Gebeliğe Hazırlık Glifor kullanıp yan etki yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sedeom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
185
156
53
32
Kızlar merhaba. 4 gündür glifor kullanıyorum. Gebelik için yardımcı tedavi olarak doktorum önerdi. İlk iki gün çok yan etkisini görmedim. Ama son iki gündür ölüyorum bulantıdan yemek görmek istemiyorum. Dün akşam çok gaz sancım oldu. Bir de çok halsizim, derler ya yerde miyim gökte miyim belli değil diye o durumu yaşıyorum. Bu ilacı kullanıp benim gibi olan var mı?

Canım 1 ay bende kullanmıştım bulantı ishal gaz o şikayetleri yapıyor hatta yiyecekler felan tuhaf kokmaya başlamış tı bana o zaman kullanmayı bırakınca geçti

Bende şeker ilacı glifor la aynı içeriği glukofen kullanıyorum 100 lü kutusunu almıştım 80 günüdr içiyorum tekrar alacağım benimde senin gibi oldu dr bana dedi hatta şekerin düşer dedi tatlı bisküvi felan at ağzına dedi ilk günler bende çektim ama bırakmadım şimdi yan etkisi yok geçti ve sayesinde 7 kilo verdim

Tatlı bisküvi falan da yemiyorum ben. Dün ölçtüm 82 çıktı şekerim. Bu sefer de çok mu düştü acaba? Ama yiyecek görünce tiksiniyorum nasıl bir ilaçsa canım tatlıyı bırak hiç bir şey istemiyor.

82 açlık mı tokluk mu ama

Zaten kiloyu yiyemediğin için veriyorsun benm tokluk ilaca başladığımda 140 larda çıkıyordu şuan 102 çıkmıştı

İshal yapar miğde bulantısı yapar hatta uykusuzluk yapmıştı birde bana.

Bana düşük geldi 90ın altına indi diye
İnsülin değerinle ikisini çarpınca sonuç çıkıyor ortaya benim sınırda çıkmıştı ailede şeker hastalığı olan varsa genetik oluyor genelde babam da ablam da var benim

Bende başka bir versiyonu olan metofin kullanıyorum 10 gündür. Bir hafta ishal oldum. Ve yiyecekler çok kötü kokuyor burnuma. Sayesinde yürüyüşle de 4 kilo verdim.

Bende başka bir versiyonu olan metofin kullanıyorum 10 gündür. Bir hafta ishal oldum. Ve yiyecekler çok kötü kokuyor burnuma. Sayesinde yürüyüşle de 4 kilo verdim.
Aynen verdiriyor bende çok ishal ve mide bulantısı çektim akşamları yemek yiyemedim 74 den 67 ye kadar düştüm şükür

Evet ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba? Azıcık motive olalım da ilaca katlanabilirliğimiz artsın

Normalde insülin direncin var mı canım yoksa yumurta kalitesini arttırmak için mi verdi

Canım 1 ay bende kullanmıştım bulantı ishal gaz o şikayetleri yapıyor hatta yiyecekler felan tuhaf kokmaya başlamış tı bana o zaman kullanmayı bırakınca geçti
Merhaba bende aynı ilacı kullanıyorum ve soğan sarmısak sigara gibi kokulara tahammül edemez oldum bende başka şeylere yordum bu ilaçdan dolayımıdır acaba sizede böyle yiyeceklerdenmi kötü kokular geliyordu?

Aynen canım soğanı özellikle pişirirken çok kötü oluyodum nefret etmiştim soğandan bunlar normal 100 tabletti benim kullandığım ilaç bitince geçmişti bide heveslenmiştim ben bebek mi var acaba diyede koku hassasiyetinden felan meğersem glifordan mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…