Gizoş 2.meme büyütme ameliyatı

benide izleyebilir misiniz çok kararsızız fikir vermesi açısında öncesi ve sonrası için çok faydalı olacaktır...

mrb ben 350 cc düsünüyordum fakat görüyorumki küçük yaptıranlar daha sonradan pisman oluyrlar. 505 cc yi gerçekten nasıl durduğunu çok merak ediyorm beni de izlemeye alırmısınız
Boyunuz ve kilonuz göz önüne alınarak silikon büyüklüğüne karar veriyor doktorlar benim kilo 63 boy 1.56 ve 325 cc takıldı keşke 400cc olsaydı diyorum 500 ciddi anlamda büyük durur bence tabi boyunuz ve kilonuz çok önemli 500 taşıya bilirmisiniz

Merhaba . Benide izler misiniz ? Bende çok kararsızım. Birde doğum yaptıktan sonra mı yaptırsam diyorum ama önümde evlilik ile ilgili bir adımım yok. :110:

Ben değilde kuzenim olmayı düşünüyor. Nasıl bir süreç var netten baktık ama başından geçen birinin anlatması daha iyi olur.
Bu arada büyütmek için silikon takılıyorda küçüktmek için ?? Ne yapılıyor.
Dümdüz tahta gibi ve birazda zayıf kuzenim. Kaç cc olur iyice karar vermeden doktora gitmicem dedi.
Albümünüzü göremedik ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Doktorla birlikte boyuna kilosuna göre karar vermesi gereken bir durum benim yorum yapmam doğru olmaz. Küçültme işlemi farklı yağ dokusundan alınıyor bildiğim kadarıyla geçmiş olsun şimdiden

Merhaba,beni de izlersen çok sevinirim,Naci Bey kas zarı altı da yapıyor sanırım,sizinki nasıl? bir de izlerde sıkıntı oldu mu?Aynı yerden mi kesi oldu? Ben de ikinci ameliyatı düşünüyorum‍♀️
Merhaba resminiz yok bu durumda izleyemem evet Naci bey zar altı yapıyor ben çok memnunum Naci beyden işini çok iyi yapıyor ilk ameliyatınızı kime oldunuz ?

Kızlar herkese bu kadar büyük slikon olmayabilir benim derim esnekti zaten 2.ameliyat , göğüs kafesi vs bunlar etkili oluyor açıkçası bana konulabilecek en büyük slikonu koyduk evet büyükler büyük istedim çünkü :)

Kızlar herkese bu kadar büyük slikon olmayabilir benim derim esnekti zaten 2.ameliyat , göğüs kafesi vs bunlar etkili oluyor açıkçası bana konulabilecek en büyük slikonu koyduk evet büyükler büyük istedim çünkü :)
Merhaba albüm nasıl oluşturabilirim 6 gün oldu ben ameliyat olalı size görmek istiyorum benimki 325cc ama daha büyüğü nasıl duruyor

Benimde yaklasik 3 ay olcak ameliyat olali 385cc koyuldu bastan cok kocaman geliyodu git gide alistim herhalde ki diyom keske daha büyük olsaymis dediklerine göre daha tam yerlesmemis asagi inince daha büyük gözükcekmis dogrumu

Benimde yaklasik 3 ay olcak ameliyat olali 385cc koyuldu bastan cok kocaman geliyodu git gide alistim herhalde ki diyom keske daha büyük olsaymis dediklerine göre daha tam yerlesmemis asagi inince daha büyük gözükcekmis dogrumu
Evet doğallaşıp yerine oturunca dağ dolgun duruyo ortaya çıkıyor benimki de bana küçük gözüküyor ona bakarsak :110:

Kızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi :KK43: 12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum ♥️♥️ Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95

X