Şampuan ve Saç Kremleri Gliss Ultimate Repair Çok Yıpranmış Kuru Saçlar

Şampuanım bitmeden önce görseydim keşke konuyu
Ambalajına vurularak alırdım gerçi görseydim ne kadar güzel gözüküyorlar öyle

aynen canım çok şık bir ambalajı var bende ilk ambalajına vuruldum siyah renge hastayım zaten hemen herşeyim siyah artık şampuanım saç kremimde siyah :86:
bugün saç kremini ve maskesini aldım şampuanım vardı onu sonra alıcam sıvı saç kremi de varmış haftaya gelir dedi satıcı kız sıvı saç kremim bitince onu da alıcam

Amonra saçının rengi harika, bayılırım kızıla Ben de senelerdir kına yapıyorum

Amonra saçının rengi harika, bayılırım kızıla Ben de senelerdir kına yapıyorum

teşekkür ederim canım
o kadar işlemden sora bu şampuanla toparladım saçları işte
ben de ilk kınayla bulaşmıştım kızıla
kırmızı tonu kesmedikçe boyamaya başladım

En son aldığımda siyah işte rengini beğenip de aldım
Ama elseve bendeki bilsem glissi kaçırmazdım

elifcim bende kullanıyorum bu seriyi daha doğrusu 1 yıldır gliss kullanıyorum kırmızı serisini ama bu acayip birşey kokusu bile inanılmaz kalıcı gerçekten..Yalnız ben migrostan 11 liraya aldım sadece şampuanı sen set nerden aldın canım?

canım istanbul şirinevlerde süvari kozmetikten aldım
kullanmaya başladıktan sonra saçlar nasıl değişmiş ama de mi
fotoraflar olmas ben de bu kadar değiştiğine inanmıcaktım
bence de harika bi şampuan

Evet canım ya inanılmaz güzel görünüyor ben hipermarketten aldıysan bende alayım diye sordum bahsettiğin yer izmirde yok malesef
Bakalım belki İzmirdede girer bir yerde kampanyaya:)

tatlım paylaşımın için teşekkürler ben birşey sorucam.dökülen cansız kalmış ince telli saçlara hangi seriyi almalı.. kullanan biri olarak tavsiye edermisin.acaba şuan kullandığın seriyimi almalıyım.ben hacim versin gürleştirsin beslesin istiyorum.yumuşak olucakdiye sönmesin çok kullandım şampuan buyüzden bıraktım :44:

canım glissin bütün serileri hem yoğun bakım
kuru saçlar yıpranmış saçlar gibi sorunlu saçlar için
neme ihtiyacı olan kuru saçlara çok iyi gelir ama
yağlı saçlara yaramaz mesela turuncu serisi var glissin o benim
saçlarımı ağırlaştırtırdı
ama bunda kuş tüyü gibi hafif
uçuşan saçlarım var hacminden de bişey kaybetmedim
zaten gür kalın telli saçlarım
kesin bişey diyemicem ama illa denemek istersen
sadece şampuanını al ve dene memnun kalırsan maskesini kremini de alırsın

hımmm diyosun..turuncu serisinden uzak duruyorum ozaman.tek isteğim dökülmesini durdurmasının güçlendirmesinin yanında dolgun göstermesi hacimlendirmesi..seninkiler gürmüş bak negüzel bizde odayok hacim versin istiyoruz napalım

saç dökülmesi için kullandığın şampuana az bişey çam terebentin dökmeni öneririm
saçları hacimlendiriyo da hem
saç gürleştirme ve güçlendirme için de şampuana sarmsak rendelemek süper sonuçlar veriyo
iki ufak şampuana ayrı ayrı bunu yapıp önce sarımsaklıyla sonra da çam tebentinle yıkarsan
koku falan da kalmaz
hem bunlar saç uzatmayada yardımcı
saç köklerini uyarıcı özelliğe sahip
ben havalar biraz daha serinlesin başlıcam bu yönteme
bu serinin canım kokusunu sarımsaklıcam biraz

ben onu uyguluyordumda headensholdrers ın şampuanını kullandım ama beğenmedim memnun kalamamıştım.bu şampuanı alıyım hem sarımsak hem çam terebenti ekliyeyim.ben aktardan lavanta aldım suyunu enson saçlarıma durulama suyu olarak uyguluyorum terledikçe saçlarım lavanta kokusu salgılıyobakarım eğer koku agır gelirse yine lavanta uygularım

Ben burada çok aradım bulamadım facebook sayfasında görmüştüm... Sanırım bir süre beklemem gerekecek

Ben uzun zamndır ara vermiştim sarımsaklı şampuana ama maalesef yeniden başayınca bugün tekrar yaptım ama kokusu perişan etti beni. Eşimde çok rahatsız oldu. çam terebentinle birlikte denemedim. bende aktardan aldığım saç bakım yağının içine 3 büyük diş sarımsağı dilimledim ekledim. içine ampulleri kırdım bekletiyorum şuan sarımsak iyice özleşsin haftada 2 defa bu yağı yapacağım. şampuan buranın havasının çok ağır kaçıyor

Ben burada çok aradım bulamadım facebook sayfasında görmüştüm... Sanırım bir süre beklemem gerekecek

iki ayrı şampuan yaparsan son yıkama çam terebentinle yapılınca koku falan kalmıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...yipranmis-kuru-saclara-bakim-suyu-tarifi.html

bi de bu menekşe yağıyla hazırlanan bi tarifim var
hem bakım yapıyo hem müthiş güzel kokulu
bi nebze bastırıyo
ama insan huylanmasın bi kere hep kokuyomuş gibi geliyo insana haklısın yani
huylanılmıcak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…