Gizoş 2.meme büyütme ameliyatı

Yaa 500cc mi. Bende minyonum gögüs 78altı 73cm suan doktor bana 295kas altı hight profil önerdi. 160boy 49kgyum. Fazlası güzel olmaz dedi aşırı büyük olmasada yaptırdıgıma değsin istiyorum ve ikinci ameliyatı asla olamam birinciye 7yılda cesaret ettim kas altı olunca ebat daha küçük oluyormuş dogrumu?

Ben aşırı büyük dediğimiz göğüsleri beğeniyorum:)

Senlen boyumuz ayni kilom 60 mesela bana 385cc koyuldu suan görüntü normal yani daha fazlasi da olabilirmis diyorumo yüzden iyice düsün karar ver sen 7 yil sonra cesaret etmissin bide az cok bilgi edinmisindir ben 1 hafta icinde karar verdim gittim yaptirdimalbümümde fotolar var bakabilirsin ama bence 350cc den asagi yaptirma

Beni izlermişim cnm çok çok geçmiş olsun insss

Bende gorebilirmiyim

Doğru zaten Doğum yaptıktan sonra bıçak altına yatmam gerekecek karın germe dikleştirme vs için
Hep derler ya bu esnetik isine girince devami geliyor diye aynen de öyle oluyor dogum dan sonra ne biliyon belki gerek kalmicak ben mesela iki dogum yaptim 20 kg kadarda aldim hepsini fazlasiylan verdim ve sarkma felan bisey olmadi sadece bi kac kilo fazlaligim var onuda versem super olur sendede öyle olur insallah

İnşallah canım benim ama hiç mi olmadı karında gevşeme yanlarda fazlalık vs

Merhaba ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi dr iyidir bilmiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ve maliyeti ne kadar oldu? Lütfen bana da bilgi verebilir misiniz?

Merhaba ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi dr iyidir bilmiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ve maliyeti ne kadar oldu? Lütfen bana da bilgi verebilir misiniz?
Ben Cahit Vural doktora oldum istanbulda nisantasinda yeri var arastirabilirsiniz
cok memnun kaldim ondan ve ekibinden tek basima gittim yaptirdim 4 gün icinde geldim
Fiyati versemde siz türkiyedeyseniz baska olur ben transfer konaklama ucak bileti vs hersey icinde 2200€ verdim

merhabaa ben de sömestrda ameliyat olucam çok kararsızım boyut konusunda beni de izleyebilir misiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…