- 12 Aralık 2018
- 6
- 1
- 34
-
- Konu Sahibi gizos123456
Kızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95
Ben aşırı büyük dediğimiz göğüsleri beğeniyorum:)Yaa 500cc mi. Bende minyonum gögüs 78altı 73cm suan doktor bana 295kas altı hight profil önerdi. 160boy 49kgyum. Fazlası güzel olmaz dedi aşırı büyük olmasada yaptırdıgıma değsin istiyorum ve ikinci ameliyatı asla olamam birinciye 7yılda cesaret ettim kas altı olunca ebat daha küçük oluyormuş dogrumu?
Senlen boyumuz ayni kilom 60 mesela bana 385cc koyuldu suan görüntü normal yani daha fazlasi da olabilirmis diyorumYaa 500cc mi. Bende minyonum gögüs 78altı 73cm suan doktor bana 295kas altı hight profil önerdi. 160boy 49kgyum. Fazlası güzel olmaz dedi aşırı büyük olmasada yaptırdıgıma değsin istiyorum ve ikinci ameliyatı asla olamam birinciye 7yılda cesaret ettim kas altı olunca ebat daha küçük oluyormuş dogrumu?
Valla 3 ay önce tanissaydik inan sana bakip bende kocaman koydururdumBen aşırı büyük dediğimiz göğüsleri beğeniyorum:)
Beni izlermişim cnm çok çok geçmiş olsun insssKızlar merhaba yaklaşık 2 sene önce benim isteğimle birazcıkda minyon olduğum için 320 cc slikon ameliyatı olmuştum ağrım Yok denecek kadar azdı çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim sonuç güzel ve doğal oldu fakat büyük göğüs sevdiğim için beni tatmin etmedi12 gün önce tekrar aynı doktoruma ameliyat oldum 505cc hig profile takıldı ilk gün Hiç bir sıkıntım olmadı ilk seferki ameliyatta olan o ağırlık hissi de olmadı 4 gün sonra işe gittim şu an memnunum bazen keşke daha büyük taktırsaydım diyorum :) İkinci ameliyatı olmak isteyen arkadaşlarıma ışık tutmak istedim 2. Ameliyat korkunuz olmasın bence :))) Eski halimi ve yeni halimi albümden görüntüleyebilirsiniz Kızlar ya da sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum Boy 1.60 kilo 55 göğüs altı 73 cm göğüs 95
Bende gorebilirmiyim
Senlen boyumuz ayni kilom 60 mesela bana 385cc koyuldu suan görüntü normal yani daha fazlasi da olabilirmis diyorumo yüzden iyice düsün karar ver sen 7 yil sonra cesaret etmissin bide az cok bilgi edinmisindir ben 1 hafta icinde karar verdim gittim yaptirdim albümümde fotolar var bakabilirsin ama bence 350cc den asagi yaptirma
BakabilirsinBende gorebilirmiyim
hahahahha teşekkürlerr canım benim gözüm de daha büyüklerdeValla 3 ay önce tanissaydik inan sana bakip bende kocaman koydururdum
Yok yok gene bicak altina yatma ilerisini düsün gençlikte hafif geliyor sonrasi var bidehahahahha teşekkürlerr canım benim gözüm de daha büyüklerde
Evet biraz daha kilolu gösteriyor benceYok yok gene bicak altina yatma ilerisini düsün gençlikte hafif geliyor sonrasi var bidebide ne sorcam memeler büyük olunca kilolu gösteriyormu
Doğru zaten Doğum yaptıktan sonra bıçak altına yatmam gerekecek karın germe dikleştirme vs içinYok yok gene bicak altina yatma ilerisini düsün gençlikte hafif geliyor sonrasi var bidebide ne sorcam memeler büyük olunca kilolu gösteriyormu
Hep derler ya bu esnetik isine girince devami geliyor diye aynen de öyle oluyorDoğru zaten Doğum yaptıktan sonra bıçak altına yatmam gerekecek karın germe dikleştirme vs için
İnşallah canım benim ama hiç mi olmadı karında gevşeme yanlarda fazlalık vsHep derler ya bu esnetik isine girince devami geliyor diye aynen de öyle oluyordogum dan sonra ne biliyon belki gerek kalmicak ben mesela iki dogum yaptim 20 kg kadarda aldim hepsini fazlasiylan verdim ve sarkma felan bisey olmadi sadece bi kac kilo fazlaligim var onuda versem super olur sendede öyle olur insallah
Tabiki cocuktan önce asiri cok zayiftim 47kg felandim biraz kilom olsun diyodum baya oldu simdide 60kg yum ama bi 5 kg versem inan hic dogum yapmisa benzemem eger sertse vucudun bisey olmazİnşallah canım benim ama hiç mi olmadı karında gevşeme yanlarda fazlalık vs
Anladım canımm teşekkürlerrTabiki cocuktan önce asiri cok zayiftim 47kg felandim biraz kilom olsun diyodum baya oldu simdide 60kg yum ama bi 5 kg versem inan hic dogum yapmisa benzemem eger sertse vucudun bisey olmaz
Merhaba ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi dr iyidir bilmiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ve maliyeti ne kadar oldu? Lütfen bana da bilgi verebilir misiniz?
Senlen boyumuz ayni kilom 60 mesela bana 385cc koyuldu suan görüntü normal yani daha fazlasi da olabilirmis diyorumo yüzden iyice düsün karar ver sen 7 yil sonra cesaret etmissin bide az cok bilgi edinmisindir ben 1 hafta icinde karar verdim gittim yaptirdim albümümde fotolar var bakabilirsin ama bence 350cc den asagi yaptirma
Ben Cahit Vural doktora oldum istanbulda nisantasinda yeri var arastirabilirsinizMerhaba ben de göğüs büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi dr iyidir bilmiyorum. Siz hangi doktora ameliyat oldunuz acaba ve maliyeti ne kadar oldu? Lütfen bana da bilgi verebilir misiniz?
merhabaa ben de sömestrda ameliyat olucam çok kararsızım boyut konusunda beni de izleyebilir misiniz acabaBen Cahit Vural doktora oldum istanbulda nisantasinda yeri var arastirabilirsiniz
cok memnun kaldim ondan ve ekibinden tek basima gittim yaptirdim 4 gün icinde geldim
Fiyati versemde siz türkiyedeyseniz baska olur ben transfer konaklama ucak bileti vs hersey icinde 2200€ verdim
Valla 400cc den asagi taktirma derim verdigin paraya zahmete deysinmerhabaa ben de sömestrda ameliyat olucam çok kararsızım boyut konusunda beni de izleyebilir misiniz acaba