- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
Evet valla bazen takınca takıyorum ama genel olarak çok üstüne düşmemSızınle yasamak zor olsa gerek.
Bence biraz salın.
Bu ustune dusmeyen halinse dusen halinle ilgili de konu acmanı bekliyorum,Evet valla bazen takınca takıyorum ama genel olarak çok üstüne düşmem
Olurr, bidahakine inşallahBu ustune dusmeyen halinse dusen halinle ilgili de konu acmanı bekliyorum,
Teşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorumArayan numara yok diye çıkıyor. Bu kadar güvenmiyorsanız gizliden gelen aramaları kapatın. Basit yani.
Teşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorum
Sadece işkillenmek işe yarasa keşkeBi işkillenin bence...
Sadece işkillenmek işe yarasa keşke
O da bugün aklıma geldi, akşam gelince yaparımNumaranızı gizleyip arayıp baksaydınız gizli numara arayınca ne yazıyormuş diye .
beni de öyle arayanlar oluyor çok takmayınMerhaba arkadaşlar aklıma takılan bir şey sormak istiyorum. Dün eşimle otururken eşimin telefonu çaldı ekranda aynen şu yazıyordu(Arayan Numara Yok) ve birkaç saniye eşim alo alo dedi ses gelmeyince kapattı. Ben bi işgillendim dedim numara gizlenip aransa ekranda ya gizli ya da özel numara yazardı, sen bunu arayan numara yok diye kaydetmişsin dedim. Eşim sinirlendi, sen kafayı yemişsin diye kızdı. Telefon markası İphone, ben bu marka hiç kullanmadım acaba iphone ye gizli arama bu şekilde mi görünüyor, bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır bir defa affettim ikinci de direk boşarımBoşanmayacaksanız hiç kurcalamayın, salağa yatın...
Geçmiş olsun bir kez yapan ikinciye yapar.Hayır bir defa affettim ikinci de direk boşarım
Ben de ıphone kullanıyorum ama ne yazdığını bilmiyorum, demekki beni hiç özelden aramamışlarO da bugün aklıma geldi, akşam gelince yaparım
Hayır bir defa affettim ikinci de direk boşarım
Daha önce aldattığı halde ne münasebet sizden telefonu gizlemekHayır bir defa affettim ikinci de direk boşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?