• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
organik tarımcıyım ben mimar değilim cık o proje de organik arıcılıkla alakalıydı zaten :1:

:53:

hıyar çok çabuk bozulur suyu da kısa zamanda kendinden geçip garipleşir çok da mantıklı gelmedi bana dolapta bekletilerek belki ama küçük miktarlarda olacak şekilde ancak

dün akşam yaptım ben gliserin ve çilek yağını gül suyu ile karıştırarak ve fakat gliserinden mütevellit yapış yapış hissettim yıkadım
sabah da gül suyu miktarını epey artırıp tekrar sıktım daha iyi oldu ama cildim emmedi anlamadım yine yıkadım ben de
bana gelmedi bu karışım gliserinden dolayı yapış yapış hissediyorum kendimi :1:

Ellerinle masaj yaparak yedir canım ;)

organik tarımcıyım ben mimar değilim cık o proje de organik arıcılıkla alakalıydı zaten :1:

:53:

hıyar çok çabuk bozulur suyu da kısa zamanda kendinden geçip garipleşir çok da mantıklı gelmedi bana dolapta bekletilerek belki ama küçük miktarlarda olacak şekilde ancak

dün akşam yaptım ben gliserin ve çilek yağını gül suyu ile karıştırarak ve fakat gliserinden mütevellit yapış yapış hissettim yıkadım
sabah da gül suyu miktarını epey artırıp tekrar sıktım daha iyi oldu ama cildim emmedi anlamadım yine yıkadım ben de
bana gelmedi bu karışım gliserinden dolayı yapış yapış hissediyorum kendimi :1:

hmmm ondan sen çook bilgilisin bu bitkiler mevzuuundaaa :68::68:
ya ben de karışımı geçen hafta hazırladım, unutmadıkca yapıyorum yüzümü ama aynı senin dediğin gibi oldu ve ben de gliserini cok koydum herhalde diye, biraz kullandıktan sonra üstüne gülsuyu koydum simdi kıvamı iyi... işaret parmağımla yediriyorum hafiften sıkınca yüzüme.. yumusacık oluo sabahları ama sabah sürmüyorum, bi kere denedim üstüne nemlendirici krem de sürünce yüzüm şıpır şıpır terledi nemlenmekten :53: o yüzden yatarken yapıyorum sadece, ii geliyo uyanınca yüzümü yumusacık bulmak :16:

benim de tatilde mahvoldu cildim.bir de o pürüzsüz yüzlerle şıkıdım şıkıdım dolaşan hatunları gördükçe iyice stres yaptım ve yanağıma yakın çene bölgemde sivilceler çkmaya başladı,alnımdada öyle sıcaktan.kil maskesinin ardından bende uyguladım az önce bu karışımı.cildim çok güzel emdi.yağlı yağlı olmadı bu çok iyi.bakalım nasıl olacak,işalla hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur.sonuçları bende yazıcam geçtikçe.konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler.

tskler cnm tarif icin bende denicem...ben bide sey sorcam selulit icin nar cekirdegi yagi iyi geliyor demissin baska hangi yaglar iyi geliyor cnm selulit icin?

benim de tatilde mahvoldu cildim.bir de o pürüzsüz yüzlerle şıkıdım şıkıdım dolaşan hatunları gördükçe iyice stres yaptım ve yanağıma yakın çene bölgemde sivilceler çkmaya başladı,alnımdada öyle sıcaktan.kil maskesinin ardından bende uyguladım az önce bu karışımı.cildim çok güzel emdi.yağlı yağlı olmadı bu çok iyi.bakalım nasıl olacak,işalla hepimizin pırıl pırıl ciltleri olur.sonuçları bende yazıcam geçtikçe.konuyu açan arkadaşa da çok teşekkürler.

Çok sevindim canım senin adına.
Umarım istediğin cilde kavuşursun.

tskler cnm tarif icin bende denicem...ben bide sey sorcam selulit icin nar cekirdegi yagi iyi geliyor demissin baska hangi yaglar iyi geliyor cnm selulit icin?

Ne demek her zaman.
Ben sana bir karışım vereyim selülit için.
Bu karısımı 2 günde 1 yap 2.3 saat sonra yıka.
Ama iyice yediriceksin masaj yaparak.

Zambak Yağı
Keten Yağı
Portakal Yağı
Buğday Yağı
Susam Yağı
Limon Yağı
Yasemin Yağı
Jojoba Yağı
Rezene Yağı
Lavanta Yağı
Nane Yağı
Nar Çekirdeği Yağı
Biberiye Yağı

Bu yağlardan Nar çekirdeği başta olmak üzere 3.4 tane yağ edin hepsini karıştır.
2 günde 1 uygula canım.
Ama nar çekirdeği yağını kesinlikle karışıma ekle.
Bir kavonoz edin.
Nar çekirdeği yağı ve isteğine göre 2.3 yağ daha ekle iyice karıştır.

