Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
merhaba

bende kullanmaya başladım içine portakal yağıda kattım ekstre bide bikaç damla badem yağı çilek, gliserin, gülsuyuda koudum,,

ama bişey sorucam hergünmü kullanayım onu bilemedim,,

bide ben fısfıslı şişeye koymadım normal şişeye koydum pamuğa döküp siliyorum yüzümü,,

yoksa fısfıslı olsa hertarafıma yağ akar,, diye

ve sonuçta memnun gibi gibiyim kullanmaya devam

nar çekirdeği yağı var bende ama o ne işe yarıyor ki acaba bilen var mı :44:

Canım o selülite iyi geliyor..

Evet canım hergün kullanıcaksın.
Aslında spreyliden bende hiç akma yapmadı.
Ama tabi sen bilirsin tatlım..
Sabah akşam kullanıcaksın bunu.

ama sarımsağı direk katsam çürümezmi içnde?? maya maskesimi yazcam arama yerine bakıyım bi inş bişe bulurum tşk ederim

ben bu karışımı gliserin koymadan yaptım.çünkü rosense gül suyunu aldım gül suyunun içine az bir şey çilek yağını koydum deniyim dedim.nasıl olcak diye sabah akşam sürüyorum.çok iyi geldi.cildim yumuşacık oldu artı gözeneklerim küçülmeye başladı.biraz azalsın şişe içine gliserinde eklicem.:)

Eminim ki gliserinlede dahada güzel olucak cildin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…