Uzun süredir gizli numaradan arayan bir manyakla uğraşıyorum. Gizli numaraları engelleme sansım yok cunku gun içinde gizli numaradan arayan bir yığın insan oluyor görüşmem gereken.
Savcılık kanalı haricinde gizli numarayı öğrenmem mümkün mü? Operatörler de bilgi vermiyor sanırım ama baska bir yolu var mı benim bilmediğim merak ettim.
Neden görüşmeler gizli?
Şirket hattı gibi bir şey kullansanız ve gizli aramak zorunda kalmasalar..
Böylece şahsi hattınızı da gizleyebilirsiniz. .
bence hiç bir önemli görüşme gizli olmaz tabi 900'lü hatları arayanlar dışında
İs demedim zaten, görüşmem gereken dedim.Gizli numara gerektirecek bir iş düşündüm ama aklıma gelmedi..neyse savcılığa başvurun belki bir sonuç alırsınız.
Malesef kapatma sansım yok.Gizli numaraya kaparin arayanda acik numaradan arasin
İstihbaratçı mısın?
Önemli bir is icin arayan demedim, görüşmem gereken insanların zaman zaman gizli numarayı tercih ettiğini söyledim.Önemli bir iş için arayan kişi niye gizli numaradan arasın?
Uzun süredir gizli numaradan arayan bir manyakla uğraşıyorum. Gizli numaraları engelleme sansım yok cunku gun içinde gizli numaradan arayan bir yığın insan oluyor görüşmem gereken.
Savcılık kanalı haricinde gizli numarayı öğrenmem mümkün mü? Operatörler de bilgi vermiyor sanırım ama baska bir yolu var mı benim bilmediğim merak ettim.
Birçok insanın gizliden araması gereken ne gibi bir işiniz var dedektif falan mısınız? İşiniz için ayrı bir hat kullanın, özel numaranızı da gizli aramalara kapattırın ve tanıdıklarınız dışındakilerle bu numaradan konuşmayın.
Birçok insanın gizliden araması gereken ne gibi bir işiniz var dedektif falan mısınız? İşiniz için ayrı bir hat kullanın, kişisel hattınızı da gizli aramalara kapattırın ve tanıdıklarınız dışındakilerle bu numaradan konuşmayın.
Arayanlar iş için arıyorlarsa neden gizli numaradan arıyorlar anlamadım ben yani özellikle numralarını gizleyip sizi aramalarını anlamadım sonuçta iş için. Kapatın gizli numaralara arayanlarda numaralarını açıp arasınlar nasıl bir iş ki bu insanlar illa numaralarını gizleyip arıyorlar sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?