• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Glifor kullanıp yan etki yaşayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım soğanı özellikle pişirirken çok kötü oluyodum nefret etmiştim soğandan bunlar normal 100 tabletti benim kullandığım ilaç bitince geçmişti bide heveslenmiştim ben bebek mi var acaba diyede koku hassasiyetinden felan meğersem glifordan mış
Ayy aynı bende bebek diye ümitlendim kimse söylesemde kesin hamilesin diye ümitlendirdi ama sonuç yok tabiki bu arada corona atlattım ondan sonra kaldı diyordum kendime taaki sizin yazdığınızı okuyana kadar😅 inşallah ilaç bitmeden bebiş nasip eder allah bana da size de 🥰

Aminn canım Rabbim hayırlısını versin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın💜🍀

Normalde insülin direncin var mı canım yoksa yumurta kalitesini arttırmak için mi verdi
Canım benim açlık kan şekerim 96 çıkmıştı. İlk kez gittim bu doktora. Diğer doktorların hepsi sebepsiz infertilite dedi bize çünkü pkoyum ama 50 kilo olduğum için pkonun sana etkisi olmuyor dedi hepsi. Adet düzensizliğim de yok. Ama yumurtam çatlamıyor adam akıllı büyüdüğü aylarda da kist oluyor. Doktor da bu ilacı verdi ama ilaç beni mahvetti. Cidden ölsem daha iyi evden çalışıyorum bir de inan bilgisayarın başında ölü gibi oturuyorum içince. Bu iki gün içmicem bakalım. Hafta sonu içerim tekrar

Canım benim açlık kan şekerim 96 çıkmıştı. İlk kez gittim bu doktora. Diğer doktorların hepsi sebepsiz infertilite dedi bize çünkü pkoyum ama 50 kilo olduğum için pkonun sana etkisi olmuyor dedi hepsi. Adet düzensizliğim de yok. Ama yumurtam çatlamıyor adam akıllı büyüdüğü aylarda da kist oluyor. Doktor da bu ilacı verdi ama ilaç beni mahvetti. Cidden ölsem daha iyi evden çalışıyorum bir de inan bilgisayarın başında ölü gibi oturuyorum içince. Bu iki gün içmicem bakalım. Hafta sonu içerim tekrar
Canım rahim filmi çekilmişmiydin bendede hafif pko var çok sorun değil hamile kalırsın diyolardı doktorumu değiştirdim önce rahim filmi çekelim önemli olan o dedi bir tüpüm kapalıymış

Back
X