• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gliserin eller için çok faydalıymış

ESSEM

CANIM KIZIM
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
146
0
46
Diğer
Merhaba K.K. Bayanları Gliserinin eller için çok faydalı olduğunu duydum. Evet kullandığımız kremlerin içinde de oluyor ama arada da ek olarak kendisini sürsek ellerimiz pamuk gibi olur diye düşündüm Ama Gliserini nereden alacağımı ve nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum Ama eminin K.K. Bayanları biliyordur dedim. Evet kızlar bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler:16:

Son düzenleme:
ben arkonun gliserinli el kremini kullanıyorum çok memnunum yumusacık çok güzel yapıyo elleirimi

canım ben de onu kullandım evet yumuşacık yapmıştı ama belki arada sırada gliserinde sürsek elimize daha faydalı olmaz mı?

Merhaba K.K. Bayanları Gliserinin eller için çok faydalı olduğunu duydum. Evet kullandığımız kremlerin içinde de oluyor ama arada da ek olarak kendisini sürsek ellerimiz pamuk gibi olur diye düşündüm Ama Gliserini nereden alacağımı ve nasıl kullanmam gerektiğini bilmiyorum Ama eminin K.K. Bayanları biliyordur dedim. Evet kızlar bana yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler:16:

gliserinli kremlerdenmi bahsediyosun yoksa gliserini tek başınamı alıp kullancaz:18:

Gliserin eczanelerde bulunur tahmin ediyorum vazelinde etkilidir karışımı iyi oluyr denedim ama ölçüsünü bilmek gerek ayrıca benimde ellerim bu soğuklarda çizik çizik olur kanardı hep marka vermemde bi mahzur varmı bilmiyorum ama gliserinli,E vitaminli lapitak el ve ayak bakım kremi setini aldım gayetde ekonomik ve çok etkili ellerimi yumuşacık yapıyor tavsiye ederim

Son düzenleme:
Gliserin eczanelerde bulunur tahmin ediyorum vazelinde etkilidir karışımı iyi oluyr denedim ama ölçüsünü bilmek gerek ayrıca benimde ellerim bu soğuklarda çizik çizik olur kanardı hep marka vermemde bi mahzur varmı bilmiyorum ama gliserinli,E vitaminli lapitak el ve ayak bakım kremi setini aldım gayetde ekonomik ve çok etkili ellerimi yumuşacık yapıyor tavsiye ederim

off benimde ellerim çok hassas soğuk havalarda hatta bazen deterjandan sabundan bile kurur çatlar üstü kanar:2:
hep çantamda krem taşırım bu yüzden:34:

gliserini eczanelerde ve aktarlarda bulabilirsin canım,ben ikisinden de aldm. eczaneden aldığımın üstünde sadece gliserin yazıo,aktardan aldğmın üstünde gliserin yağı. ama ikiside aynı seymiş sanırım.

gliserini eczanelerde ve aktarlarda bulabilirsin canım,ben ikisinden de aldm. eczaneden aldığımın üstünde sadece gliserin yazıo,aktardan aldğmın üstünde gliserin yağı. ama ikiside aynı seymiş sanırım.

cevabın için teşekkür ederim canım peki nasil kullandin gliserini?

gliserini eczaneden aldım avucumun ortasına bi kaç damla döküyorum
kremle karıştırıp sürüyorum ellerime/ ayaklarıma
aklıma getirdin bak:52: bu akşamda süreyim

canım,gliserini eczane ve parfümerilerde bulabilrsin...

ellere,dudaklara,ayaklara her gece yatmadan önce krem sürmek gerekirmiş..nemlendirmek şart..sadece iyice çatlayıp kötü olduğunda değil baştan önlem almak en iyisi..çantanızdan kreminizi eksik etmeyin..
gliserindi sanırım kullanan oldumu?nasıl kremden dahamı etkili?

Back