gizliden gizliye kıskandıgınız biri varmı?

A

adriana

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi adriana
evet dokelım arkadaslar kıskandıgımız ama kendımıze bıle ıtıraf edemediğimz birileri varmı yada burda paylasmak ısteyen varmı...ben sewgilimin yanındakı herkesı kıskanıyorum...telefonda arayan ablasını bıleyerimseniben

• Konu Sahibi adriana
sen bıraz abartmıssın canımm ya:)benımm tek kıskandıgımmm askımmmı cok kıskanıorummm yaaa offf bı kız arkadası bıle olamazz kı cep telınde abla yenge kuzen dısında bı erkrk olamazz ımkansızz aynen bu benım içinde gecerlı bız arkadaslrımızı hayatımızdan cıkardık sadece

• Konu Sahibi adriana
ÇOCUKLARI KISKANIYORUM...
NE GÜZEL ÇOCUK OLMAK.....AHHH AHHHHH..........

• Konu Sahibi adriana
kimseyi kıskanmıyorum işim olmaz hiç:1closedeyes:

• Konu Sahibi adriana
babamı çok kıskanıyorum çünkü aşırı derecede zeki ve çalışkan her konuda.Tuttuğunu koparır ve hırsı asla başkalrına kötülük getirmez..Allah uzun ömür versin babişkoma..

• Konu Sahibi adriana
aşkımı bile kıskanmıyorum şu aralar:1closedeyes:

• Konu Sahibi adriana
kocişimi kıskanırım ama öyle onu yıldıracak kadar değil yerimseniben

• Konu Sahibi adriana
aşkımı kıskanıyorum herkesten herşeyden bazen annesinden bile ama belli etmiyorum

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi adriana
ben bide ince belli bayanları kıskanıyorummm....

• Konu Sahibi adriana
Calismadan, emek sarfedmeden maddi ve manevi anlamda benden daha iyi olanlari kiskaniyorum

• Konu Sahibi adriana
erkek arkadaşımdam başka kimseyi kıskanmıyorum.. Hıı bide sevgilimin beğenmesi nedeniyle aysun kayacı var tabii

• Konu Sahibi adriana
Hem evini, hem çocuğunu, hem eşini aynı anda dört dörtlük idare edebilen atom karınca gibi ev hanımlarını kıskanıyorum.klava:

• Konu Sahibi adriana
Ama kötü anlamda kıskançlık değil beğeni anlamında. Ben bu konuda zorlanıyorum, sen yapıyosun çocuk bozuyo oof of....

• Konu Sahibi adriana
kocamııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…