Son düzenleme:
Ne demek her zaman.
Ben sana bir karışım vereyim selülit için.
Bu karısımı 2 günde 1 yap 2.3 saat sonra yıka.
Ama iyice yediriceksin masaj yaparak.

Zambak Yağı
Keten Yağı
Portakal Yağı
Buğday Yağı
Susam Yağı
Limon Yağı
Yasemin Yağı
Jojoba Yağı
Rezene Yağı
Lavanta Yağı
Nane Yağı
Nar Çekirdeği Yağı
Biberiye Yağı

Bu yağlardan Nar çekirdeği başta olmak üzere 3.4 tane yağ edin hepsini karıştır.
2 günde 1 uygula canım.
Ama nar çekirdeği yağını kesinlikle karışıma ekle.
Bir kavonoz edin.
Nar çekirdeği yağı ve isteğine göre 2.3 yağ daha ekle iyice karıştır.
[/QUOTE]

tskler cnm :)supersin yaglari alir almaz denicem cnm tekrar tsk ederim:)

annem dün yüzüme bakıp cildin baya düzeldi gliserin işe mi yaradı ne :53: dedi :52:
ben sadece gliserin kullanmyorum yalnız, yüzümü yıkadıgımda hemen gülsuyu sürüyorum cildi sıkılaştırıyo.
kullandııgm krem de biraz özel, cild yenileyici. sanırım o yüzden cok sükür bi ay öncesine göre cok iyi yüzüm maşallah:nazar:

evet böyle yazmıştım :)

ben az önce gliserinle ilgili yazdıklarımı başka topiğe mi yazzdım yha :53::53::53:

hep sıcaklardan :1:

annem dün yüzüme bakıp cildin baya düzeldi gliserin işe mi yaradı ne :53: dedi :52:
ben sadece gliserin kullanmyorum yalnız, yüzümü yıkadıgımda hemen gülsuyu sürüyorum cildi sıkılaştırıyo.
kullandııgm krem de biraz özel, cild yenileyici. sanırım o yüzden cok sükür bi ay öncesine göre cok iyi yüzüm maşallah:nazar:

evet böyle yazmıştım :)

ben de cildimi yenileyen biraz özel bi krem bulsam fena olmaz hani
özelden alabilirim mesela adını
fısfısımı buzdolabına koyuyorum ben sıcakta ferah ferah oluyo sakınca yapar mı acaba?
maşallah bu arada paytakım :70:

hep sıcaklardan :1:

ben de cildimi yenileyen biraz özel bi krem bulsam fena olmaz hani
özelden alabilirim mesela adını
fısfısımı buzdolabına koyuyorum ben sıcakta ferah ferah oluyo sakınca yapar mı acaba?
maşallah bu arada paytakım :70:

sorma bence de sıcaktan :40:
kremi yazayım sana canım...
bence buzdolabı harika fikir gülsuyunu yapıyorum ben sadece... cok ferah oluuo... :21:

bence gliserin yağ gibi cildi bisüre sonra perişan edrr sürmeyin diyosun e sürmeyincede cilde nufus etmeyen bişey yararda sağlamaz zaten he çilek yağı ve gül suyuna bişey diyemem onlar cildin dostudur zaten

ay cnm ya benım de t bolgem yaglı kucuk kucuk sıvılceler var pek bellı olmuyolar ama cok sınır bozucular ıns işe yarar bende denıcem

Benim cildimde nem oranı olarak dengesiz bir cilt bazen kuru bazen nemli bazen de yağlı oluyor(: peki bu karışımla beraber kreme ihtiyaç duyuyor musunuz? Yani sabahları gene nemlendirici kullanıyor musunuz? Ya da bu karışımı yapıp sokağa çıkabilir miyim yazın biraz zor ama kışın olabilir mi yani? Gözenekleri tıkamasından korkuyorum.

yaw pamuk şekeyim şu gliserinli karışım sanırım bana pek yaramadı..neden bilmiyorum ama yanaklarımda pütür pütür ufak sivilceler çıktı..pürüzsüz olan yerlerdede sorun var artık.ayrıca alnımdaki sivilceler yağla beslendi sanırım arttılar azalacaklarına.ya yine suçu karışımına atmak istemiyorum ama sanırım böyle yağlı olan karışımlar yağlı ciltler için pek uygun diil özelliklede bu sıcak havalarda..ama sonuçları takip edelim kullanan arkadaşlar paylaşmaya devam etsinler ama bence cildi yağlı olanlar dikkat etsinler.

Back
X