- 28 Aralık 2018
- 51
- 23
- Konu Sahibi gizos123456
Simdi gordum kusura bakmayin tarihi aldim 6subatta oluyorum doktorum 345-365 dedi 400 dedim ama sana buyuk olur dediValla 400cc den asagi taktirma derim verdigin paraya zahmete deysin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi gordum kusura bakmayin tarihi aldim 6subatta oluyorum doktorum 345-365 dedi 400 dedim ama sana buyuk olur dediValla 400cc den asagi taktirma derim verdigin paraya zahmete deysin
Ônemli degil oh az kalmis hadi bakalim :)Simdi gordum kusura bakmayin tarihi aldim 6subatta oluyorum doktorum 345-365 dedi 400 dedim ama sana buyuk olur dedi
Alabilcegimin en buyugu olsun dedim :) evet cok heyecanliyim yeni memislerime kavusmak icinn oldugumda fotograf ekleyecegim :)Ônemli degil oh az kalmis hadi bakalim :)
365cc taktir ozaman
acaba bende bakabilir miyim haftaya muayenem var ona göre fikir oluşturmaya çalışıyorum. bu arada aranızda yeniyimBakabilirsin
Kızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi 12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95
Simdi gordum kusura bakmayin tarihi aldim 6subatta oluyorum doktorum 345-365 dedi 400 dedim
Simdi gordum kusura bakmayin tarihi aldim 6subatta oluyorum doktorum 345-365 dedi 400 dedim ama sana buyuk olur dedi
TeşekkürlerrSizi tebrik ediyorum
Ben tekrar cesaret edemem herhalde
Cokk sevindim o zamannbende 20 aralikta oldum doktorum 365 cc yerlestirdi. 1 cc fazlasi bile olmaz dedi. bende asiri dogal oldu- yani yeni olmasina ragmen bilmeyen asla farketmiyor
Ben de salı günü ameliyat oldum 350 cc high profil takıldı. Büyük olcak dedi dr. iyileşme sürecindeyim. Henüz boyutu hakkında fikrim yok.Beni izler misin fotoğraflarına bakmak istiyorum.Kızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi 12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95
Merhaba fotoğraflarına ben de bakabilir miyim izleyebilir misin beni :)Geçmiş olsun canımm :) Bende de şuan 345 var ve seneye 450/500 istiyorum :) Beni izler misin fotoğraflarına bakmak istiyorum :) (benimde albümün var)