Mrb arkadaşlar. Bugün markette Gliss Hair active tonic isimli bir ürün gördüm. Üzerinde saç köklerini aktifleştirdiği yazıyordu. Bunu daha önce kullanıp da yorum yazabilecek var mı? Resmini eklemeye çalıştım, umarım ekleyebilmişimdiropuyorumnanaktan
Bu arada yoğunluktan dolayı çok sık giremiyorum siteye, ama aralıklı da olsa mutlaka takip edeceğm yorumları, umarım kullana vardır merak ettim belki iyi gelir...
merhaba arkadaşlar ben şampuanı ve toniğini ilk kullananlardanım haralde görür görmez düşünmeden aldım ve hala da şampuanını kullanıyorum ki benim saçım öle inatçı ki kolay kolay düzleşmez bile (3 fönle falan) o yüzden uzaması da cok zor ama glissten cok memnun kaldım 1 şişesi 4 parmak uzattı denemenizi tavsiye ederim :79:
ben aldım 15 gün önce burda görmeden önce kullanıorum ama daha bişi farkedemedim
glıss ürünlerini çok seviorum mutlaka yararı olacaktır eminim en sevdiğim ürün fıfıf kırmızımsı olan tek geçerim
ben kullanıyorum .. ama uzamasına bısey dıyemem de dokulmeyı azaltı zaten uzerınde yazıyor ıncelıp dokulen sacların dokulmesını durdurur dıye.. bıde kokusu coook quzel qecmıyor ole hemen