- 12 Aralık 2018
- 6
- 1
- 34
- Konu Sahibi gizos123456
Kızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi 12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95
Yaa 500cc mi. Bende minyonum gögüs 78altı 73cm suan doktor bana 295kas altı hight profil önerdi. 160boy 49kgyum. Fazlası güzel olmaz dedi aşırı büyük olmasada yaptırdıgıma değsin istiyorum ve ikinci ameliyatı asla olamam birinciye 7yılda cesaret ettim kas altı olunca ebat daha küçük oluyormuş dogrumu?