Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Canim benim ne iyi oldu böyle bir konu actigin. Cildim asiri kuru, yazin bile krem sürmeden edemiyorum. Böyle dogal ve ucuz bir yöntem cok iyi gelecektir bana. Nemlendirici kremlerin cildime uzun vadede zarar verdigini farkettim, cildim cok kuru oldugu icin sürekli kullaniyorum cünkü. Icinde bir sürü kimyasal var, onun zararlariyla ilgili bir konu da okuyunca iyice korkar oldum... Hemen deniyorum bunu, tesekkürler paylasim icin.
Bu gliserin de neymis yaa saca iyi geliyor, topuklara iyi geliyor, cilde iyi geliyor... :82:

Canım ben anlamadım.
Burada o kadar kişi bundan memnun kalmış bir tek sana yaramamış.
Benim kaç yaşındaki annem bile kullandı ve çok faydasını gördü.
Bence bunun sebebi başka birşeydir.

gliserin çok güçlü bir yağdır...cildi iyice yağlandırmasın:26:

Gliserin aksine ciltteki yağı dengeler.

Hayır canım başka bir ürün kullanmıyorum ben.
Cildimi temizliyorum bu karışımı uyguluyorum, cildime iyice yediriyorum.
Ve güneşede çıkıyorum bir sorunla karşılaşmadım 1 aydır.
Benim cildimde karma.
Bazen yağlı bazen yağsız ama bu karışımla cildimdeki yağ oranı dengelendi.

Ben teşekkür ederim tatlım.
Gliserin mucizevi birşey :)

Su an itibariyle karisimi hazirladim ve kullanmaya basliyorum. Vatana millete hayirli ugurlu olsun
Gelisme olursa yazarim...

Ben ne zaman hazırlamıştım karışımı hiç hatırlamıyorum ama önceki sayfalarda vardır mesajlarım.
Dün mısır unuyla maske yaptıktan sonra nemlendirici olarak gliserinli karışımı kullandım ve bugün cildim halâ pürüzsüz ve nemli ama yağlı değil.
Cildi soyan daha doğrusu ölü deriyi uzaklaştıran bakımlardan sonra sürdüğümde etkisini gerçekten de görüyorum ben tam temizlemediğimde cildim emmiyor bunu anladım.
Gliserinin tatlı hissi halâ rahatsız ediyor bunu inkar edemem ama gül suyu miktarını artırınca bu da sorun olmaktan çıkıyor.
Konu sahibi arkadaşıma teşekkür ederim paylaşımından dolayı.

canım beğendin mi mısır unu maskesini ya o bnm cildime çok iyi geliyor haftada birgün yapıyorum mutlaka onu

herkesin cildine iyi gelmeyebilir.mesela ben kendimi biliyorum ne yapsam yaramaz doktorada gittim ilaçta kullandım bitkiselde yok yok.geçiyo gene başlıyo.bi ara bi arkadaşım havuç ve yoğurt maskesini önerdi en hasas bakım dedi yaptım ve bendeki değişikliği herkes farkedince devam da ettim.yıllardır gideremediğim cilt problemlerimi havuç ve yoğurt karışımyla giderdim.aam neler yapmadım daha öncesinde.işte bu yüzden problemli ciltlere iyi gelmeyebilir.ama bu karışımı bende anneme söyliyeyim sonucu görmek istiyorum

bu linki bnde istiyorum

Tamam atarım ama fat_se de bana havuçlu karışımı mesaj atarsa

Görürsün umarım yazarsın yoğurt havuçlu maskeyi.

tatlım benimki bi kruyodu bi yağlanıyodu ne yapacağımı şaşırıyodum.ballı tarçınmı dersin elma sirkeli soda mı dersin ıhlamurlu yağsız kremmi dersin ne ararsan uyguladım.bi sabah kalıyorum yüzüm yağlanmış bi sabah kalkıyrum yüzüm kurumuş.suyu değiştir dediler olmadı saf gülsuyu kullandım hepten kuruttu belli markaların sabunlarını kullandım yok yok olmadı ilaç dahi kullandım bepanten falan cart curt kabullendim en sonunda dedim bu benim cilt sorunum kacak dert olarak.tam o sırada bi arkadaşım havuçlu yoğurt karışımını öğrenmiş bi yerden geldi dedi bi dene en azından kimyasal değil densende yararı olmasada zararı olmaz.sonra havucu bir küçük kase yoğurdun içine rendeleyip bulaca ettim hafiften ve yüzüme uyguladım masajla inanılmaz derecede gergin meli ve pürüzsüz oldu her gören güzelleşmişisin dedi tabi biraz daha fazla kullandıktan sonraları.ben haftada 2 kez uyguluyorum yüzüme yarım saat masaj yapıyorum bu karışımla.sonuçta reklam değil bişey değil yediğimiz kulandığımız yiyeceklerden oluyo.bilmiyorum bana çok yararlı geldi.ama dediğim gibi benim cildim çok hasasstı,hassas olmasaydı bu karışımı kesinlikle denedim.

Evet canım çok sağolasın çok beğendim ama sürerken çok zorlandım :44:

birşey değil canım bende zorlandım ama sonra donuyor zaten yüzünde beğenmene sevindim

hişşt neler oluyo burda ne maskesi, ne mısır unu... nası bişey bu :26:

canımmm sende dene ben çok beğendim açıkcası ve devamlı yaptığınızda farkı görüyorsunuz haftada bir gün yapın mutlaka :)

Mesajını aldım canım 10 dakika sonra dönüyorum

Konuyu dağıttığımız için azar işitmeden gidiyorum buralardan
Maskeye de tam gaz devam

dedigini denecemmm saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…