• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

glifor ile kilo vermeyi başaran pkolu arkadaşlar buyrun

similey

Anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
137
52
118
arkadaşlar beni bu topikte öksüz bırakmayın ne olur bilgililerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var kilo vererek bu hastalıktan bir nebze olsun kurtılmak istiyorum gilior ilk kullandığımda bırakmıştım ama 11 gün oldu yeniden içiyorum konuyla ilgili topiklere yazdım ama cvp alamadım bende bu yüzden kendi topiğimi açtım aranızda zayıflamayı başarmış arkadaşları bekliyorum ayrıca diyetle birlikte glifor kaç kilo verdirir 2. ilaç etkisini nezaman gösterir 11 gündür iştahımı tatlı isteğimi firenlemedi daha öncesinde tam tersi tatlıdan çikolatadan midem bulanıyordu :44::44::44:

on kiş bakmış bir kişi bile bişy yazmamış :50::50::50: pcolular nerde yokmu aranızda kilo veren, hormonları düzene giren saç dökülmeleri duran kilo verince pconun yan etkileri azalıyormu glifor zayıflamama yardımcı olacakmı merak ettiğim çok şey var

dr.um bana da yeni verdi.Bende başlıycam kullanan varsa ve faydasını gören varsa paylaşsın lütfen.
bende çok merak ediyorum daha öncede kullandım ama kısa süre şimdi yeniden başladım derdime çare olacakmı bu ilaç

eşim ilacı alırken eczacı bu ilaç tok tutar zayıflamaya yardımcı olur demiş.Ama sen bu ilaçtan çok şey bekliyosun pco ile ilgili şikayetlerin zayıfladıkça ortadan kalkacak. En azından adetlerin düzene girer.Ben daha önce 13 kilo vermiştim ve çok rahatlamıştım.

eşim ilacı alırken eczacı bu ilaç tok tutar zayıflamaya yardımcı olur demiş.Ama sen bu ilaçtan çok şey bekliyosun pco ile ilgili şikayetlerin zayıfladıkça ortadan kalkacak. En azından adetlerin düzene girer.Ben daha önce 13 kilo vermiştim ve çok rahatlamıştım.
zayılayınca şikayetlerimin azalıcanı biliyorum ilaçttan çok beklentimdeyok ben yeyim içiyim ilaç beni zayıflatsın gibi,önceden kullandığımda farklı etki etmişti diyet yapmak daha kolaydı şimdi ise pek bir fark yok ilaç tok tutmaz yanlış bilgi vermiyelim lütfen insülin direnci olan hastalarda insüli düzenlediği için karbon hidrat lı yiyeceklere daha az ilgi duyulur insülin direnci normal olan kişiler bir çok olumsuz yan etkileryle karşılaşa bilir tok tutar dediğiniz zaman forumda zayıflamak isteyen sağlığı yerinde olan insanların ilaca yönelmesine neden olursunuz benim fazla kilom yok çokşey bekliyorsun derken konun başında bende belirtmiştim zaten neden ön yargıyla yaklaştığınızı anlamadım kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşalım istedim çok şeymi bu :(

merhaba cnm bende pko hastasıyım , 2008 de dogum yaptım ikizleri
ama pkom geçmedi sonrasında 30 kkilo veridm ve herşeyim düzene girdi
ama hep dikkat eidyorum beslenmeme glismein endeksi düşük besleniyorum

egerki bol kh ve şeker yersem reglid üznim kaçıyor..:34:

ilacı bend eiçmiştim şekeri dengede tutuyor ve cidden kilo verdiyor kzılar:34:

ilacı bend eiçmiştim şekeri dengede tutuyor ve cidden kilo verdiyor kzılar:34:
merhaba diyette yapmışmıydın benim merak ettiğim diyetle ayda 4 kilo zarzor veriyorum ama tabi dayana bilirsem diyet ve ilaç kaç kilo verdirir acaba diğer topiklerdede çok güzel kilolar verenler olmuş bana doktorum hamile kalana kadar iç dedi ama dayanamamıştım sen kaç mgiçmiştin kaçdoz ,ne kadar sürede verdin kiloyu:emir_bebek:

merhaba diyette yapmışmıydın benim merak ettiğim diyetle ayda 4 kilo zarzor veriyorum ama tabi dayana bilirsem diyet ve ilaç kaç kilo verdirir acaba diğer topiklerdede çok güzel kilolar verenler olmuş bana doktorum hamile kalana kadar iç dedi ama dayanamamıştım sen kaç mgiçmiştin kaçdoz ,ne kadar sürede verdin kiloyu:emir_bebek:

ben ilaçla vermeidm kilomu normal diyet yaptım sadece
ama pko hastaları zor kilo veriyor , ilaçla veridign 4 kilo normal yani:34::34:

bir çok kullanan vardır ama kimse yazmaya yanaşmıyor neyse yazanda sağolsun yazmayanda

