Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
üşenmeyip defterlerime baksam okuldaki hocaların söylediği ne kürler var da kim uğraşacak onları bulmaya
çok mutlandım bak şimdi de keşkee nerdeee

ben daha başlamadım yaa,ne tembelim bu da bana gelsin
yaa bişey sorcam sabah akşam demişsiniz yaaa,sabah işe giderken sıksam yüzüme yüzünü parlatmıyo mu bu? bi de ben krem sürmeden cıkarsam güneş mahvediyo beni.... sabahları nasıl sürceem :26:

Parlatıyo.
Kremden önce sürebilirsin canım.
Makyajdan öncede uygulanabilir bu karısım.

ben bu tarifi (içinde yağ olmadan) bir makyaj gurusunun videosundada izlemiştm bunu makyaj sabitleyici gibi de kullanıyordu bende sivilce yok ama kırmızı minik noktacıklar var denesem mi bilemedim şimdi :)

ya çok soru soruyorum ama başlamadan önce yüzün nasıldı şimdi nasıl onu tarif eder misin ??

bide gözeneklerin çok açıkmıydı ??

Mesela alnımda küçük sivilceler vardı onları geçirdi.
Benim T bölgem yağlıdır.
Ama şimdi cildimde nem oranı dengeli..
Gözeneklerimle ilgili bugüne kadar pek sorun yaşamadım.
Zaten çok sivilceli yada problemli bir cildim yok.
T bölgemde vardı sivilce sorunu oda şu anda nerdeyse bitti biticek.
Cildim daha sağlıklı oldu.

Son düzenleme:

[B]ayy süper ya çok benziyo benim cildimle yapıcam sürekli kullanıcam bunu

teşekkür ederim =))[/B]

üşenmeyip defterlerime baksam okuldaki hocaların söylediği ne kürler var da kim uğraşacak onları bulmaya
çok mutlandım bak şimdi de keşkee nerdeee

(sana cvp yazmayı unutmuşum )
hadi yaa demek teefterlerin bilgiler doluuu..sen neciydin ki kıızz,neyle meşgul.. proceler fln deyince hep bana mimarmışsın gibi geldiydi :26:

canımcım peki benim bi sorunum var çıban gibi sivilceler çıktı şimdide ben gibi siyah leke bıraktı onuda geçirirmi

Yani sırf buraya mesaj yazabilmek için üye oldum.Ürünle ilgili doğru düzgün yorum bulamadım bura dışında ,ama aşağıdaki linkte memnun olmayanlar var. xxx

selülit jel mi? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelir heralde canım..
Tam olarak bilemiyorum.
Ben hiç kullanmadım o kremi..

yok canm krem deilki hap bu ilaç.sivilcede en ağır ve en etkili ilaç.ama yüzüm kıpkırmızı oldu denicem bi saol inş iyi gelir yoksa kafayı yicem bu gidişle çnkü daha 5 6 ay kullancam bu ilacı yeni başladım hep kırmızı kalırsa diye korkuyorum inş işe yarar ya

kızlar bu karışıma mineral maden suyu ve salatalık suyuda eklenince mükemmel oluyormuş yine bir makyaj gurusu bloğunda alatmış..kesnlkle faydalı ben denicem en yakın zzamanda..

Kızlar öyle birşey yapmayın.
Yapıcaksanız ayrı bir karışım hazırlayıp yapın.
Maden suyu 1 saat içinde etkisini kaybeder salatalık suyunuda uzun süreli saklayamazsınız.
Yaptığınız karışımda bozulup çöpe gider!

Son düzenleme:
(sana cvp yazmayı unutmuşum )
hadi yaa demek teefterlerin bilgiler doluuu..sen neciydin ki kıızz,neyle meşgul.. proceler fln deyince hep bana mimarmışsın gibi geldiydi :26:

organik tarımcıyım ben mimar değilim cık o proje de organik arıcılıkla alakalıydı zaten

kızlar bu karışıma mineral maden suyu ve salatalık suyuda eklenince mükemmel oluyormuş yine bir makyaj gurusu bloğunda alatmış..kesnlkle faydalı ben denicem en yakın zzamanda..

hıyar çok çabuk bozulur suyu da kısa zamanda kendinden geçip garipleşir çok da mantıklı gelmedi bana dolapta bekletilerek belki ama küçük miktarlarda olacak şekilde ancak

dün akşam yaptım ben gliserin ve çilek yağını gül suyu ile karıştırarak ve fakat gliserinden mütevellit yapış yapış hissettim yıkadım
sabah da gül suyu miktarını epey artırıp tekrar sıktım daha iyi oldu ama cildim emmedi anlamadım yine yıkadım ben de
bana gelmedi bu karışım gliserinden dolayı yapış yapış hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…