- Konu Sahibi PamukSekeyim
-
organik tarımcıyım ben mimar değilim cık o proje de organik arıcılıkla alakalıydı zaten
hıyar çok çabuk bozulur suyu da kısa zamanda kendinden geçip garipleşir çok da mantıklı gelmedi bana dolapta bekletilerek belki ama küçük miktarlarda olacak şekilde ancak
dün akşam yaptım ben gliserin ve çilek yağını gül suyu ile karıştırarak ve fakat gliserinden mütevellit yapış yapış hissettim yıkadım
sabah da gül suyu miktarını epey artırıp tekrar sıktım daha iyi oldu ama cildim emmedi anlamadım yine yıkadım ben de
bana gelmedi bu karışım gliserinden dolayı yapış yapış hissediyorum kendimi
Ellerinle masaj yaparak yedir canım
bir de böyle deneyeyim bakalım
organik tarımcıyım ben mimar değilim cık o proje de organik arıcılıkla alakalıydı zaten
hıyar çok çabuk bozulur suyu da kısa zamanda kendinden geçip garipleşir çok da mantıklı gelmedi bana dolapta bekletilerek belki ama küçük miktarlarda olacak şekilde ancak
dün akşam yaptım ben gliserin ve çilek yağını gül suyu ile karıştırarak ve fakat gliserinden mütevellit yapış yapış hissettim yıkadım
sabah da gül suyu miktarını epey artırıp tekrar sıktım daha iyi oldu ama cildim emmedi anlamadım yine yıkadım ben de
bana gelmedi bu karışım gliserinden dolayı yapış yapış hissediyorum kendimi
bende bu glıserınlı tarıfı almak ıstıyorum arkadaslar...bana da yazar mısınız?yenı uyeyım kırmayın benı
benim de tatilde mahvoldu cildim.bir de o pürüzsüz yüzlerle şıkıdım şıkıdım dolaşan hatunları gördükçe iyice stres yaptım ve yanağıma yakın çene bölgemde sivilceler çkmaya başladı,alnımdada öyle sıcaktan.kil maskesinin ardından bende uyguladım az önce bu karışımı.cildim çok güzel emdi.yağlı yağlı olmadı bu çok iyi.bakalım nasıl olacak,işalla hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur.sonuçları bende yazıcam geçtikçe.konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler.
tskler cnm tarif icin bende denicem...ben bide sey sorcam selulit icin nar cekirdegi yagi iyi geliyor demissin baska hangi yaglar iyi geliyor cnm selulit icin?
ben az önce gliserinle ilgili yazdıklarımı başka topiğe mi yazzdım yha
annem dün yüzüme bakıp cildin baya düzeldi gliserin işe mi yaradı nededi
ben sadece gliserin kullanmyorum yalnız, yüzümü yıkadıgımda hemen gülsuyu sürüyorum cildi sıkılaştırıyo.
kullandııgm krem de biraz özel, cild yenileyici. sanırım o yüzden cok sükür bi ay öncesine göre cok iyi yüzüm maşallah
evet böyle yazmıştım :)
hep sıcaklardan
ben de cildimi yenileyen biraz özel bi krem bulsam fena olmaz hani
özelden alabilirim mesela adını
fısfısımı buzdolabına koyuyorum ben sıcakta ferah ferah oluyo sakınca yapar mı acaba?
maşallah bu arada paytakım
gliserin çok güçlü bir yağdır...cildi iyice yağlandırmasın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?