S.aleyküm
Ben hem pkolu hem hipotroidliyim
Ilk olarak adet düzensizliğiyle çocuk istemiyle kullandım gliforu..ilk kullanımda resmen depresyona girdim aşırı mide bulantısı ve halsizlik
Ili doğumdan sonra kip problemi daha da önemlisi aşırı tatlı krizlerimden tekrar kullanmaya başladım insülin direncini dengeliyor
Ilk kullandığımda 11 kg vermiştim

ilk kullandığımda benimde midem bulanmıştı ama şimdi yok artık etkisini gösteriyor sanırım açlık krizlerim yok gibi yemeğimide bitiremeden masadan kalkıyorum:46:bu iyi bişey 1 kilo verdim diyet filan yapmadan umarım devamı gelir

ben de yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.kilo vermedim ama kilo da almadım çok fazla.günde 2 içebilsem eminim faydalı olacak ama beni çok rahatsız ediyor bu ilaç 2 içtiğimde.

bende çikolata kisti vardı ve kist çıktıktan sonra 30 kilo aldım. 92 oldum. ameliyattan sonra kilo vermek ıcın endokrıne gıttım ve insülin direncim oldugunu soyledı glıfor verdi. ben sallayarak çogu zaman ıcmeyı unutarak 73 e kadar düştüm. gerçekten yardımcı oluo. ama yanına dıyette yapıcaksın. sadece dıyet yapsakta veremıyoruz bız illakı takviye lazım. bende 2 aydır falan ıcmıyorum yenıden baslamayı dusunuyorum cunku 80 oldum bıle :(

bu ilaç çok mıde bulandırır vücudu alıştırmak lazım oyuzden sabah yarım bir hafta içtim ikinci hafta sabah oglen üçüncü hafta sabah ogle akşam yarım yarım ıctım . genede az bulanıyo ama limon falan yıyınce gecıo.

bu gün 15 gün oldu diyet filan yapmadım ve 1 kilo verdim prolaktin ölçtürmek için doktora gittim [göğüs akıntım vardı] glifor 1000mg günde ikiye çıkardı yanındada gynelle verdi[dk hapı] kilo artışı yaparmı dedim hayır hormonlarını düzenliyceği için zayıflamana yadıcı olur dedi bakalım ikisi birden nasıl etkiliycek ek olarak dostinexte var tabi pco.......piskolojimi iyce bozdu belki kistler yok olup hormonlar düzene girerse kilo almam ömrüm ilaç içmekle geçiyor bakalım

ben kullandım pko yok ama insülin direnci vardı ve 5 kilodan fazla veremiyordum. Check-up yaptırdım. Sonuçolarak Glifor verdiler. hayatımın en kötü dönemini geçirdim diyebilirim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra midemde korkunç yanma yaşadım. Hergün en az 3 kez talcid kullanmak zorunda kalıyordum yine de işe yaramıyordu. her akşam yediklerimi çıkartır oldum ve sanki midem de zehir varmış gibi acı ve yanma oluyordu sürekli. Zayıflamama da hiç yardımcı olmadı. ilacı bıraktım. diyetisyene gittim. sıfır yağ mantığı ile beslenmeye ve özel bir yöntem kullanmaya başladım 3 haftada yağdan 4,5 kilo verdim. İlaç beni çok zorladı. Tabi herkeste aynı şeyi yapmaz. ama eğer insülin direnci yoksa kullanmayın böbrek ve karaciğer için zararlı bir ilaç

ben kullandım pko yok ama insülin direnci vardı ve 5 kilodan fazla veremiyordum. Check-up yaptırdım. Sonuçolarak Glifor verdiler. hayatımın en kötü dönemini geçirdim diyebilirim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra midemde korkunç yanma yaşadım. Hergün en az 3 kez talcid kullanmak zorunda kalıyordum yine de işe yaramıyordu. her akşam yediklerimi çıkartır oldum ve sanki midem de zehir varmış gibi acı ve yanma oluyordu sürekli. Zayıflamama da hiç yardımcı olmadı. ilacı bıraktım. diyetisyene gittim. sıfır yağ mantığı ile beslenmeye ve özel bir yöntem kullanmaya başladım 3 haftada yağdan 4,5 kilo verdim. İlaç beni çok zorladı. Tabi herkeste aynı şeyi yapmaz. ama eğer insülin direnci yoksa kullanmayın böbrek ve karaciğer için zararlı bir ilaç
doktorum pco lularda insülin direnci olur pcolulara bu ilacı öneriyoruz genelde dedi

Back
X