin en iyisi... benim aklıma birşey takıldı aslında. Şimdi biz şampuanlanıyoruz, vücudumuzada temas ediyor bu acab diyorum çok terlediğimiz zaman şampuan kokusu ayuka çıkacağına sarımsağın kokusu çıkmasın vücudumuza sinmesin. birde birşey daha deneyeceğim. Son durulama suyumu sodayla yapacağım. Sodada onlarca mineral var sonuçta.. Olabilir mi ? :26:

Son düzenleme:
işte bu yüzden önce vucudumu sonra saçlarımı sonraaa tekrar vucudumu yıkıyorum aah erkeklerin bakımında nevar kadın olmak zor anacım

benim eşime işten arta kalan zamanlarında işkembecide mi çalışıyosun demişti
sonra uzun süredir ara verdim bende
vucuduna siner diyosan saçını eğip yıka
ben öyle yıkarım genelde
bi de elma sirkesi katılmış suyla yaparsan son durulamayı
yani elma sirkeli suyu döküp çıkarsan gerçekten büyük ölçüde gidiyo
sarımsak kokusu kuruyunca hiç kalmıyo
terleyince bana kokmuşum gibi o ayrı

işte bu yüzden önce vucudumu sonra saçlarımı sonraaa tekrar vucudumu yıkıyorum aah erkeklerin bakımında nevar kadın olmak zor anacım

Sıcakta günde kaç defa duşa giriyorum bilemiyorum. Her defasında ben vücudumuda sabunlarsam vay halime

mavi su gibi bişeyse kuaförün dediği
benim link verdiğim bakım suyu tarifi ona 10 basar emin ol
kullanıpta beğenmeyen olmadı hiç
koksuna da kefilim hem bakım yapmış olursun hem de güzel kokar saçların
nette var mı bilmem ama ben migros tansaşlarda bile görmedim
her yerde yok daha yeni diye sanırım

Sıcakta günde kaç defa duşa giriyorum bilemiyorum. Her defasında ben vücudumuda sabunlarsam vay halime

aaa yoook ollmassa olmaz ben tikliyim hele vucut sabunlanmadımı ayaklar kirli geliyoya altını üstünü nasıl keseliyorum anlatamam.eşim duş alıyo çıkıyo.gel bakiim buraya bakam ayaklarını yıkadınmı benmki tabana kuvvet..her defasında sabunlamam ben yaaaaa diyo.annemden yadigar neediyim.

yokkız onu biliyorum.bu pembe uzun büyük birşey sıkmıştı saçlarıma hem saçkremi gbi değil.zararı yok yani ama kokusu acaayipti.taa bursadan almaya geliyolar bunun için dedi.inegöle gidince adını ögrenirim ozaman yazarım.eğer vazgecersem senin bakım yaglarınıda denerim bi onu bi onu

neymiş adı ben de merak ettim o kadar güzzel kokuyosaöğrenince burda da paylaş mutlaka

neymiş adı ben de merak ettim o kadar güzzel kokuyosaöğrenince burda da paylaş mutlaka

OLMAZMI paylaşırım tabi aklımda olsa bulurdum şimdi nettende anca görüntüsünden anlarım..olsun gidince öğrenir yazarım..iyigeceler bayanlar çok saol amonracım paylaşımın için

OLMAZMI paylaşırım tabi aklımda olsa bulurdum şimdi nettende anca görüntüsünden anlarım..olsun gidince öğrenir yazarım..iyigeceler bayanlar çok saol amonracım paylaşımın için

tamam merakla bekliyorum fotoları
rica ederim canım iyi geceler..

Ben kavanozdaki kremi için bakındım geçen ama göremedim. Diğer renkleri vardı siyahı yoktu.

Kızlar bu arada silikonsuz ve pek içeriği olmayan (akışkan su gibi) saç kremi var mı bildiğiniz? İst da ikamet etmiyorum, şöyle kolay bulunanlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…