- Konu Sahibi canayakxixn
-
ortadaki noktaya 30 saniye dikkatli ak sonra osbir kagida bak. ne gordunsırnaşık şey
canimm yasli adam sana dogru solda kadinin sag omuz yaninda dagin ucunda gordunmu sakalli varbende 2 yanada dönüyoo
düzzz
kadını gördüm atı ve anıda gördüm yasl adam yerine bi hayvan daha gördüm ama adam yokk
ortadaki noktaya 30 saniye dikkatli ak sonra osbir kagida bak. ne gordunsırnaşık şey
ayy evettt kgıda cıktııııortadaki noktaya 30 saniye dikkatli ak sonra osbir kagida bak. ne gordunsırnaşık şey
burada kac surat goruyosun
canimm yasli adam sana dogru solda kadinin sag omuz yaninda dagin ucunda gordunmu sakalli var
canim geldiniii .senin panele yazdigin seyi bulamadim guzelimm. ayrica buldugum resimler hosuna gittimiPembe çok hoş bir kalp gördüm Süperr
canim geldiniii .senin panele yazdigin seyi bulamadim guzelimm. ayrica buldugum resimler hosuna gittimi
yemin ederimm beynim dondu migdem bulaniyo hatta bisiklet surmeye gitcektimm insani bagliyo bu resimlerrr -tatlicadiarzu-Hastalık oldu valla.Ama bayağı eğlenceli değil mi?
yemin ederimm beynim dondu migdem bulaniyo hatta bisiklet surmeye gitcektimm insani bagliyo bu resimlerrr -tatlicadiarzu-
canimm ben ciktim sana kolay gelsin ama cok zevkliydi tesekkurler ..yeni projelerde yanindayimm-tatlicadiarzu-ama ben biraz civigini cikarttim gibi degilmikafamçokkarıştıHaddi ara ver o zaman ben devam edeyim diyecem ama yeter bu işten sıkıldım.Başka resimlere bakıcam.
canimm ben ciktim sana kolay gelsin ama cok zevkliydi tesekkurler ..yeni projelerde yanindayimm-tatlicadiarzu-ama ben biraz civigini cikarttim gibi degilmikafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?