Gizli numara

Hayır bir defa affettim ikinci de direk boşarım
Daha önce olduysa eşiniz telefonunu sizden nasıl saklar, yanından bile geçirmez? Affediyorsaniz herşey şeffaf olmalı, öyle gizli saklı birşey yapmaya hakkı yok eşinizin.

Daha önce aldattığı halde ne münasebet sizden telefonu gizlemek :KK12:
Aynen ben de çok çırpındım bunun üzerine, kavga da çıktı, düzgün de konuştum ama yok asla vazgeçmiyor, ondan gizli karıştırmalarımdan rahatsız olmuş, bir kere şifresini öğrendim 10,15 gün gizlice karıştırdım iş görüşmelerinin dışında hiç bir şey yoktu neyseki.

Teşekkür ediyorum. Eşimin telefonu şifreli ve asla şifresini söylemiyor, telefonunun yanından bile geçemiyorum

Bunu basta soylesene, bak dupdururken seninle yasamak zor olsa gerek dıyıp sana yurudum.
Esin bir haltlar yiyor bu net. Sıfre koyup vermemek nedir cesarete bak.

Zaten ömrüm bu adama şüphe ile geçecek
Bak bosanmayacaksan hıc dıdıkleme.
Ve sadece keyfine bak.
Istedıgını gıy ye ıc, aksam yemegım de yok dıyıp kendını kasma mesela. Koy ekmek ıcıne domates yesin.
Senı supheye dusuren ve supheyi gidermeyen adamı bas tacı etme.
Ne kadar ekmek o kadar kofte
Kıskanma bile bunu.
Soyle dusun, senın kocan diye sana yakısıklı geliyor veya hırsından.
Diger ınsanlar ıcın sıradan hatta belki vasat.
Kimse ona meraklı degıldır yanı, ıcını ferah tut.

Bunu basta soylesene, bak dupdururken seninle yasamak zor olsa gerek dıyıp sana yurudum.
Esin bir haltlar yiyor bu net. Sıfre koyup vermemek nedir cesarete bak.
Daha önce yemiş zaten. Burada ki konulardan gördüğüm kadın bu kadar küçük şeylerden rahatsız oluyorsa erkek daha önce bir haltlar yemiş oluyor. Hem aldat hem telefonuna şifre koy, kadına da verme. Böylesinin hakettiği belli aslında da neyse.

Daha önce yemiş zaten. Burada ki konulardan gördüğüm kadın bu kadar küçük şeylerden rahatsız oluyorsa erkek daha önce bir haltlar yemiş oluyor. Hem aldat hem telefonuna şifre koy, kadına da verme. Böylesinin hakettiği belli aslında da neyse.
Bı de sıfreyı sakla?
Cesarete bak.
Ben bir halt yiyorum demek zaten saklamak.
Sıfre koymakta sikinti yok ama saklamak kotu.
Bosanmayacaksa konu sahibi, keyfine baksın yesin ıcın giysin gezsin.
Bu adama da koca muamelesı yapmasın.

Bak bosanmayacaksan hıc dıdıkleme.
Ve sadece keyfine bak.
Istedıgını gıy ye ıc, aksam yemegım de yok dıyıp kendını kasma mesela. Koy ekmek ıcıne domates yesin.
Senı supheye dusuren ve supheyi gidermeyen adamı bas tacı etme.
Ne kadar ekmek o kadar kofte
Kıskanma bile bunu.
Soyle dusun, senın kocan diye sana yakısıklı geliyor veya hırsından.
Diger ınsanlar ıcın sıradan hatta belki vasat.
Kimse ona meraklı degıldır yanı, ıcını ferah tut.
Teşekkür ediyorum ama bi daha yaparsa benim için biter, bunu o da çok iyi biliyor, söylediklerini ara sıra ben de düşünüyorum ama yaşayınca çok çok farklı, ölüm gibi bir şey ama ölüm değil, asla unutamayacağım bir şey ve bir daha olursa asla affetmeyeceğim bir şey. 4 sene falan oldu üstünden geçeli, yalan yok 4 senede hiç bir şeyini yakalamadım ya da yakalayamadım.

