Gizli numara

Yaptigi sadakatsizlikten sonra senin guvenini kazanmak onun boynunun borcu. O telefonu gerekirse sana verecek.elinde kalacak senin. Ne demek sifre koyup saklamak suna bak ya sinir oldum resmen. Demekki gizli saklisi var. sana değer verip varligina sukrediyosa senin güvenini kazanmaya çalışır. Bu sekilde ona güvenemezsinki. Şüpheler bitmez. Suphelerin bitmesi senin degil onun elinde. Allah yardimcin olsun

Aldatacak birinin arayan numara yok diye kaydedeceğini onun aklına geleceğini hiç sanmam kaldı ki evli biri bir iş çeviriyorsa akşamları aranmaması konusunda uyarır ya da engeller akşamları numarayı hem ekranda ne yazdığını görecek kadar yanındaysanız karşı taraftan bir ses gelseydi duyardınız dimi yani bazı telefonlar öyle olabiliyor darlamayın adamları biraz mantıklı olun

Ne yaptıysam kaldırmadı, ben de şifre koydum saygı duyuyorum dedi, şurda çok haklısınız 40 değil 400 sene de geçse içimi yaktı bir kere. Asla unutmayacağım.
Çünķu seni senden iyi taniyor.öyle birseyi yapmayacagini bildigi icin saygi duyuyoruma getiriyor.
Kiçi başi oynayan bi tip olsaniz icinde toz zerrecigi kadar bile şuphe olsaydi kiyameti koparir di.saygi maygi hakgetire.

Tesekkür ediyorum, kesinlikle katılıyorum, böyle devam ettikçe içimdeki şüphe hiç ölmeyecek, bir şey sorsam bir şeyden huylansam suçlu ben oluyorum, kafayı yemiş oluyorum, ben bu kadını ne hale getirdim demiyor da.

Çünķu seni senden iyi taniyor.öyle birseyi yapmayacagini bildigi icin saygi duyuyoruma getiriyor.
Kiçi başi oynayan bi tip olsaniz icinde toz zerrecigi kadar bile şuphe olsaydi kiyameti koparir di.saygi maygi hakgetire.
Aynen öyle, bana çok güveniyor hiç bir şekilde sıkmaz çünkü çok iyi biliyor ki beni ordunun içine koysalar kafamı kaldırmam.

Gizli numaralar ''Arayan Numara Yok'' diye görünüyor evet ama sizin bundan önce sorgulamanız gereken şey 1 kere aldattığı halde affettiğiniz eşinizin neden halâ telefonunun yanından geçememeniz olsun bence. Neden halâ o telefon şifreli ve neden siz o şifreyi bilmiyorsunuz? Aldatan kendisi değil sizsiniz sanki ne bu çirkinlik? Nasıl göz yumuyorsunuz sizi 1 kez aldatan adamın telefonunun halâ şifreli olmasına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…