- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Aldatmak bir hata değil katillik,aldatılan kişinin güven duygusunu öldürmekTam aldatma gibi değildi yani emin de değilim ama başında yakaladım,bana göre her hata bir kere affedilip şans verilmeli
Şifresini söylemeyen eşleri anlamıyorum yaTeşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorum
Siz bir kere aldatin bakalım adam sizi affediyor mu?Tam aldatma gibi değildi yani emin de değilim ama başında yakaladım,bana göre her hata bir kere affedilip şans verilmeli
Alalalla o gizlilik nedenmiş?Valla kır kafasını al şifreyi insanin aklina neler neler gelirTeşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorum
Aynen ona da takıldımArayan kişi kimdi acababende oraya takıldım
Bi kafasını kırmadığım kaldı artıkAlalalla o gizlilik nedenmiş?Valla kır kafasını al şifreyi insanin aklina neler neler gelir
Eder inşallahSiz bir kere aldatin bakalım adam sizi affediyor mu?
Adam en iyisini yapıyor.Teşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorum
Çünķu seni senden iyi taniyor.öyle birseyi yapmayacagini bildigi icin saygi duyuyoruma getiriyor.Ne yaptıysam kaldırmadı, ben de şifre koydum saygı duyuyorum dedi, şurda çok haklısınız 40 değil 400 sene de geçse içimi yaktı bir kere. Asla unutmayacağım.
Yaptigi sadakatsizlikten sonra senin guvenini kazanmak onun boynunun borcu. O telefonu gerekirse sana verecek.elinde kalacak senin. Ne demek sifre koyup saklamak suna bak ya sinir oldum resmen. Demekki gizli saklisi var. sana değer verip varligina sukrediyosa senin güvenini kazanmaya çalışır. Bu sekilde ona güvenemezsinki. Şüpheler bitmez. Suphelerin bitmesi senin degil onun elinde. Allah yardimcin olsun
Aynen öyle, bana çok güveniyor hiç bir şekilde sıkmaz çünkü çok iyi biliyor ki beni ordunun içine koysalar kafamı kaldırmam.Çünķu seni senden iyi taniyor.öyle birseyi yapmayacagini bildigi icin saygi duyuyoruma getiriyor.
Kiçi başi oynayan bi tip olsaniz icinde toz zerrecigi kadar bile şuphe olsaydi kiyameti koparir di.saygi maygi hakgetire.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?