Teşekkür ediyorum ama bi daha yaparsa benim için biter, bunu o da çok iyi biliyor, söylediklerini ara sıra ben de düşünüyorum ama yaşayınca çok çok farklı, ölüm gibi bir şey ama ölüm değil, asla unutamayacağım bir şey ve bir daha olursa asla affetmeyeceğim bir şey. 4 sene falan oldu üstünden geçeli, yalan yok 4 senede hiç bir şeyini yakalamadım ya da yakalayamadım.
Kafanda bitirmek varsa bidahasını neden bekliyorsun ki?
Koy kapıya
Bır daha yapmiyor ama tek aramada seni mutsuz ediyor, deger mı?

Kafanda bitirmek varsa bidahasını neden bekliyorsun ki?
Koy kapıya
Bır daha yapmiyor ama tek aramada seni mutsuz ediyor, deger mı?
Açık konuşuyorum, maddi olarak çok çok iyi, 3 tane çocuk var ben ev hanımıyım, ilkinde boşanmaya kalktım annem asla destek olmadı, başka kimsem yok eşim bir hata yaptı ama sonra hiç bir şeyini görmedim +çok çok iyi bir insandır, etrafta sevmeyeni yok, çocuklara da çok iyi ve beni sevğini de, benimle evlendiği için şükrettiğini de her fırsatta söyler ve en önemlisi bunu söylediğim için üzgünüm ama benim de ona sevgim bitmedi eskisi gibi aşık değilim ama seviyorum

Eşimin telefonu gizli no yaptık çocuk arıyor bi yerleri diye 😄 hergün özel numara olarak çalar telefonum ve eşim arar bilirim bazen diyor ki hemen açınca aşkım deme başkası da olabilir :KK70: başkası kurcalasa telefonumu yanlış anlar kim bu özel numara diye:KK70::KK70:

Boşuna işkillenmeyin,ıphone kullanıyorum gizli numara aradığında arayan numara yok diye çıkıyor.Komik duruma düşmeyin eşinize karşı,başka güven probleminiz varsa bilemem tabi .

Açık konuşuyorum, maddi olarak çok çok iyi, 3 tane çocuk var ben ev hanımıyım, ilkinde boşanmaya kalktım annem asla destek olmadı, başka kimsem yok eşim bir hata yaptı ama sonra hiç bir şeyini görmedim +çok çok iyi bir insandır, etrafta sevmeyeni yok, çocuklara da çok iyi ve beni sevğini de, benimle evlendiği için şükrettiğini de her fırsatta söyler ve en önemlisi bunu söylediğim için üzgünüm ama benim de ona sevgim bitmedi eskisi gibi aşık değilim ama seviyorum

Evlendiğine şükredilecek kadın neden aldatılır? Sizin için üzüldüm ... değil 4, 40 senelik geçmişide olsa bu aldatma olayını atlatamaz,hep şüpheyle yaşarsınız... hala seviyorum demeniz de gerçekten garip,insan kendisini aldatan adamı hala nasıl sever? Şifreyi de kaldırması lazım kurcalamanızdan rahatsız olmayacak "ben zamanında b.k yedim hakettim" diyip susacak... ama sizn de dik duruş gösterip şifreyi kaldırtmanız gerek

İmkanlardan faydalan ve hayatını yasa oyleyse gıttıgı yere kadar. Acıma.

Evlendiğine şükredilecek kadın neden aldatılır? Sizin için üzüldüm ... değil 4, 40 senelik geçmişide olsa bu aldatma olayını atlatamaz,hep şüpheyle yaşarsınız... hala seviyorum demeniz de gerçekten garip,insan kendisini aldatan adamı hala nasıl sever? Şifreyi de kaldırması lazım kurcalamanızdan rahatsız olmayacak "ben zamanında b.k yedim hakettim" diyip susacak... ama sizn de dik duruş gösterip şifreyi kaldırtmanız gerek
Ne yaptıysam kaldırmadı, ben de şifre koydum saygı duyuyorum dedi, şurda çok haklısınız 40 değil 400 sene de geçse içimi yaktı bir kere. Asla unutmayacağım.

Back
X